Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!! izlenmesı gereken vidoe lar......uyusturucu ba5tagına dusenler.. (2 Kullanıcı)

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!

S.A BU KONULARDA TAŞ KALPLİ OLMAYALIM ALLAH RIZASI İÇİN YAPALIM ALLAH KORUSUN BİR DÜŞÜNÜN ONLARIN YERİNDE SİZLER OLSANIZ ? DÜŞÜNMESİ BİLE ÇOK KÖTÜ BUGÜN VARIZ YARIN YOKUZ ONUN İÇİN ELİMİZDEN GELENLERİ YAPALIM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: O DA BİR İNSANDI!!!!

RE: O DA BİR İNSANDI!!!!

EWET ODA BİR İNSAN BİR CANLI YASAN BIR CANLI HERSEYDEN ÖNEMLİSİ O RABBİMİN BİR KULUYDU.

*M.Ş. 18 YASINDADELİKANLILIK ÇAGINDA TERTEMİZ BİR GENÇ.
YANLIŞ ARKADAŞLIKLA VE KOPUK AİLE HAYATI ONU DISARIYAKÖTÜ BİR YASAMA İTTİ
UYUŞTURUCU BAGIMLISI OLAN"M.Ş."UYUŞTURUCU BULA BİLMEK İÇİN HIRSIZLIKTN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPMIŞ.
ERKEK OLARAK GELDİ DÜNYAYA KADIN OLARAK YASAMAYI SEÇMİŞ VE KENDINI FUHUŞ YAPARK SATAN BİR KİŞİ OLDU.UYUSTURUCU BULABİLMEK KENDİNİ BİRAZ DAHA ZEHIRLEMEK İÇİN YAPTIGI BU İŞ TAM 14 YIL SUURDÜ.ANNESİ ÇOK ÖZLEYEN "M.Ş."MAHALLESİNE HER GİDİŞİNDE TAS VE SOPALARLA SALDIRIYA UGRUYOR. ANASINI BIR KERECİK GÖRME PAHASINA İŞKENCE DENİLENECEK ŞEYLERE MARUZ KALIYORDU.HER AN HER SAAT BİRAZ DAHA ÖLÜYORDU. ONA GÖRE BU ÖLÜŞ UYUŞTURUCU DEGİL.""ANNE AİLE"ÖZLEMİYDİ.ONLARA KAVUŞMAK ONLARLA OTURUP SOHBETI EN ÇOK ÖZLEDIGI ŞEYDİ. YILLAR BÖYLE SÜRÜP GİTTİ. TA Kİ 6 AY ÖNCESINE DEK.
6 AY ÖNCE"M.Ş."VE ARKADAŞI YASAMAK İSTEMİYORUZ HAYATAN BIKTIK DİYEREK İNTHARA KALKIŞIYORLAR.
AŞIRI ALKOL VE KOKİN VE ESRAR ALARAK YASAMA VEDA ETMEK İÇN GÖZLEİNİ KAPIYORLAR.BU OLAYDA EVE GELEN BAŞKA BİR ARKADŞLARI TARAFINDA HASTANEYE KALDIRILAN ARKADAŞLARDAN"M.Ş."HAYATA VEDA EDİYOR. DİĞERİ İSE KOMADA.
HER İKİ GENÇİNDE AİLELERİNİ ARANIYOR VE HASTANEYE "M.Ş."AİLESİ YEİNE BİR YABANCI CENAZEYİ ALIYOR."M.Ş."MELEKETİNE GÖTÜRÜLEN CENAZESİ EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLMİYOR MAHALLELİ TAŞLAR DİYE CENAZE NAMAZI KINMIYOR ERKEKMİ KADINMI VE İNTAHAR ETTİ DİYE.
CENAZEYE AİLESİ DAHİ TOPLAN 20 KİŞİ KATILIYOR.AGLAN ÜZÜLEN BİR ALLAHIN KULU YOK .NEDENİ İSE BİZLER İÇİN ZATEN ÖLÜYDÜ.
AİLEYA VERİLEN EŞYALAR İÇİNDE"M."."NİN ANNESİNE YAZDIGI MEKTUP VE HAYATINI SATIR SATIR YAZDIGI GÜNLÜĞÜ VERILİYOR.
ANNESİNE YAZDIĞI MEKTUBUN BİR KAÇ SATIRI İSE ŞÖYLE:

*ANNEM KOKUNU ÖZLEDİM.SARLIMAK DOYASIYA ÖPMEK İSTEDİM ANNEM SENİ AMA GÖSTERMEDİLER ANNAM SENİ BANA. KATİL DEGİL ANAM BEN BU PİSLİĞE BULASTIM CAREM KALMADI ANNEM AFFET BENİ ANNEM .YEGENLERİME SAHIP ÇIK ANNAM BENİM GİBİ OLMASINLAR ANNAM .AFFET EVLADINI AFFET ANAM HAKKINI HEK,LAL ET ANAM EVLADIN..

"M.Ş."NİN SON SÖZLERİ BU.
EWET O BIR KATIL DEGIL DI. SADECE UYUSTURUCUYA MAHKUM OLMUŞ RABBİMİN BIR KULUYDU.........

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamun aleykum .

RE: selamun aleykum .

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM DIKKAT EDILECEK ÖNEMLI MESELE GENC LERERIMIZ ISTEMEDENDE OLSA BU BATAKLIGA SURUKLENIYO INSALLAH GÖRÜP IBRED ALIRLAR :

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
EWET ODA BİR İNSAN BİR CANLI YASAN BIR CANLI HERSEYDEN ÖNEMLİSİ O RABBİMİN BİR KULUYDU.

UYUŞTURUCU BAGIMLISI OLAN"M.Ş."UYUŞTURUCU BULA BİLMEK İÇİN HIRSIZLIKTN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPMIŞ.
ERKEK OLARAK GELDİ DÜNYAYA KADIN OLARAK YASAMAYI SEÇMİŞ VE KENDINI FUHUŞ YAPARK SATAN BİR KİŞİ OLDU.UYUSTURUCU BULABİLMEK KENDİNİ BİRAZ DAHA ZEHIRLEMEK İÇİN YAPTIGI BU İŞ TAM 14 YIL SUURDÜ.ANNESİ ÇOK ÖZLEYEN "M.Ş."MAHALLESİNE HER GİDİŞİNDE TAS VE SOPALARLA SALDIRIYA UGRUYOR. ANASINI BIR KERECİK GÖRME PAHASINA İŞKENCE DENİLENECEK ŞEYLERE MARUZ KALIYORDU.HER AN HER SAAT BİRAZ DAHA ÖLÜYORDU. ONA GÖRE BU ÖLÜŞ UYUŞTURUCU DEGİL.""ANNE AİLE"ÖZLEMİYDİ.ONLARA KAVUŞMAK ONLARLA OTURUP SOHBETI EN ÇOK ÖZLEDIGI ŞEYDİ. YILLAR BÖYLE SÜRÜP GİTTİ. TA Kİ 6 AY ÖNCESINE DEK.
6 AY ÖNCE"M.Ş."VE ARKADAŞI YASAMAK İSTEMİYORUZ HAYATAN BIKTIK DİYEREK İNTHARA KALKIŞIYORLAR.
AŞIRI ALKOL VE KOKİN VE ESRAR ALARAK YASAMA VEDA ETMEK İÇN GÖZLEİNİ KAPIYORLAR.BU OLAYDA EVE GELEN BAŞKA BİR ARKADŞLARI TARAFINDA HASTANEYE KALDIRILAN ARKADAŞLARDAN"M.Ş."HAYATA VEDA EDİYOR. DİĞERİ İSE KOMADA.
HER İKİ GENÇİNDE AİLELERİNİ ARANIYOR VE HASTANEYE "M.Ş."AİLESİ YEİNE BİR YABANCI CENAZEYİ ALIYOR."M.Ş."MELEKETİNE GÖTÜRÜLEN CENAZESİ EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLMİYOR MAHALLELİ TAŞLAR DİYE CENAZE NAMAZI KINMIYOR ERKEKMİ KADINMI VE İNTAHAR ETTİ DİYE.
CENAZEYE AİLESİ DAHİ TOPLAN 20 KİŞİ KATILIYOR.AGLAN ÜZÜLEN BİR ALLAHIN KULU YOK .NEDENİ İSE BİZLER İÇİN ZATEN ÖLÜYDÜ.
AİLEYA VERİLEN EŞYALAR İÇİNDE"M."."NİN ANNESİNE YAZDIGI MEKTUP VE HAYATINI SATIR SATIR YAZDIGI GÜNLÜĞÜ VERILİYOR.

*ANNEM KOKUNU ÖZLEDİM.SARLIMAK DOYASIYA ÖPMEK İSTEDİM ANNEM SENİ AMA GÖSTERMEDİLER ANNAM SENİ BANA. KATİL DEGİL ANAM BEN BU PİSLİĞE BULASTIM CAREM KALMADI ANNEM AFFET BENİ ANNEM .YEGENLERİME SAHIP ÇIK ANNAM BENİM GİBİ OLMASINLAR ANNAM .AFFET EVLADINI AFFET ANAM HAKKINI HEK,LAL ET ANAM EVLADIN..

EWET O BIR KATIL DEGIL DI. SADECE UYUSTURUCUYA MAHKUM OLMUŞ RABBİMİN BIR KULUYDU.........
Gecem çok üzüldüm...tanımıyorum ama benim bile çok canımı yaktı..şuan ağlıyorum ve artık dualarım da onlar da olacak kurtulmaları için ve bi daha hiç kimsenin bu pisliğe bulaşmaması için..

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

İNSALLAH KARDEŞİM HAYAT ZALİM DİYORUZ AMA ZALİM OLAN BİZLERİZ.
EWET BU YAZIMDAKİ KİŞİ BENİ YAKINIM ÖLÜMÜNE KAHROLDUGUM YAKINIM.
ONA ULASMAYA OKADAR ÇALIŞTIMKİ OLMADI.
TEK CENAZESİNDE BULUNA BİLDİM.
BİR ÇOGUNU YAZAMADIM.
ONUN GÜNLÜĞÜNÜ YAZMSAM HİÇ KİMSENİN TAS YÜREKLİ OLANIN BİLE YÜREGİNİ SIZLATIR. AMA BUNU NİCE HAYYAT. YOK OLUYA VE BİZLER SADECE SEYIRCI KALIYORUZ. ŞU AN BU LANET SEYİ ARKADAŞIM KULLANIYOR. YALVARMALARIM YAKARMALARIM BU RDAKI RESİMLERİM AKLINI BASINA GETİRDI TEDAVİYE BAŞLADİ.
ONU BU SAFAYA GETİRENE DEK NELER ÇEKTİM BİLEMEZSİBNİZ.SALDIRISINA HAKARETLERİNE ELİMİ BİLE KESMESİNE MARUZ KALSAMDA RABBİMİN GÜÇÜYLE KAZANA BİZ OLACAGIM
ARKADAŞIMI BEN KAZANMAK İSTIYORUM VE DUA EDİNDE BU İŞ HAYIRLISIYLA GÜZEL SONUÇLANSIN.

UYUSTURUCUYA HAYIRRRRRRRRRRRRRR

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:

:(:(:(:(YA GECEM KARDŞEİM İNANKİ NELER YAŞAYIIP HİSETTİĞİNİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM BU YAZDIKLARINDAN SONRA.RABBİM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.YA ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM..ALLAH(CC) GERİDE KALANLARA SABIR EVRSİN .ÖZELLİKLE ANNESİNE..YATOPLUM OLARAK HER ZAMNA HER ŞEYE ÖN YARGILI OLARAK BAKIYORUZ

.""İNSANLAR HATA YAPABİLİR ,AMA HATASI İLE O İNSNALARIN BAŞ BAŞA BIRAKMAK VE O İNSANLARI O HATALARI İLE YARGILAMAK BELKİDE BİZİM EN BÜYÜK HATAMIZ.."""

NE ÇOK BÖYLE İNSANLAR VAR..NE OLURSUNUZ KARDEŞLERİM.SAHİP ÇIKALIM BU KARDEŞLERİMİZE..BARİ DUA EDELİM BİR ŞEY YAPAMIYORSAK..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Nasıl Uyuşturucuya Alıştırılır? Uyuşturucu Tuzağı Nasıl Kurulur? Lütfen Hepsini Okuyunuz..

Unutmayın , eroin bağımlılığının ilk adımı arkadaş kıyağı ile atılır. Eğer arkadaşınız , gerçektende arkadaş değil de bir "ayakçı" ise, birkaç hafta sonu devam eden bu kıyakçılığı " bombalama" denilen ikinci aşama izler. Bu aşamada bir gün ziyaretinize gelen ayakçı, kıyağını yaptıktan sonra giderken, nasılsa yanındaki yüklüce miktarda eroini almayı unutuverir. Bir eroinmanın malını asla unutmayacağını bilmediğiniz için kuşkulanmazsınız. Birkaç gün gelip almasını beklersiniz. Gelmez. Bir gün, "yahu şundan bir kere çeksek ne olur sanki?" dersiniz. Sonra bunun gerisi gelir. Mal bittiğinde bombalanmışınız demektir. Artık bir eroin bağımlısı olarak, her yerde kıyakçınızı, daha doğrusu ayakçınızı arar ve kolaylıkla bulursunuz. Özellikle genç yaştaki insanlar arasında, guruptan bir yada birkaç kişinin uyuşturucu kullanması , diğerlerinin de en azından bir kez denemesi için yeterli bir neden.
Gençler , birbirlerine sigara ikram eder gibi yada hastalığını iyileştirmek amacıyla ilaç verir gibi uyuşturucu sağlayabiliyorlar. Gençler, arasındaki sohbetin dışında kalmasını istemedikleri arkadaşlarını da kendileri gibi uyuşturucu kullanmaya zorlayabilirler. Kullanmaya itiraz eden arkadaşlarını dışlıyor yada "arabesk" türü tanımlamalarla , kendilerince aşağılama yolu seçiyorlar. Okul önleri de artık satıcılar için vazgeçilmez mekanlardan. İstanbul'da bulunan pek çok okulun kapısında , özellikle çıkış saatlerinde uyuşturucu satıcılarına rastlanıyor.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Neden Uyuşturucu Kullanılır? " Uyuşturucu Kültürü " Nedir?

Toplumu ayakta tutan , ona yücelme ve yasama gücünü kazandıran , manevi , ahlaki ve hamasi değerlerini çürüterek , sömürgeci devletlerin uydusu halin getiren bir soğuk harp uygulamasıdır. Dış güçlerin ve içerdeki ajanlarının ve bunlarla işbirliği yapan mafya üçlüsünün organize çalışmaları. Her zaman mafyanın ağına takılmaya hazır "sokaktaki başı boş insanlar ve çocuklar" Unutulmaması gereken bir önemli husus da : Beyaz zehir alışkanlığının gelişmesinde , içinde türlü uyuşturucular taşıyan ve son yıllarda karaborsaya da tekel çizgisinde hükmeden ithal sigaraların ve kolalı mamullerin keza , çikletlerinde payı zannedildiğinden çok fazla

Bilgisizlik :
Tehlikeden habersiz ve bu sebeple konuyu hafife almak.
Özenti:
Özenti sergilemede en önemli payın medyaya ait olduğu rahatlıkla söylenebilir.
Bira-bahane:
Diskotek ve diğer kafabulma-eğlenme yerleri. Bunlar beyaz ölüm değirmeninin çarkları ve tuzaklarıdır. Giren büyük ihtimalle öğütülür. Gurup baskıları: kötü arkadaş.

Merak:
Denerim, bırakırım kafası. Fakat bir veya iki deneme genci belki de dönüşü olmayan yola sokmaya yeterli gelmektedir
Moda:
Çevreye uyma havası... Bozuk çevre ve hasta toplum. Bilindiği gibi hastalıklarda insandan insana kolaylıkla geçebilir. Gençlerde tehlike sevgisi , cinsel bozukluklar , kendini aşma , ispatlama içgüdüsü veya gayreti. Genetik yapının maddeye yatkınlığı. Gençlerdeki manevi boşluk , inanç zaafı. Bozuk aile ve hasta toplumdan kaynaklanan güvensizlik duygusu. Gelecek karşısındaki kaygılar strese, sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor. Aile yapısındaki bozukluklar , geçimsizlikler. Ahlaki manevi zaaflar. Yine ailelerdeki ekonomik bozukluklar çoklukla normaliteyi bozar. Bilhassa yokluktakini bunalıma ve intihara , varlıktakini şımarıklığa , taşkınlığa , tahribe yöneltir. Eğitimdeki zafiyet , yetersizlik ve yanlışlıklar. Maddeci felsefeye dayalı eğitimler insanları bencilliğe (egoizme) , şahsi çıkarcılığa iten temeldeki sebeplerdir.

Arkadaş çok önemli :
Çocuklar ve gençler aileden ve okuldan , zamanla arkadaş çevresinden etkilenirler. Arkadaş çevresinde kabul edilmek için gençler, ekseriya çevresinin baskısına dayanamaz aşağılık duygusu ile uyuşturucu kullanır. Sanıldığının aksine , uyuşturucu ile ilk temas , sokak başında bilinmeyen satıcı vasıtası ile değil , bilakis arkadaş çevresiyle olmaktadır.
Gençler ! Eğer bu illete bulaştıysanız ve her hangi bir şekilde ilk veya bir kaç denemenizi yaptıysanız, lütfen hemen şimdi bu alışkanlığınızı " ailenizle paylaşınız ". Aileniz size yardımcı olacaktır. Bundan emin olunuz ! Lütfen...Hemen Şimdi...

Gençler ! Eğer bu illete bulaştıysanız ve her hangi bir şekilde ilk veya bir kaç denemenizi yaptıysanız, lütfen hemen şimdi bu alışkanlığınızı " ailenizle paylaşınız ". Aileniz size yardımcı olacaktır. Bundan emin olunuz ! Lütfen...Hemen Şimdi...

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

"K.K"17 YAŞINDA 4 SENE ÖNCE ARKADAŞ ORTAMINDA UYUŞTURUCUYA BAŞLADIM.

AİLEMLE İLİŞKİLERİM BOZUKTU.

HIRSIZLIKTAN ADAM VURMAYA KADAR BİRÇOK SUÇ İŞLEDİM.

UYUŞTURUCU İÇE İÇE BEYNİM KALMADI.

SONRALARI YASAMAK İSTEMEDİM.

HEP ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜM.

BUARADA AİLEMLE İLİŞKİLERİM DAHA ZAYIFLADI.

ÇOGU ZAMAN EVE UGRAMIYORDUM.

AMA ONLAR BENİM DURUMUMUN FARKINDA BİLE DEGİLLERDİ.

1 AY ÖNCE KENDİ İSTEGİMLE TEDAVİ OLMAK VE UYUŞTURUCUDA KURTULMAK İÇİN

HAYATA SIMKIKI TUTULMAYA BASLADIM..........

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

"B.İ"17 YAŞINDA:

ARKADAŞLARIMA ÖZENEREK,"SİĞARA,ALKOL,ESRARA" BAŞLADIM.

DERSLERİ ANLAMAMAYA BAŞLADIM.

ONUN İÇİN OKULU BIRAKTIM.

AİLEM ÖGRENİNCE ÜZERİME ÇOK GELDİLER.

BU YÜZDEN ONLARI DÜŞMAN GİBİ GÖRMEYE BAŞLADIM.

SONRA HAYATTAN ZEVK ALMAMAYA BAŞLADIM.

İNSANLARIN BANA BAKIŞ ACILARI GÜN GEÇTİKCE DEGİŞMEYE BASLADI.

GECELERİ AGLIYOR KURTULMAK İÇİN DUA EDİYORDUM.

SONRA TEDAVIYE BASLAMAYA KARAR VERDİM.
1 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM ŞUAN MUTLUYUM.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

"T.Z"18 YAŞINDA:

4 SENE ÖNCE BİRAYLA BASLADIM.

AİLEM ÜZERİMDE YAKALAYINCA EVE GİTMEMEYE BAŞLADIM.

HEP KÖTÜ YOLLARDAY DIM.

GASP EDEREK HAP ALIYORDUM.

BİR GÜN YAKALANDIM CEZAEVİNE GİRDİM.

AİLEMDENDE DESTEK GÖRMEYİNCE ÖLMEK İSTEDİM.

İNTİHARA KALKIŞTIM,ÖLÜMÜ BİR ÇIKÇŞ YOLU OLARAK GÖRÜYORDUM.

ŞUAN TEDAVİ GÖRÜYORUM 3 HAFTADIR KULLANMIYORUM.

ARASIRA ARADIGIM ZAMANLAR OLYOR AMA.

"AKLIMDAN SİLMEYİ ÖGRENDİM"

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşim inşallah her şey senin dediğin gibi olur gercekten buyuk bı bataklık ve bu bataklıgın ıcınde binlerce insan var inşallah kurtulurlar haberlerde sureklı goruyoruz daha gecenlerde 14 yasında bı kız krıze gırmıs onun o halı tabi içler acısı inşallah kurtulurlar...

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

"R.K."18 YAŞINDA:

İLK LİSEYE BAŞLADIGIM ZAMAN SİĞARA VE ALKOL VE ESRARLA BASLADIM.

SONRA İŞE BASLADIM.

2 GÜNDE BİR MUHAKKAK ALIYORDUM.

İŞYERİNDE İ2 KEZ KRİZE GİRİNCE İŞTEN ÇIKARILDIM.

AİLEM TEDAVİ ETİRMEK İSTEDİ KAÇTIM.

KENDİMİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİM.

ONLARDA SAVCVIYA DİLEKCE YAZIMIŞLAR.

POLİSLER KOLUMDAN TUTUP ZORLA HASTANEYE GÖTÜRDÜLER.

41 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYORUM VE İÇİMMİYORUM.

BAZEN KRİZE GİRİYORUM AMA DAYANACAGIM.

DÜZENLİ BİR HAYAT İÇİN..

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

Gecem biliyo musun bizim burası da büyük bi yer olmadığı halde burda da bu tür şeyler var-ki burası hatayın bi ilçesi-..şuan için bizim okulda diil ama başka liselerde kapının önünde bekleniyo öğrenciler..aileler duyarsızz,yani kimse evladının kullandığını bilmiyo çoçukları kullanmayanlar ise bananecilik yapıyo..bizim okullda duurm farklı mı diyeceksin hayır aynı birayla başlıyolar dediğin gibi,sigara kullanmayan zaten yok,okula laf olsun diye takılıyolar zaten biz bazen alaay ediyoz ama aileleri bile onlardan çok okula geliyo..laftan anlamıyolar ilk başlarda marifet gibi sayıp gelip hava atıyolar,şükür şuan bizde uyuşturucu kadar ileri gitmediler bira içki felan için konuşuyorum..duydukça dah kötü oluyorum bizimkilerin diğer liselerdeki arkadaşları uyuşturucu kullanıyolar ve ben onların da bigün bu pisliğe bulaşmalarından çok korkuyorum,,kimse de anlamıyo ne ailelerimiz ne öğretmenlerimiz..durumun ciddiyetininn farkında diiler sanki ya sigaraya biraya başlayan biri için uyuşturucu uzak diil ki..şuan sadece dua ediyorum onlara sürekli konuşuyorum uyarıyorum ama kahretsin şu havalı olma arkadaşlarına uyma telaşları ya offfffff...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
"R.K."18 YAŞINDA:

SONRA İŞE BASLADIM.

DÜZENLİ BİR HAYAT İÇİN..

SEN Mİ KULLANIYORDUN?

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
gecem yazdı:
"R.K."18 YAŞINDA:

SONRA İŞE BASLADIM.

DÜZENLİ BİR HAYAT İÇİN..

SEN Mİ KULLANIYORDUN?
ben degil
BUNLAR ÇEVATEMDE YATA HASTALAR KARDEŞİM. BU ARADA ADIMIDA BİLİYORSUN ANLASILAN.S.A.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

"UYUŞTURUCUYA BAŞLAMIŞ HER ÇOÇUGUN GERÇEK HİKAYESİ,

KİMSENİN DUYMADIGI,DUYMAK İSTEMEDİĞİ,KİMSENİN FARK ETMEDİĞİ,

ANNE VE BABALARIN DAHİ GÖRMEYE VE ANLAMAYA ÇALIŞMADIGI,

ÖTEKİ PROBLEMLER,ÖTEKİ ACILAR,

GENÇLER BU ACILARI BASTIRIRA BİLMEK,

VE YOK ETMEK İÇİN ADETA,

KENDİLERİNİ UYUŞTURUYORLAR!!!"

""ONLARA ULAŞMAMIZ,ANLAMAMIZ,ÖGRETMEYE,MUTLU ETMEYE YARDIM ETMEYE ÇALIZMALIYIZ..""

""UYANMALIYIZ, ÖGRENMELİYİZ ,EĞİTMELİYİZ,BİLGİLENDİRMELİYİZ, TEDAVİ ETMELİYİZ.""
((YOKSA GÖZYAŞLARIMIZ YETMEYECEK BİRGÜN!!!!!!))

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

"AİLE VEYA AİLE ÇEVRESİNDE "ALKOLİK" VEYA "UYUŞTURUCU DİĞER MADDELER

BAGIMLILIKLARI VARSA KİŞİLERİN."ÇOÇUKLARA ÇOK DİKKAT EDİLMELİDİR."

ALKOLİK OLMAYA VE UYUŞTURUCU KULLANIMINA DAHA YATKIN OLAN GRUB

TAKİ İNSANLAR İÇİNE GİRER.HATA BU ÇOÇUKLAR ÖTEKİ ÇOÇUKLARA

GÖRE 5 KAT DAHA YÜKSEK GRUBTANDIRLAR.

UZMANLARA GÖRE VE DOLAYISI BİR TEK SİĞARA VE ALKOL DAHİ

İÇMEMELERİ ÖNERİLİR.

EN AZ 241 YAŞINA KADAR HİÇ SİĞARA VE ALKOLALMAYAN BİRİ

DAHA SONRA BUNLARI İÇMESİ HALİNDE UYUŞTURUCU KULLANMA

OLASILILGI
ÇOK DÜŞÜKTÜR...

BİR TEK SİĞARA VE ALKOL UYUŞTURUCUYA GİDEN YOLDUR.""

YAZLANLARDADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

YOK ADINIZI BİLMİYORUM BEN SİZ KULLANIYORSUNUZ SANDIM OKURKEN DONDUM VALLA.NEYSE SEVİNDİM KULLANMADIGINIZA

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt