bilgısayarımın şarjı bıtmek uzere ve hala sarj cıhazım bozuk.arkadasımdan ıdere edıyorum![]()
yorgunum yorgun ve uykusuz. sözlüm dün gece kaza geçirdi ve amelıyat oldu. bense hiç uyumadım ve sabaha kadar dua ettim.
şimdi de iş yerinde beklemem gerekıyor. yani dunden bu yana uyumadım..ve bas agrısı dedıgın sey eksık olmadı bugun
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE
yorgunum yorgun ve uykusuz. sözlüm dün gece kaza geçirdi ve amelıyat oldu. bense hiç uyumadım ve sabaha kadar dua ettim.
şimdi de iş yerinde beklemem gerekıyor. yani dunden bu yana uyumadım..ve bas agrısı dedıgın sey eksık olmadı bugun
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE
Çok ama çok üzüldün değerli kardesim. Allah acil sifa versin. Değerli kardesim üzüntün büyük biliyorum ama emin ol nişanlın senin öyle yorgun düşmeni istemez. Senin yorulmanı istemez. O yüzden onu üzmemek için dinlenirsen çok daha iyi olur.
Selam ve Dua ile.....
çok üzüldüm kardeşim.
Allah ya Şafi ismi hatrına şifa versin inşallah.
selam ve dua ile...
Allah acil şifalar versin kardeşim..
selamün aleyküm canım benım ya çok geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum duamdasınız inşallah tez günde şifasını bulur ve cooooooook mutlu:a07: sağlıklı seneler geçirirsiniz allaha emanet olunyorgunum yorgun ve uykusuz. sözlüm dün gece kaza geçirdi ve amelıyat oldu. bense hiç uyumadım ve sabaha kadar dua ettim.
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE
vealeykumselam canım ablam.selamün aleyküm canım benım ya çok geçmiş olsun rabbimden acil şifalar diliyorum duamdasınız inşallah tez günde şifasını bulur ve cooooooook mutlu:a07: sağlıklı seneler geçirirsiniz allaha emanet olun
ALLAHIM ŞİFA VER BİZE
sağolun
Rabbim razı olsun sizlerden .
tez vakitte iyileşir inşALLAH
selam ve dua ile :H
çok hastayım yaa![]()
çok hastayım yaa![]()
geçmiş olsun kardeşim benim bayağdır görüşemiyoruz halin keyfin iyidir inşallah
geçmiş olsun değerli kardesim Allah acil sifa verir inşallah
teşekkürler kardeşim. Allah razı olsun.köydeydim uzun zamandır yoktum. Grip oldum başım çok ağrıyo yinede şükürler olsun. Sen nasılsın iyisindir inşallah?
hamd olsun kardeşim sitede dualara devam ediyoruz bu arada hakkını helal et kardeşim bana çok yardımcı oldunuz arkadaşların ve ailende helal ederse sevinnirim allah razı olsun sizden rabbim sıkıntı yüzü göstertmesin size