Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dostluk (1 Kullanıcı)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: dostluk

tşkr hafize gerçekten islamiyet doğru dost sitesi paylaşım faydalı bilgi adına diyrum
yorumun için ALLAH razı olsun

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

fatma kardeşim RABBİM bizi doğru insanlarla karşılaştırsın

kubranur

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Bence en iyi dost insanın ailesdir.çünkü ailen senin hiç birzaman kötülügünü istemez.dostuna ne kadar güvene bilirsin,sırrını ne kadar saklaya bilir ne kadar senin yanında olabilir.ama ailen her zaman yanında iyi gününde kötü günündede.Allah ailemi ve ailelerinizi başımızdan eksik etmesin.en iyi dost en iyi can (AİLE)DİR.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

amin kardeşim öyle ama insanın bir dosta ihtiyacı oluyo bazen kubranur selamate

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar yoksa sizin hiç dostunuz yokmu yorum yapmıyosunuz gerçekten çok merak ettiğim konu

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
ALLAH'IN selamı üzerinize olsun bugünler de konuşulan konu sanal alemdeki uzak dostlara kanıpta yakındaki dostları ihmal etmekten şikayetçiler sizlerde var mı?
bu ihmalkarlık
DOST:: BU ZAMAN DA ZOR.. SANALI BARAKIN ÇEVREMDEDE ZOR.
19 YILLIK YASAMIMDA 3 DOSTUM VAR DERDİM 2 SİNDE4 ÇOK AGIR KALDIRILAMAZ DARBELER YEDİM AMA TEK DOSTUM VARMIŞ.

BU SİTEDE İSE ""GÜLER KARDESİM HEM AYNI GUN DOGMUŞŞYZ VE OBENİ ANLIYOR BEN BÖYLE HİSSEDİYORUM. SİTEDE ÇOK ARKADASİM VAR AMA BENİM İÇİN DOSTUM OLAN GÜLER BENİM VEFAKAR DOSTUM OOO. SANALDAKI DOSTLUKLARA GELİNCE""BURASI HARİÇ"DİĞERLERİNDE DOSTLUĞU BIRAKIN ARKADAŞLIK BİLE DOGRULANAMAZ S.A.

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

SANAL ALEMDEKI DOSTLUKLAR KİŞİDEN LİŞİYE DEĞİŞİR VE BU DOSTLUKLAR KİŞİNİN VİCDANINA DA İLGİLENDİRİR. ALLAH BİZLERİ GERÇEK DOSTLARDAN AYIRMASIN VE ALLAH HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN.(AMİN) PAYLAIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN TAYFUN VE GECEM DOĞRU BULMAK İYİ ŞEY AMA NERDE

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

DOSLUK BUMU ÇOK KARAMSARIZ YA ŞANS VERMEK LAZIM BELKİDE

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm Kardeşim.galiba ben bu soruya güzel bir cevap verebilirim..çünkü sanal dostlarım var:)

kardeşlerim sanal diye herkes bu alemi yalan alem yapmış.bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum..yani sanal olması hiç bir şeyin olmamaması anlamına gelmez..benimde bu siteden çok iyi ablalarım ve kardeşlerim oldu..belki sanal ama gün geldi ben bu sanal alemi gerçekk hayattan dana gerçek buldum..ve bu sitede kardeşleirm oldu ve gerçek arkadaşlarımdan ve dostlarımdan ayırt etmedim

dostluk her zaman yanıbaşında olacak bir insan değil,önemli olan uzak olsa bile kalplerinizin bir atmasıdır..yani Allah(CC) bir ist gelmeyi nasip ederse orda ziyaret edip tanışacağım ve beni bekleyen kardeşlerimin olduğunu biliyorum..

kardeşlerim yani o kadar karamsar olmamalıyız..ben hem günlük dostlara hem de sanal dostluklara inanıyorum..çünkü Allahtan korkan vicdanlar olduğu müddettçe dostluk sürer...

benim bu sitede çok ama çok değerli ablalarım var,kardeşlerim var,yani ben inanıyorum bu dostluklara ,yeter ki o yüreklerde Allah(CC) korkusu olsun.Allah(CC) sevgisi olsun..bunlar olduktn sonra olur..

gecem kardeşim..sen benim için gerçekten çok değerlisin.CAN YÜCELİN bir şiiri var ""sevdiğin kadar sevilirsin.""".sana verebilecek en güzel cevabım budur heralde canım kardeşim.

selam ve dua ile

medina

Kayıtlı Kullanıcı

çok doğru Güler kardeşim Rabbim cümlemizi Allah'tan korkan kimselerle karşılaştırsın önemli olanda budur Allah korkusu olunca kişi de her şey çok güzel olur biz kendimizden biliyoruz değilmi kardeşlerim?

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun güler kardeşim güzel yorum ben bu sitedeki üyelerin doğru insan olduğuna inanıyorum çünkü doğruluğun sitesidir benim için. sanal alemde gerçek dost olabilir genelde uzaktalar bu uzak olan dost yüzünden yakındakini ihmal edenler var diyorum acaba daha halen öyle yapan varmı

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
ALLAH razı olsun güler kardeşim güzel yorum ben bu sitedeki üyelerin doğru insan olduğuna inanıyorum çünkü doğruluğun sitesidir benim için. sanal alemde gerçek dost olabilir genelde uzaktalar bu uzak olan dost yüzünden yakındakini ihmal edenler var diyorum acaba daha halen öyle yapan varmı
kardeşim bana göre dost demek her şeyi paylaşmak demek.can için can feda edebilmek.gerçek dostlar asla ihmal edilmez,edilenler dostluk değil,sadece dost olduklarını zanneden samimi arkadaşlardır..gerçek doat bence ihmat etmez ve etmemeli...selam ve dua ile

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

tekrardan ALLAH razı olsun güler kardeşim güzel yorumların için

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
Selamun Aleyküm Kardeşim.galiba ben bu soruya güzel bir cevap verebilirim..çünkü sanal dostlarım var:)

kardeşlerim sanal diye herkes bu alemi yalan alem yapmış.bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum..yani sanal olması hiç bir şeyin olmamaması anlamına gelmez..benimde bu siteden çok iyi ablalarım ve kardeşlerim oldu..belki sanal ama gün geldi ben bu sanal alemi gerçekk hayattan dana gerçek buldum..ve bu sitede kardeşleirm oldu ve gerçek arkadaşlarımdan ve dostlarımdan ayırt etmedim

dostluk her zaman yanıbaşında olacak bir insan değil,önemli olan uzak olsa bile kalplerinizin bir atmasıdır..yani Allah(CC) bir ist gelmeyi nasip ederse orda ziyaret edip tanışacağım ve beni bekleyen kardeşlerimin olduğunu biliyorum..

kardeşlerim yani o kadar karamsar olmamalıyız..ben hem günlük dostlara hem de sanal dostluklara inanıyorum..çünkü Allahtan korkan vicdanlar olduğu müddettçe dostluk sürer...

benim bu sitede çok ama çok değerli ablalarım var,kardeşlerim var,yani ben inanıyorum bu dostluklara ,yeter ki o yüreklerde Allah(CC) korkusu olsun.Allah(CC) sevgisi olsun..bunlar olduktn sonra olur..

gecem kardeşim..sen benim için gerçekten çok değerlisin.CAN YÜCELİN bir şiiri var ""sevdiğin kadar sevilirsin.""".sana verebilecek en güzel cevabım budur heralde canım kardeşim.

selam ve dua ile
ufacık bir söz dostm""vazgecerim bu hayattan ama SENİ yalnız koymak var ya okuyor ADAM A"..
"SHAKESPEARE"EN ÇOK SEVDİĞİM ŞİİRİNİ SON SATIRI DOSTUM SANA GELSİN..
DOSTLUK İŞTE BUDUR..ELZEM

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSEN

"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
guler yazdı:
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSEN

"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)

KISKANMIYAYIM DİYEMİ YAPIYORSUN YOKSAAA...
AMA BEN ZOR DOSTUMDUR BENİM DOSTUM BENİM DERDİMİ ÇEKECEK.ZORUMDUR AMA DOSTUMU ÇOK SEVERİM BENİM İÇİN ZEVKTİR NEDEN OLMASIN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt