Bugün CUMA ! Bugün RAHMET ! Bugün BEREKET ! Bugün SEFAAT ! Bugün Günlerin EFENDISI !... Bugün Günlerden "" CUMA "" CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...! ALLAHIN (c.c) RAHMETI BEREKETI SELAMI ÜZERINIZE OLSUN...!
Selamun Aleyküm Kardeşlerim.Canım birtanem ablam Elifimbenim,beni buraya üye yapmak istediğinde nerden bilebilirdiki,siz çook degerli kardeşlerimize kendisinin vefat haberinin benim verecegimi.Bu benim için o kadar zor bir şeydiki.Ama burdaki siz kardeşlerimizin bizi yalnız bırakmıyacagını zaten ablam biliyordu.Sizleri ve islamiyet gen.tr üyelerini inanın ailesi gibi görüyordu.Acım çok büyük inanın ilk haberi nasıl ve nereye yazdıgımı bile bilemiyorum şu an.Allah razı olsun Brat5 kardeşimden hemen ilgilenmiş konuyla.inanın ignelerle ayakda duruyorum hala ve o canımdı benim diger yarımdı.5 ay bende kaldı ve bebegim gibiydi.onsuzluk çok zor ve çokdaha zorlaşıcak biliyorum.O bu dünyada zaten bir melekti.Eminim şimdi ahirettede melek.Rabbim hepinizden razı olsun.dualarınızla hatimlerinizle yasinlerle okudugunuz bütün duaları Rabbim kabul etsin.Allah cc sizlere böyle acılar göstermesin inşaAllah.Sizlere o kadar çok şey yazmak istiyorumki aslında ama,DİL SUSTU,YÜREK SUSTU.İnanması çok zor ve ben hala inanmıyorum.şimdi buraya bunları yazarken bile sanıyorum ki biraz sonra ablam bu yazdıgımı okuyacak ve hemen buraya cevap yazacak.konuyla ilgilenen kardeşim Allah cc sendende razı olsun.Malum hala gelen giden ççok oluyor o yüzden giremiyorum fazla ne olur ilgilenmiyormuş gibi görünmek istemiyorum.Ablam için bu kadar güzel düşünceleriniz ve yazılarınız beni hem çok onurlandırıyor hemde içimi çokk yakıyor,kavuruyor.Cümlenizden Rabbim tekrar razı olsun.Diliyorum güzel mevlamdan banada Sabır,dayanma gücü versin.İnşaAllah verir.