aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
yuregıne saglık alıye...
dusunme ve konusmaya yetenıgımız gıbı nevsımızede sahıp cıksakk.....
bu yazdıklarını ınanıyorumkı ıdrak ederızz...
ıns hepımızz olması gerektıgı gıbılerden oluruzz. yazındakı son kısımm hergun hatırlanması gerekıyoo dostum
Diline sahip olan kendini selamette bulur. Yalnız insanlara verilmiş olan konuşma, bir tanışma, bir anlaşma aracıdır. Bu çok önemli özelliği gayesi dışında kullanmak sahibini hem geçici olan dünyada, hem de ebedi olan ahiret hayatında zelil ve rezil eder. Böyle bir akıbete düşmemek için dil denilen o küçük et parçasına ve ağzımızdan çıkan her söze, her kelimeye, her cümleye dikkat etmemiz ve kontrol altında bulundurmamız lazımdır.
Ecdadımız ne güzel söylemiştir: “Sükût-u lisan, selamet-i insan!”
~*~
Selamün Aleyküm gecem-gündüzüm canım kardeşim..Kalbi aminler o güzel duıalarına inşallah dostum..Rahman c.c razı olsun, makbul eylesin inşallah..Gecem-gündüzüm, yine yoksun güzel kardeşim.. Burda bekleniyorsun inşallah... Kendini tekrar özletme..Dualarımdasın inşallah..En Emin'e emanetimsin..Selam ve muhabbetle..B)
~*~
Selamün Aleyküm gecem-gündüzüm canım kardeşim..Kalbi aminler o güzel duıalarına inşallah dostum..Rahman c.c razı olsun, makbul eylesin inşallah..Gecem-gündüzüm, yine yoksun güzel kardeşim.. Burda bekleniyorsun inşallah... Kendini tekrar özletme..Dualarımdasın inşallah..En Emin'e emanetimsin..Selam ve muhabbetle..B)
~*~