Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dostluk (2 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: dostluk

FATMA_ERGUN yazdı:
YEDİK İŞTİK GÜZELDİ AFİYET OLSUN.PEKİ DOSTLUK DİYORUZ NE KADARI DOSTÇA SİZCE.BAYAN ERKEK DOSTLUGUNDAN BAHSEDİYORUM?
BİRAZ KONUYUI ACSAK DİYORUM KAHVEYLE SOHBET İYİ GİDİYORDA.

İSTEYEN VARMI YAPAYIM KAHVEM ÇOK MESHURDUR ONA GÖRE

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

EVET ZERRİN BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORUM TABİ GENELLEME YAPMIYORUZ AMA İNSAN BİR TEK KALBİNE SÖZ GEÇİREMİYOR..

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
arkadaşlar ben çayı size gönderiyorum şimdi hasteneye gidecem bir hastamız için kan bakıyoruz bulmamız için dua edin
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN. BULUNUR İNŞALLAH. TĞM HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAH IM.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
YEDİK İŞTİK GÜZELDİ AFİYET OLSUN.PEKİ DOSTLUK DİYORUZ NE KADARI DOSTÇA SİZCE.BAYAN ERKEK DOSTLUGUNDAN BAHSEDİYORUM?
BEN ŞUNU SÖYLEYİM.. BİLMİYORUM BELKİ BENİM DÜŞÜNCEMDİR SADECE BU.
BİR ERKEK DOSTÇA YAKLAŞTIĞINI BELİRTSE BİLE GÜVEN OLMUYO... BAŞTA ÖYLE OLSA BİLE SONRA DEĞİŞİYORLAR.. TABİ HEPSİNDEN BAHSETMİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN..
HEPSİ AYNI..BEN CE KESİN YANI AYNIIIII

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:

S.A ben bi bayanla bi bayın gerçekten dost olduklarını görmedim.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

dualarınızı bekliyorum bu konuyu unutmayın bayan erkek dostluğu gelince tartışalım olurmu hadi selam ve dua ile

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

YANİ DOSTUZ DİYOR KIZ YADA ERKEK DOST OLARAK KABULLENİYOR SONRA BİRİNİN HİSLERİ DOSTLUKTAN İLERİYE GİDİYOR.OZAMAN İNSANIN DENGESİ BOZULUR YANİ DOSLUK İYİ GÜZEL AMA NE KADAR DOSTÇA.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
EVET ZERRİN BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORUM TABİ GENELLEME YAPMIYORUZ AMA İNSAN BİR TEK KALBİNE SÖZ GEÇİREMİYOR..

""ÖYLE BİR GÖN ÜL SIGMIŞKİ İÇME

BEN NEDİYORUM O NE YAPIYOR

İYNE DÖNÜP DOLAŞIP EN ÇOK SEVDİĞİNE

TAKILIYOR.

KİMDEN YANASI BE GÖNÜL??

BENDEN Mİ??YOKSA O ÇOK SEVDİĞİMDEN Mİ?**"""

BU MISRADAKİLER BİREBİR YASANMIYORMU SANKİ...???:(:(

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
gecem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

YANİ DOSTUZ DİYOR KIZ YADA ERKEK DOST OLARAK KABULLENİYOR SONRA BİRİNİN HİSLERİ DOSTLUKTAN İLERİYE GİDİYOR.OZAMAN İNSANIN DENGESİ BOZULUR YANİ DOSLUK İYİ GÜZEL AMA NE KADAR DOSTÇA.
ANLADIM FATMACIM EWET OLMUYOR BEN BİREBİR YAŞADIDA SONU KÖTÜDE OLUYOR.... ZOOOOR BEEEE NE DİYEYİİİİMMMMMMMMM

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

çok insan tanıdım ve farklı farklı yerlerde bulundum ama hepsinde gördüğüm aynıydı dostça yaklaşım başlıyo daha sonra duygular değişiyo bence bi bay ve bayan gerçekten dost olamaz.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

GECEM BEN Bİ SADE KAHVE ALAYIM..
EVET DEVAM EDELİMM.. BEN BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA.. ERKEKLER NEDEN BÖYLE BİLMİYORUM.. BURDA BİRAZ DAHA AÇALIM KONUYU.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:
çok insan tanıdım ve farklı farklı yerlerde bulundum ama hepsinde gördüğüm aynıydı dostça yaklaşım başlıyo daha sonra duygular değişiyo bence bi bay ve bayan gerçekten dost olamaz.

DÜNYANIN DÜZENİ BU YOKSA BİZLERMİ BÖYLE YAPIYORUZ ANLAMADIMYAA:|:|

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
EVET DEVAM EDELİMM.. BEN BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA.. ERKEKLER NEDEN BÖYLE BİLMİYORUM.. BURDA BİRAZ DAHA AÇALIM KONUYU.

SİTENİN RADYOSUNU AÇIN İYİ GİDİR KONUMUZADA.ERKEKLERLEDE SINIRLAMAYALIM BENCE

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
CANIM KAHVEN
GELDİİİ AFİYET OLSUN

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

EVET BEN BUNUDA DÜŞÜNDÜM.. ACABA BİZDEMİ SORUN VAR.. BENİMDE BAŞIMA GELDİ. ACABA BİZMİ KORUYAMIYORUZ SEVİYEYİ. BİZ BELKİDE KENDİMİZE YAKIN BULUYORUZ DOST OLARAK. AMA ONLAR BU YAKINLIĞI YANLIŞ YORUMLUYOR..
OLABİLİRMİ SİZCE??

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

fatma kardeşim benim çok arkadaşım oldu 4 tanede dostum dediğim insan vardı ama suan sadece 1 kaldı hepsini çıkardım hayatım çünkü gerçek dost herşekilde yanında olmalı üzüntünde mutluluğunda da ve inan hepsinden çok kötü şeyler gördüm hepsi bi anlık nefislerine kapıldı o yüzden gerçek dost bulmak çok zor insana en iyi dost ailesi.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
EVET BEN BUNUDA DÜŞÜNDÜM.. ACABA BİZDEMİ SORUN VAR.. BENİMDE BAŞIMA GELDİ. ACABA BİZMİ KORUYAMIYORUZ SEVİYEYİ. BİZ BELKİDE KENDİMİZE YAKIN BULUYORUZ DOST OLARAK. AMA ONLAR BU YAKINLIĞI YANLIŞ YORUMLUYOR..
OLABİLİRMİ SİZCE??

HELAL SANA İŞTE BU

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt