Selamun Aleykum
Muhterem Kardeşim ; Merhume Nebahat hanım kardeşimizin ruhuna bağışlanmak üzere üzerimize aldığımız hatmi şerif çok şükür 10 dakika önce tamamlandı.Sizin bildirdiğiniz cüzler değil bütün Kur'an devredilmiş ve gecikmeden hatim bitirilmiştir,biz hakkımızı helal ettik ve sizleri de duasını yapmak üzere vekil ettik.Muhterem kardeşim acizane bu hafız amcanızın yetiştirdiği 4 tane hafızımız daha vardır'ki bir tanesi türkiye çapında hafızlık müsabakasında derece almıştır,ve bu ihtiyarın gururu olmuştur.Kardeşim bunları size anlatma sebebim eğer acele hatim indirilmesi gereken bir durum olursa ben ve öğrencilerim emrinizdeyiz.
Not ; Cahidecikten hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Selam ve saygılarımla.
Aleykum selam saygideger buyugumSelamun Aleykum
Muhterem Kardeşim ; Merhume Nebahat hanım kardeşimizin ruhuna bağışlanmak üzere üzerimize aldığımız hatmi şerif çok şükür 10 dakika önce tamamlandı.Sizin bildirdiğiniz cüzler değil bütün Kur'an devredilmiş ve gecikmeden hatim bitirilmiştir,biz hakkımızı helal ettik ve sizleri de duasını yapmak üzere vekil ettik.Muhterem kardeşim acizane bu hafız amcanızın yetiştirdiği 4 tane hafızımız daha vardır'ki bir tanesi türkiye çapında hafızlık müsabakasında derece almıştır,ve bu ihtiyarın gururu olmuştur.Kardeşim bunları size anlatma sebebim eğer acele hatim indirilmesi gereken bir durum olursa ben ve öğrencilerim emrinizdeyiz.
Not ; Cahidecikten hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Selam ve saygılarımla.
Allah celle celaluhu rahmeti ile muamele eylesin değerli kardeşimizi inşaAllah
Allah imanımızı dünyadada ukbadada sabit kılsın inşaAllah
Allah razi olsun abim rabbim kabul buyursun ..
Aleyküm Selam...
Sevgili hocam.. Allah c.c. sizlerden razı olsun...
Ne Büyük bir nimetki görmezsek bile sizinle diyalog halindeyiz..
Ne güzel bir nasipki aramazdasınız..
Sadece Maşallah diyorum...
ve Sevgili NEBAHAT ablamız.... Rabbimiz Sana Rahmet eylesin... Ne güzel ki Arkandan seni hiç tanımayanlar sana avuç avuç dua etmekteler. Değerli hocalarımız sana hatimler indirmekteler...Allah taksiratını affetsin...
Okunanları kabul eyleyip Ruhuna ulaştırsın inşallah...
bende bir Mülk Süresi İle 10 fatiha 10 İhlas ve 100 Salavat okudum... Rabbimz kabul eylesin..
selam ve dua ile
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Bende 1 fatiha 3 ihlas ve 1 ayetel kürsi okudum.
Muhterem Kardeşim Rabbim şahitdir ki günde beş vakit namazımızda ve gece teheccüd namazımızda cahidecik için dua etmekteyiz.Sizden sevinçli haberi aldığımız gün 41 rekat şükür namazı üzerimize farz olsun.
Selam ve saygılarımla.
Allah razi olsun rabbim katinda kabul buyursun.selametle dua ile...Takdiri İlahi dizi dizidir
Her kula ayrı bir yazı yazılır
Bakarsın beklenen sıra bozulur.
Can tende emanettir gün gelir söner
Allah cc tan gelenler Allaha döner.
Ablamızdı birtanemizdi hayır yapmak için yarışan bir ablamızdı gerçekten çok üzdü bizi ama bi gerçek varki;''''''KÜLLÜ NEFSİN ZAİKATÜLMEVT.'''Her canlı ölümü tadacaktır.
Rabbım Rahmetiyle,Merhametiyle muamele eylesin inşaallah.
Ruhu şad,mekanı cennet olsun.
Kıymetli ablamız için 1 Hatmi şerif ve 40 Yasin okunmuştur.Rabbım kabul eylesin inşaallah.
:AAyyy ben siteye bayağıdır giremiyordum.Şimdi okuyunca içimden birşeyler koptu.Allah rahmet eylesin.Burası bir aile gibiydi.Sanki kendi yakınımı abamı kaybetmiş gibi üzüldüm.Rabbim ailesine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun inşallah. 3 İhlası Şerif 1 Fatihayı Şerif okunmuştur. (
Allah razi olsun abimselametle dua ile...Sevgili Ablamız...
Sana RAHMET ETSİN ALLAH....
3 Fatiha 3 İhlas 3 Ayetel Kürsi Hediyemdir Ruhuna...Ulaştırsın Allah c.c.
Aldığım cüz ve dualar okunmuştur inşallah...
Rabbim kabul eyleye..
ve aleykümselam
Allah cc rahmet etsin, mekanı cennet olsun inş.
bende bir yasin okuyayım inş.