Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? (1 Kullanıcı)

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
cok şükür bi sıkıntım yok şu an ruhum mutlu yani:)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardesim.

şu an canım sıkkın.ödev teslımı yapmam gerek ve bılg.ın şarj aleti bozuldu.neyse kı 9 unda

teslım. Hallederim inşallah.

Selametle...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
şuanda sinirden köpürüyorum kardeşim bu başlığı görseydim demin açtığım başlığı açmazdım...buraya anlatırdım

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
benim şu an yorgunluktan göz kapaklarım kapanacak herhalde...
o kadar agır geliyorki taşımakda zorluk çekiyorum...
vede şu kalplerinde allah korkusu olmayan insanlara kızıyorum şu an...
neden sevdiklerini kavuşturmuyorlar,,
araya engeller koruyorlar neden neden....
hiçmi allah korkusu yok bu insanlarda neden...

çok değerli abla kendini fazla yorma git biraz dinlen uykusuzluk çok kötü bir sey. Dünyada okadar Allahtan korkkmayan insan var ki hangi birine kızalım abla. Okadarıyla uğraşmaya bizim gücümüz yetmez. Biz içlerinde Az da olsa İman atesi olanları bulup onların üzerine yoğunlaşmamız lazım. Onlara önce Allah sevgisini sonrada Allahtan neden korkmamız gerektiğini öğretmemiz lazım. Bazıları Allah korkusunu yanlış anlayabilir Bunu en iyi sekilde anlatmak bize düşüyor. Onlar sana ne kadar engel koyarsa koysun sen hedefinden sasma abla. Sonuçta sana en yakında ve sana her zaman yardımcı olacak ve o engelleri en rahat sekilde atlamanı sağlayacak olan bir tek kişi var Oda Rabbimiz

selam ve dua ile.....

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
üzgünüm cok sevdiğim bir dostumdan üzüldğüm bir haber aldım :(

Değerli Kardesim sunu hiç bir zaman unutma Rabbimiz kullarına kaldıramayacağı yük vermez ve sevdiği kullarınada her zaman sıkıntı verirmiş.

Rabbim üzüntülerini mutluluga çevirir inşallah

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardesim.

şu an canım sıkkın.ödev teslımı yapmam gerek ve bılg.ın şarj aleti bozuldu.neyse kı 9 unda

teslım. Hallederim inşallah.

Selametle...

Aleyküm Selam

Daha varmıs ya inşallah en kısa sürede halledersin mümine ümitsizlik yakışmaz bilirsiniz o yüzden umudunu hiç tüketme derim ben

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bu yazım inşallah serap ablama ulaşır ya.......onu rüyamda gördüm nişanlanıyodu arkadaşları yanında toplanmış onun kıyafetlerini dağıtıyolardı....nişanlanan kişinin elbisesinden almak bekarlara iyi oluyormuş bende onun yeleğini aldm çok güzel bir yelekti. Umarım rüyam çok güzel anlamlara gelir gerçek hayatta

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Şu anda moralim biraz bozuk ama Allaha şükürler olsun başımda pek bela yok Bu ve diğer gecemi ibadetle geçireceğim için mutluyum.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
çok değerli abla kendini fazla yorma git biraz dinlen uykusuzluk çok kötü bir sey. Dünyada okadar Allahtan korkkmayan insan var ki hangi birine kızalım abla. Okadarıyla uğraşmaya bizim gücümüz yetmez. Biz içlerinde Az da olsa İman atesi olanları bulup onların üzerine yoğunlaşmamız lazım. Onlara önce Allah sevgisini sonrada Allahtan neden korkmamız gerektiğini öğretmemiz lazım. Bazıları Allah korkusunu yanlış anlayabilir Bunu en iyi sekilde anlatmak bize düşüyor. Onlar sana ne kadar engel koyarsa koysun sen hedefinden sasma abla. Sonuçta sana en yakında ve sana her zaman yardımcı olacak ve o engelleri en rahat sekilde atlamanı sağlayacak olan bir tek kişi var Oda Rabbimiz

selam ve dua ile.....

selamün alayküm ablacıgım..
haklısın ama sevenlerin ayrılması beni çok üzüyor...
bide engeller koyuyorlar koyan kişilerde hep inançlı gözüken kişiler en çokda bu zoruma gidiyorya benim...
inançlı insanlar rabbimi daha iyi tanıyor, sünnetlerimiz, rabbimizin ayetlerini ama neden bile bile aynı hatayı yapıyorlar..
anlayamıyorum dün bi arkadaştan haber aldım evleneceklermiş ama erkek tarafı engel çıkarıyormuş bide inançlı kişiler..
gerçi biz kimseyi irdelemeyiz ama işte..
allah büyük ..
söylenecek bir söz kalmıyor..
böyle işte..
o yüzden canım sıkkkındı...​

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamün alayküm ablacıgım..
haklısın ama sevenlerin ayrılması beni çok üzüyor...
bide engeller koyuyorlar koyan kişilerde hep inançlı gözüken kişiler en çokda bu zoruma gidiyorya benim...
inançlı insanlar rabbimi daha iyi tanıyor, sünnetlerimiz, rabbimizin ayetlerini ama neden bile bile aynı hatayı yapıyorlar..
anlayamıyorum dün bi arkadaştan haber aldım evleneceklermiş ama erkek tarafı engel çıkarıyormuş bide inançlı kişiler..
gerçi biz kimseyi irdelemeyiz ama işte..
allah büyük ..
söylenecek bir söz kalmıyor..
böyle işte..
o yüzden canım sıkkkındı...​

değerli ablacığım. biliyorsunki bu isler kısmet işi. söyle düşün abla. erkek tarafı istemeye istemeye kabul etseler ve evlendikten sonran da bunları yansıtsalardı o değerli kardesimiz için dahamı hayırlı olurdu. bu olayın bi benzeri benim ablamın basına geldi. Ablam Mahmut Efendiye bağlı bir kuran kursunda bas hocadır. Benim annemin amcasının oğlu onun babasıda o kuran kursunun sorumlusudur. onun oğluda imamdır. bir imam benim ablamı isteyeceklermiş. Bize geleceklerini haberini vermişler. Gitmeden önce annemin amcasının oğlunun yanına gitmiş nasıl biri diye sormaya oda ağza alınmayacak kelimeler söylemiş bunu yapan imam birisi. ablamın hakkına asılsız seyler söylemiş. Ondan sonra vazgeçmiş. O kişiye çok kızgımın yani imama ama bir yandanda sükrediyorum ya evlenselerdi milletin lafına bakıpta ablama eziyet etseyldi ozaman daha kötü olmazmıyda abla. O yüzden o kişi için sevineceksin evlendikten sonra eziyet çekmeyeceği için. O kişi için demekki daha hayırlı birisi çıkacak karşısına bunu böyle düşünmen gerekir abla. Yoksa işin içinden çıkamazsınki...

ahsen-dila

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykum kafam karışık biraz yaz okuluna gitsem mi işi bırakıp yoksa okulu bi sene daha mı uzatsam ne yapcamı bilmiyorum.Arkadaşım 3 sene emek vermiş ama şimdi bırakıcam diyor okulu :( bide işteyimm saat 18:00 olsada çıksak Allah CC. hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt