ÖNEMLİ OLAN DOSTUM DEDİGİN İNSANIN DERDİNİ KEDERİNİ VE SEVİNÇİNİ YAPLASMAK DEGİLMİDİR.FATMA_ERGUN yazdı:
gecem yazdı:
SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSENguler yazdı:
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)
KISKANMIYAYIM DİYEMİ YAPIYORSUN YOKSAAA...
AMA BEN ZOR DOSTUMDUR BENİM DOSTUM BENİM DERDİMİ ÇEKECEK.ZORUMDUR AMA DOSTUMU ÇOK SEVERİM BENİM İÇİN ZEVKTİR NEDEN OLMASIN.
elzem yazdı:
böyle dostları görünce kıskanmamak elde değil fatma kardeş ama ne güzel
bide şunu söyliyeyim FATMA ERGUN sen bizle dost ol her türlü derdini çekeriz fatmaların derdi çekilir
gecem yazdı:
ÖNEMLİ OLAN DOSTUM DEDİGİN İNSANIN DERDİNİ KEDERİNİ VE SEVİNÇİNİ YAPLASMAK DEGİLMİDİR.FATMA_ERGUN yazdı:
gecem yazdı:
SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSENguler yazdı:
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)
KISKANMIYAYIM DİYEMİ YAPIYORSUN YOKSAAA...
AMA BEN ZOR DOSTUMDUR BENİM DOSTUM BENİM DERDİMİ ÇEKECEK.ZORUMDUR AMA DOSTUMU ÇOK SEVERİM BENİM İÇİN ZEVKTİR NEDEN OLMASIN.
SEN KISKANIYOSUN DIYE DEGİLDİ BU TEKLIF İÇTENLIKLE SUNDUM GALIBA KABULŞL EDİLDİ.YALNİŞSA UYAR LÜTFEN FATMACIM
"""BİR DOST NEDİR??????ÖTEKİ BEN.............""DOSTUM MA FATMA ERGUN
elzem yazdı:
fatma ergun gibileri dostlar başına selam olsun tüm dostlara
EWET BEN BU SÖZE KATILIYORUM DIYMI AMA ARKADAŞIM GÜNAYDINB)B)elzem yazdı:
eeh FATMA ERGUN görüyosun demi ne kadar tanımasak bile burdaki kardeşlerimle dost gibiyiz ALLAH senden ve diğer kardeşlerimden razı olsun
TAMAM CANIM GELEYİMelzem yazdı:
günaydın gecem öyledir buyur kahvaltıya desem
zerrin yazdı:
DOSTLUK GÜZEL ŞEY.
BİDE GERÇEK DOSTU BULABİLSEK..
E AMA BENİ NİYE ÇAĞIRMIYOSUNUZ?????
AAA. FATMA ABLAM GELMİŞŞŞ.. HOŞGELMİŞŞŞ.. GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALMIŞTIII..FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
DOSTLUK GÜZEL ŞEY.
SEN ZATEN EKSİK KALMA.
zerrin yazdı:
AAA. FATMA ABLAM GELMİŞŞŞ.. HOŞGELMİŞŞŞ.. GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALMIŞTIII..FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
DOSTLUK GÜZEL ŞEY.
SEN ZATEN EKSİK KALMA.
TAMAM ABLACIM KISKANMA.. GİTMİYORUM BENN. SEN GEL BANA KAHVALTIYA
ZATEN HEP BANA KALIR YAAAelzem yazdı:
hayırlı cumalar zerrin sende gel buyur gecem ama bulaşıkları sen yıkıyacasın olurmu