Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
:a03::a12:çok hoş
:T
:a03::a12:
bende sersetrı ruhluymusum
aaaaaaaaaaaaaaa
Akıllı deli
Sizinkisi “akıllı olup bu dünyanın kahrını çekeceğime, deli olayım dünya benim kahrımı çeksin” şeklinde yapılmış gayet bilinçli bir tercih. Olaylara, durumlara baktığınız mesafe, pek çok şeyi sıradan akıllılardan daha iyi görmenizi sağlıyor. Deliliğin verdiği cesaretle gözünüzü budaktan, sözünüzü dosttan da sakınmıyorsunuz. Lakin ısrarcı da değilsiniz. Bildiğinizi söylüyor, üzerinize düşeni yapıyor, çoğu zaman kimsenin cesaret edemediği atraksiyonlar geliştiriyor, fakat başkalarını düşüncelerinizin ve eylemlerinizin doğruluğuna inandırmak için de enerji harcamıyorsunuz. Kişiliğinizin en sevdiğiniz tarafı da yaratıcılığınız. Dünya sizin oyun alanınız. Arada bir çuvalladığınız oluyor. Ama takılmıyorsunuz. Nasılsa delisiniz…
paylaşım için teşekkürler![]()
Serseri ruhluymuşum. Biraz rahatlamak istiyorum sadece :a45:
Hiçbir disiplin yönteminden yararlanmadığı açık, kocaman bir zekânız var. Her türlü zorluktan ve sorumluluktan onun yüksek kapasitesi sayesinde kurtuluyorsunuz. Açıkçası, biraz tembelsiniz de. Yettiği kadar çalışmak, geriye kalan zamanı dünyanın, zamanın, aşkın, arkadaşlığın tadını çıkarmak için kullanmak istiyorsunuz. Sizin için konfor kelimesi genel geçer anlayışın çok ötesinde kalitelere işaret ediyor. Örneğin rahat uyumak için dört dörtlük bir yatağa değil, çok uzakta göz kırpan yıldızlara ihtiyacınız var. İyi yemek lüks bir restoranda değil, değecek kadar acıktıktan sonra gürül gürül akan bir nehrin kenarında yenilir diyorsunuz. Mutluluğun gerçek sırrını biliyorsunuz, tek sorun kimseyle paylaşamamanız…
zırdeli çıktı. =)
Mutluluğun gerçek sırrını biliyorsunuz, tek sorun kimseyle paylaşamamanız…Serseri
Hiçbir disiplin yönteminden yararlanmadığı açık, kocaman bir zekânız var. Her türlü zorluktan ve sorumluluktan onun yüksek kapasitesi sayesinde kurtuluyorsunuz. Açıkçası, biraz tembelsiniz de. Yettiği kadar çalışmak, geriye kalan zamanı dünyanın, zamanın, aşkın, arkadaşlığın tadını çıkarmak için kullanmak istiyorsunuz. Sizin için konfor kelimesi genel geçer anlayışın çok ötesinde kalitelere işaret ediyor. Örneğin rahat uyumak için dört dörtlük bir yatağa değil, çok uzakta göz kırpan yıldızlara ihtiyacınız var. İyi yemek lüks bir restoranda değil, değecek kadar acıktıktan sonra gürül gürül akan bir nehrin kenarında yenilir diyorsunuz. Mutluluğun gerçek sırrını biliyorsunuz, tek sorun kimseyle paylaşamamanız…
nihayet serseri hariç zır deli olarak değişik bişe çıkarmış test... :K
bu arada Çeşm-i Bülbül senin profiline neden yazamıyoruz ?
Senden baska kim olur ccesmi ?![]()
evet evet iletişimim 0Sevindim forumda ki tek zır deliinin ben olmadığıma
Mutluluğun gerçek sırrını biliyorsunuz, tek sorun kimseyle paylaşamamanız…
En büyük sorunla başbaşasın yani ibra hııı, kolay gelee...![]()
evet evet iletişimim 0
Delilik sizinle yeni anlamlar kazanıyor…
evet son cümleler çok manidar![]()