huzurpınarı
Kayıtlı Kullanıcı
cok şükür bi sıkıntım yok şu an ruhum mutlu yani
benim şu an yorgunluktan göz kapaklarım kapanacak herhalde...
o kadar agır geliyorki taşımakda zorluk çekiyorum...
vede şu kalplerinde allah korkusu olmayan insanlara kızıyorum şu an...
neden sevdiklerini kavuşturmuyorlar,,
araya engeller koruyorlar neden neden....
hiçmi allah korkusu yok bu insanlarda neden...
öncelikle emeğinze sağlıkbaşm çatlıyo xS
çok yorgunum mesai bitti ama gidemiyorumevde de misafir var... Allah CC. yardımcımız olsun inş.
üzgünüm cok sevdiğim bir dostumdan üzüldğüm bir haber aldım![]()
cok şükür bi sıkıntım yok şu an ruhum mutlu yani![]()
Selamün aleyküm kardesim.
şu an canım sıkkın.ödev teslımı yapmam gerek ve bılg.ın şarj aleti bozuldu.neyse kı 9 unda
teslım. Hallederim inşallah.
Selametle...
1 aydır canım çok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnn
:'(
şuanda sinirden köpürüyorum kardeşim bu başlığı görseydim demin açtığım başlığı açmazdım...buraya anlatırdım
selamun aleykum karışığım:a42:
çok değerli abla kendini fazla yorma git biraz dinlen uykusuzluk çok kötü bir sey. Dünyada okadar Allahtan korkkmayan insan var ki hangi birine kızalım abla. Okadarıyla uğraşmaya bizim gücümüz yetmez. Biz içlerinde Az da olsa İman atesi olanları bulup onların üzerine yoğunlaşmamız lazım. Onlara önce Allah sevgisini sonrada Allahtan neden korkmamız gerektiğini öğretmemiz lazım. Bazıları Allah korkusunu yanlış anlayabilir Bunu en iyi sekilde anlatmak bize düşüyor. Onlar sana ne kadar engel koyarsa koysun sen hedefinden sasma abla. Sonuçta sana en yakında ve sana her zaman yardımcı olacak ve o engelleri en rahat sekilde atlamanı sağlayacak olan bir tek kişi var Oda Rabbimiz
selam ve dua ile.....
selamün alayküm ablacıgım..
haklısın ama sevenlerin ayrılması beni çok üzüyor...
bide engeller koyuyorlar koyan kişilerde hep inançlı gözüken kişiler en çokda bu zoruma gidiyorya benim...
inançlı insanlar rabbimi daha iyi tanıyor, sünnetlerimiz, rabbimizin ayetlerini ama neden bile bile aynı hatayı yapıyorlar..
anlayamıyorum dün bi arkadaştan haber aldım evleneceklermiş ama erkek tarafı engel çıkarıyormuş bide inançlı kişiler..
gerçi biz kimseyi irdelemeyiz ama işte..
allah büyük ..
söylenecek bir söz kalmıyor..
böyle işte..
o yüzden canım sıkkkındı...