Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dertleşelim (4 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.

HAYDİ GELİN GÜNÜN YORGUNLUGUNU,İÇİNİZDEKİ SIKINTIYI HEP BERABER PAYLAŞALIM.
DERTLERİMİZİ DIŞARI ATALIM.

HADİ DERTLEŞELİM.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Benim tek bir sıkıntım var çok sinirli bir insanım sinirlendim mi karşımdaki insanın kalbini kırıyorum kendime mukayet olamıyorum.İyiki karşımdaki insanlar anlayışlı yoksa daha kötü şeyler olmasından korkuyorum....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
İLK DERT BENİM DERDİM OLSUN.
benim 3 kız çocugum var.şimdi malum bunların okul masrafı zaten çoktur.o yetmez gibi bunlar için ayrı ayrı folklor parası istemişler.kişi başı 20 ytl.
buda yetmez gibi elbise parası 40 ytl.
toplam 180 ytl.
şimdi bu para bir günlük giyilecek kıyafet parası.
ya hersene aynı dert aynı dert.sinirden deli etcekler beni ya.fikri olan varmı ne yapayım.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;612168' Alıntı:
Benim tek bir sıkıntım var çok sinirli bir insanım sinirlendim mi karşımdaki insanın kalbini kırıyorum kendime mukayet olamıyorum.İyiki karşımdaki insanlar anlayışlı yoksa daha kötü şeyler olmasından korkuyorum....

inan aynı sıkıntı bendede var.
ama ben haksızlık karşısında deli oluyorum.yani haksızlıga dayanamıyorum
normalde çok sakinim.
sizin sıkıntınız her halde işinizdende kaynaklanabilir olabilir.ne iş yapıyorsunuz.

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
benim sıkıntım gelecekle ilgili.. üniversiteye hazırlanıyorum ve hangi bölümü okuyacağım meçhul. öyle bir duruma geldik ki istemediğimiz bölümlerde okumak zorunda kalıyoruz.tamam kimse bizi zorlamıyor ama önümüzü kapatarak başka şeylere yönelmemizi sağlıyorlar.isteyrek ya da istemeyerek bunu bir şekilde yapıyorlar. ben güzel sanatlara da hazırlanıyorum bu yıl.. pek de tastiklemediğim bir bölüm ama resme ilgim var ve ailem çevremdekiler onları da düşünüyorum ister istemez. herkes bir şeyler bekliyor. Okul okumaktan ya da okumak için harcadığımız çabalardan başka şeylere vakit ayıramıyoruz. Allah yardımcımız olsun.. n'olacak halimiz...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
benim 3 kız çocugum var.şimdi malum bunların okul masrafı zaten çoktur.o yetmez gibi bunlar için ayrı ayrı folklor parası istemişler.kişi başı 20 ytl.
toplam 180 ytl.
ya hersene aynı dert aynı dert.sinirden deli etcekler beni ya.fikri olan varmı ne yapayım.

selamun aleyküm Kasım abi Allah yardımcın olsun SABIr ABİ SABIR çocukların dertleri istekleri bitmez:K bizde babamızın başında 3 çocuk çok çektirdik ... fikir vermek haddim değil sinirlenmek çözüm değil bu işinde her zaman iyi taraflarını düşün ama maddi durumlar ailelerde sıkıntı yaratabiliyor RAbbim işlerini Yolunda gitmesini sağlasın işleriniz bereketli olsun inşallah

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
toplam 180 ytl.

selamün aleyküm
EFENDİMİZ BİR HADİSİNDE ŞÖYLE BUYURUYOR...ÜÇ KIZ ÇOCUĞUNA BAKIP ,BÜYÜTÜP YETERLİ TERBİYE VEREREK EVLENDİREN CENNETTEDİR...
ne güzel sizin için ne bulunmaz bir nimet rabbim hayırlı evlat olmalarını size nasip etsin inşallah.... mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
benim sıkıntım gelecekle ilgili.. üniversiteye hazırlanıyorum ve hangi bölümü okuyacağım meçhul. öyle bir duruma geldik ki istemediğimiz bölümlerde okumak zorunda kalıyoruz.tamam kimse bizi zorlamıyor ama önümüzü kapatarak başka şeylere yönelmemizi sağlıyorlar.isteyrek ya da istemeyerek bunu bir şekilde yapıyorlar. ben güzel sanatlara da hazırlanıyorum bu yıl.. pek de tastiklemediğim bir bölüm ama resme ilgim var ve ailem çevremdekiler onları da düşünüyorum ister istemez. herkes bir şeyler bekliyor. Okul okumaktan ya da okumak için harcadığımız çabalardan başka şeylere vakit ayıramıyoruz. Allah yardımcımız olsun.. n'olacak halimiz...

AH GÜZEL KARDEŞİM.AH.
ben sizin yaşlardayken hem gelecek korkusu hemde yokluk korkusu çekerdik.yani fakirdik,elin zengini gibi her şeyi yiyemez her şeyi giyemezdik.
acaba derdim kendime bezim bir evimiz olurmu.iyi para kazanır zengin olurmuyum.!!!!!!
inan ALLAHA lise bitti askerlik bitti.ama okuyupta memur olan isanların kanamayacagı kazançalrı RABBIM nasip etti.en başta ELHAMDÜLİLLAH huzur.
demek isterimki daha çok gençsin.yarınınların sana neler getirecegini inan tahmin bile edemezsin.o yüzden ALLAHTAN hep hayır hayır hayır iste.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kasım abi Allah yardımcın olsun SABIr ABİ SABIR çocukların dertleri istekleri bitmez:K bizde babamızın başında 3 çocuk çok çektirdik ... fikir vermek haddim değil sinirlenmek çözüm değil bu işinde her zaman iyi taraflarını düşün ama maddi durumlar ailelerde sıkıntı yaratabiliyor RAbbim işlerini Yolunda gitmesini sağlasın işleriniz bereketli olsun inşallah

şu an misafirim geldi sonra devam ederiz.inşallah.selametle

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
AH GÜZEL KARDEŞİM.AH.
ben sizin yaşlardayken hem gelecek korkusu hemde yokluk korkusu çekerdik.yani fakirdik,elin zengini gibi her şeyi yiyemez her şeyi giyemezdik.
acaba derdim kendime bezim bir evimiz olurmu.iyi para kazanır zengin olurmuyum.!!!!!!
inan ALLAHA lise bitti askerlik bitti.ama okuyupta memur olan isanların kanamayacagı kazançalrı RABBIM nasip etti.en başta ELHAMDÜLİLLAH huzur.
demek isterimki daha çok gençsin.yarınınların sana neler getirecegini inan tahmin bile edemezsin.o yüzden ALLAHTAN hep hayır hayır hayır iste.selametle

saolasın Allah razı olsun.. şimdiye kadar neyi ne kadar istediysem de hep hayırlısı olsaun dedim çok istesem bile hayırsızsa olmasın istedim.. ama insan düşünemeden edemiyor. bayanız yarın bir gün evlenicez insanlara hiç güven olmuyor. kendi ayaklarım üzerinde durarak bir yuva kurmak isterim (tabi ki ileride) nerde nasıl çalışacağım hangi meslek bana ve dinime uygun bunların hepsini istemeden düşünüyorum.sağolsun ailem hiç bir zaman bizleri zorlamak istemedi ama nereye kadar.. neleri görüyoruz insanlar en güvendikleri insanlar tarafından aldatılıyor, kimler şeytana uymuyor ki. güvenip evleneceksin ama seni bu yolda yarıda bırakınca napıcaksın.. ne bileyim insan düşünüyor işte.. daha neler var da aklıma takılan.. :] sağolasınız tekrardan...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
cocuğun mu var derdin var demişler ama hem dert hemde derdinden cok derman herşeye bence. benim 20 aylık bir kızım var iyikide var o benim herşeyim sizinde şöyle düşünmenizi isterdim sizin 3 cocugunuz var ama bir yandanda cocugum olsunda bir elim olmasın diyen nice insanlar var. evlat sahibi olmak isteyipte olamayan . elimizdekilerin kıymetini bilelim bence

AYAKKABIM YOK DİYE COK AĞLARDIM AMA AYAKLARI OLMAYANLARI GÖRÜNCE SUSTUM.
SELAM VE DUA İLE

GüleSevdaliyim61

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum benim derdim cok daha baska, daha cocuk derdine gelemedim :)

benim tek bir derdim var o da sevdigimden ayriyim :( benim icin cok agir ve buyuk bir dert... Mevlam en hayirli vakitte kavusturmasi icin dua edermisiniz arkadaslar...:A

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

aleykum selam kardeşim.
şimdi beni üzen olay okuldaki ögretmenlerin tavırları.yani geçen yıl gilen kıyafetleri neden giydirtmiyorlar.
ama ille birilerine para kazandırttıracaklar.
bende buna kaızıyorum.yoksa şükürler olsun yavrularımdan zerre kadar şikayetim yok.çok şükür ALLAHIM bana hayırlılarını nasip etti.kızgınlıgım okuldaki ögretmenlere.
hayırlı akşamlar.selametle.

ipekkk

Kayıtlı Kullanıcı
Benim derdim küçük görülmek,horlanmak,ezilmek,hafife alınmak,kimsenin derdime derman olmayışı,herkesin bana ezik muamelesi yapması ....:gulegule Buna çare var mı sizce bence yok hiç sanmıyorum.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
EFENDİMİZ BİR HADİSİNDE ŞÖYLE BUYURUYOR...ÜÇ KIZ ÇOCUĞUNA BAKIP ,BÜYÜTÜP YETERLİ TERBİYE VEREREK EVLENDİREN CENNETTEDİR...
ne güzel sizin için ne bulunmaz bir nimet rabbim hayırlı evlat olmalarını size nasip etsin inşallah.... mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

aleykum selam .
RABBIM razı olsun.şükür ALLAHA bana 3 tane yavru nasip etti.ELHAMDÜLİLLAH.
sonlarıda hayırlı olur.inşALLAH.
amacımız vatana millete dini mübine hayırlı birer kul olmaları.
RABBIM cümlesini ve içinde bizimkileri esirgesin korusun amin.selametl.e

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
cocuğun mu var derdin var demişler ama hem dert hemde derdinden cok derman herşeye bence. benim 20 aylık bir kızım var iyikide var o benim herşeyim sizinde şöyle düşünmenizi isterdim sizin 3 cocugunuz var ama bir yandanda cocugum olsunda bir elim olmasın diyen nice insanlar var. evlat sahibi olmak isteyipte olamayan . elimizdekilerin kıymetini bilelim bence

AYAKKABIM YOK DİYE COK AĞLARDIM AMA AYAKLARI OLMAYANLARI GÖRÜNCE SUSTUM.
SELAM VE DUA İLE

selamun aleykum.
çok şükür benim derdim çocuklardan degil.ben okuldaki ögretmenlere kızıyorum.yani hep ver hep ver diyorlar.
ALLAH sizinde kızınızı size bagışlasın.amin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum benim derdim cok daha baska, daha cocuk derdine gelemedim :)

benim tek bir derdim var o da sevdigimden ayriyim :( benim icin cok agir ve buyuk bir dert... Mevlam en hayirli vakitte kavusturmasi icin dua edermisiniz arkadaslar...:A

aleykum selam
derdin büyügü küçügü o derde göre degişir.fakirin derdi bogaz zengini derdi çok para.
ama herkesin bir derdi var işte.
olur dert,olmaz dert.ALLAH senin hakkındada hayırlısı ne ise onu nasip etsin.amin selametle

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kasim Abi...Ben öğrenciyim.ve Bu Aralar Dersler Pek Yoğun...ödevler Bayaği Oluyor.....sabahin Köründe Okul Yolunu Tutuyorum....bu Yüzden Uykusuz Kaliyorum...AMA YİNEDE OKULUMU VE DERSLERİMİ ÇOK SEVİYORUM.

Bu Siteyede Firsat Buldukça Girmeye çalişiyorum... Sağlicakla Kalin Abiciğim.Allaha Emanet Olun...!!! :H

laminur

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM....
Benim iki tane oğlum var .Küçük oğlum sürekli ağlıyor,gece gündüz demiyor hep ağlıyor,doktora götürüyoruz bir sıkıntısı olmadığını söylüyorlar.Artık ağıt sesi duymak itemiyorum.Aslında şikayette etmiyorum.Buraya yazmamın sebebi ALLAH rızası için dualarınızı istiyorum...:A

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Benim derdim küçük görülmek,horlanmak,ezilmek,hafife alınmak,kimsenin derdime derman olmayışı,herkesin bana ezik muamelesi yapması ....:gulegule Buna çare var mı sizce bence yok hiç sanmıyorum.

dermansız dert yokyur.
sizi hangi sebebten ötürü horlayıp hafife alıyorlar.
yahut sizi horlayanın üstünlügü ne.ona o hakkı kimler verir.ALLAHIN razı olmadıgı en büyük günahlardandır bu.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt