Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? (1 Kullanıcı)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
bilgısayarımın şarjı bıtmek uzere ve hala sarj cıhazım bozuk.arkadasımdan ıdere edıyorum:(:(:(

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
bilgısayarımın şarjı bıtmek uzere ve hala sarj cıhazım bozuk.arkadasımdan ıdere edıyorum:(:(:(

ablacığım bu kadar sıkıntı çekene kadar bir tane sarj cihazı alsana pekte pahalı bir sey olmaması lazım. benim çalıştığım şirkete vardı kolay bulunuyor. Hemen Hemen her bilgisayarada uyumlu. Eğer bulmazsan bir elektronikciye bozuk olan cihazi ver yapsınlar zor bir sey değil yani

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
yorgunum yorgun ve uykusuz. sözlüm dün gece kaza geçirdi ve amelıyat oldu. bense hiç uyumadım ve sabaha kadar dua ettim.
şimdi de iş yerinde beklemem gerekıyor. yani dunden bu yana uyumadım..ve bas agrısı dedıgın sey eksık olmadı bugun
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
yorgunum yorgun ve uykusuz. sözlüm dün gece kaza geçirdi ve amelıyat oldu. bense hiç uyumadım ve sabaha kadar dua ettim.
şimdi de iş yerinde beklemem gerekıyor. yani dunden bu yana uyumadım..ve bas agrısı dedıgın sey eksık olmadı bugun
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE

Çok ama çok üzüldün değerli kardesim. Allah acil sifa versin. Değerli kardesim üzüntün büyük biliyorum ama emin ol nişanlın senin öyle yorgun düşmeni istemez. Senin yorulmanı istemez. O yüzden onu üzmemek için dinlenirsen çok daha iyi olur.

Selam ve Dua ile.....

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE

çok üzüldüm kardeşim.
Allah ya Şafi ismi hatrına şifa versin inşallah.
selam ve dua ile...

kalbiminurlandır

Çok ama çok üzüldün değerli kardesim. Allah acil sifa versin. Değerli kardesim üzüntün büyük biliyorum ama emin ol nişanlın senin öyle yorgun düşmeni istemez. Senin yorulmanı istemez. O yüzden onu üzmemek için dinlenirsen çok daha iyi olur.

Selam ve Dua ile.....

çok üzüldüm kardeşim.
Allah ya Şafi ismi hatrına şifa versin inşallah.
selam ve dua ile...
sağolun
Rabbim razı olsun sizlerden .
tez vakitte iyileşir inşALLAH
selam ve dua ile :H

beyrutlu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah acil şifalar versin kardeşim..

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE
selamün aleyküm canım benım ya çok geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum duamdasınız inşallah tez günde şifasını bulur ve cooooooook mutlu:a07: sağlıklı seneler geçirirsiniz allaha emanet olun

kalbiminurlandır

selamün aleyküm canım benım ya çok geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum duamdasınız inşallah tez günde şifasını bulur ve cooooooook mutlu:a07: sağlıklı seneler geçirirsiniz allaha emanet olun
vealeykumselam canım ablam.
ALLAH CC RAZI OLSUN
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH DUANIZI
ECMAİN OLSUN
selam ve dua ile :H

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE

selamun aleyküm. ççok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. dualarımız sizinle. Allaha emanet olun.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler kardeşim. Allah razı olsun.köydeydim uzun zamandır yoktum. Grip oldum başım çok ağrıyo yinede şükürler olsun. Sen nasılsın iyisindir inşallah?

hamd olsun kardeşim sitede dualara devam ediyoruz bu arada hakkını helal et kardeşim bana çok yardımcı oldunuz arkadaşların ve ailende helal ederse sevinnirim allah razı olsun sizden rabbim sıkıntı yüzü göstertmesin size

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
hamd olsun kardeşim sitede dualara devam ediyoruz bu arada hakkını helal et kardeşim bana çok yardımcı oldunuz arkadaşların ve ailende helal ederse sevinnirim allah razı olsun sizden rabbim sıkıntı yüzü göstertmesin size

ne demek kardeşim varsa hakkımız helal olsun. Rabbim cumlemizden razı olsun İnşallah. Rabbim cumlemize sıkıntı dert vermesin İnşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt