DOST:: BU ZAMAN DA ZOR.. SANALI BARAKIN ÇEVREMDEDE ZOR.elzem yazdı:
ALLAH'IN selamı üzerinize olsun bugünler de konuşulan konu sanal alemdeki uzak dostlara kanıpta yakındaki dostları ihmal etmekten şikayetçiler sizlerde var mı?
bu ihmalkarlık
kardeşim bana göre dost demek her şeyi paylaşmak demek.can için can feda edebilmek.gerçek dostlar asla ihmal edilmez,edilenler dostluk değil,sadece dost olduklarını zanneden samimi arkadaşlardır..gerçek doat bence ihmat etmez ve etmemeli...selam ve dua ileelzem yazdı:
ALLAH razı olsun güler kardeşim güzel yorum ben bu sitedeki üyelerin doğru insan olduğuna inanıyorum çünkü doğruluğun sitesidir benim için. sanal alemde gerçek dost olabilir genelde uzaktalar bu uzak olan dost yüzünden yakındakini ihmal edenler var diyorum acaba daha halen öyle yapan varmı
ufacık bir söz dostm""vazgecerim bu hayattan ama SENİ yalnız koymak var ya okuyor ADAM A"..guler yazdı:
Selamun Aleyküm Kardeşim.galiba ben bu soruya güzel bir cevap verebilirim..çünkü sanal dostlarım var
kardeşlerim sanal diye herkes bu alemi yalan alem yapmış.bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum..yani sanal olması hiç bir şeyin olmamaması anlamına gelmez..benimde bu siteden çok iyi ablalarım ve kardeşlerim oldu..belki sanal ama gün geldi ben bu sanal alemi gerçekk hayattan dana gerçek buldum..ve bu sitede kardeşleirm oldu ve gerçek arkadaşlarımdan ve dostlarımdan ayırt etmedim
dostluk her zaman yanıbaşında olacak bir insan değil,önemli olan uzak olsa bile kalplerinizin bir atmasıdır..yani Allah(CC) bir ist gelmeyi nasip ederse orda ziyaret edip tanışacağım ve beni bekleyen kardeşlerimin olduğunu biliyorum..
kardeşlerim yani o kadar karamsar olmamalıyız..ben hem günlük dostlara hem de sanal dostluklara inanıyorum..çünkü Allahtan korkan vicdanlar olduğu müddettçe dostluk sürer...
benim bu sitede çok ama çok değerli ablalarım var,kardeşlerim var,yani ben inanıyorum bu dostluklara ,yeter ki o yüreklerde Allah(CC) korkusu olsun.Allah(CC) sevgisi olsun..bunlar olduktn sonra olur..
gecem kardeşim..sen benim için gerçekten çok değerlisin.CAN YÜCELİN bir şiiri var ""sevdiğin kadar sevilirsin.""".sana verebilecek en güzel cevabım budur heralde canım kardeşim.
selam ve dua ile
B)B)B)B)B)B)B)B)FATMA_ERGUN yazdı:
OOO MAŞALLAH KISKANSAK MI NE
SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSENguler yazdı:
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
gecem yazdı:
SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSENguler yazdı:
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)