Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!! izlenmesı gereken vidoe lar......uyusturucu ba5tagına dusenler.. (1 Kullanıcı)

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!

ablerim ablalarım ben büyük bir hata yaptım zamanında bu dediğiniz pislik lanet şeylerden kullandım ama şimdi doğru yolu buldum pişmanım ama bence bu konuda en büyük görev anne ve babalara düşüyor lütfen yalvarıyorum size çocuklarınıza kırıcı olmayın bunlara karşı ibret olacak şeyler söyleyin seyrettirin ki onlarda bu hataya düşmesin şimdiden herkesin mübarek kandilini kutlarımB)

ALLAHindir-Can

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM ARKADAS,ACI AMA MALESEF GERCEKLER BÖYLE :(
GENCLERI EN COKTA BÖYLE PISLIKLERE ITELEYEN BENCE AILE DE OLAN HUZURSUZLUK VEYA PIS CEVREDIR...AILEDE HUZUR SEVGI OLDUGU SÜRECE,BIR COCUGUN BASKA YERDE SEVGI ARAYACAGINI SANMIYORUM,SEVGILISI SEVGISI BELKI BASKA BISEYDIR OLABILIR...BAZI AILELER COCUKLARINA BASKI YAPTIKCA BU BÖYLE DEVAM EDECEKTIR,EROIN VEYA BASKA BISEY ICTIKLERINI FARK EDINCE HEMEN VURUP KIRMASINLAR,ADAM GIBI OTURUP KONUSSUNLAR,CÜNKÜ HERSEY SEVGIYLE SAYGIYLA OLUR,VURUP KIRMAKLA DEGIL !!! NE DIYIMKI YA OFF,RABIMMMM HEPIMIZI BÖYLE PISLIKLERDEN KORUSUN INSALLAH !!

SELAMETLE..B)

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

insallah sevgili kardesim insallah...

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
ablerim ablalarım ben büyük bir hata yaptım zamanında bu dediğiniz pislik lanet şeylerden kullandım ama şimdi doğru yolu buldum pişmanım ama bence bu konuda en büyük görev anne ve babalara düşüyor lütfen yalvarıyorum size çocuklarınıza kırıcı olmayın bunlara karşı ibret olacak şeyler söyleyin seyrettirin ki onlarda bu hataya düşmesin şimdiden herkesin mübarek kandilini kutlarımB)
oseninde kandilin mübarek olsun.
EWET BUNU KULANMIŞSIN AMA BIRAKMIŞSIN ÖNEMLİ OLANDA BU ZATEN
RABBİM HERKESİ KURTARSIN. ONLAR İÇİN DUA EDLİM .
SENDE DİLERİM BİRDAHA BU HATAYA DÜŞMEZ SİN. DÜŞENLERİDE KURTAMAYA ÇALIŞ KARDEŞİM.BENİM CABAM SADECE BURADA DEGIL SOKAKTA YOLDA OKULDA ÜYESİ OLDUGUM HER SİTEDE BU BÖYLE.
BEN ŞAVAŞIYORUM. RABBİM YANIMDA VE YILMAKTA YOK MADDE BAGIMLISI OLANLARIN SIKINTISI BENİM SIKNTIM BENİM DERDİM OLARAK BAKIYORUM Kİ BU SAATE DEK ARAŞTIRMALAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. KİTAPLAR OKUYORUM,DOKTORLARA DANIŞIYORUM GÜÇÜĞMÜN BENİ GÖTÜRDÜĞÜ YERE KADARDA GİDECEGİM. AMACIMIZIN DERNEGİMİZİN AMACIDA MADDE KULŞLANIMINI ASGARİYE İNDİRMEK. BUNU İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUZ. ETRAFTAKİ HERKESİ UYARIN BU ZEHİR HER AN GÜÇLENİYO ONU DURDURMAMIZ LAZIM. RABBİM BU MÜBAREK GECE DE BU PİSLİĞE BULAŞMIŞ KARDEŞLERİMİZİ KURTARSIN.AMİN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
BU ARADA ARAMIZA HOŞGELDİN.
HAKINDA HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU VERSİN SANA TEKRARDAN HOŞGELDİN ,

nuhibo

Kayıtlı Kullanıcı

s.a aman ALLAH'ım ne bu bebeğin hali.sen bizleri koru ya rabbim.iyiki böyle kötü alışkanlıklarım yok ve ALLAH'IM SEN İNSANLARI BU İLLETTEN KURTAR YA RABBÎ

gunahkar1

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KANDİL KUTLAMA

RE: KANDİL KUTLAMA

BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KADİR GECESİNİN EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR İSLAM ALEMİNİN UYANMASINA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİM. RABBİM BU GECENİN YÜZÜ SUYU HURMETİNE BÜTÜN MÜMİN VE MÜMİNELERİN GÜNAHLARINI AF ETSİN İNŞAALLAH

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun dualarımızı eksik etmeyelim

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
RABBİM bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun dualarımızı eksik etmeyelim
dilerim benim yalnız bırakmassınız. İSTEDİGİM ŞEY BELKİDE ÇOK ZOR OLABİLİR AMA BİRÇOK KİŞİYİ UYARI BİR DAHA SENDEN ÖZEL MJS DA YAZDIGIM GIBI BU KONU BANA ANLATIRSAN SEVİNİRİM. AMACİMIZ BELİ MADDE BAGILIMLILIGINI ASGARİYE YE İNDİRMEK. RABBİM VBİZİM VE BİZLER GİBİ BU YOLA BAS KOYMUŞLARA YARDIM ETSİN.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. BİR GÜL ,BİR GENÇLİK ,BİR YAŞAM DAHA SOLMASIN İSTİYORSAN.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

AFINIZA SINARAK BU RESMİ TEKRARDA KOYMAK İSTEDEM.
ÇÜNKÜ ÇOGUMUZ YAZILARDA ÇOK GÖRSEL OLANLARDA DAHA İYİ ANLAR DURUMU ÇÜNKÜ HEPİMİZ GERÇEKLERDEN KORKARAK TEDBİR ALIRIZ.

LÜTFEN UZAK DURALIM.
UYUŞTURUCUDAN

ANNELER VE BABALAR EVLATLARINIZI DİNLEYİN SORUNLARINI PAYLAŞIN
KENDİ ELLERİNİZLE YAVRULARINIZI BU BATAGA ATMAYIN.

BU RESİM DIŞINDA DAHA NİCE KORKUNC RESİMLER VAR EGER YETKİLERDEN İZİN ALABİLİRSEM BİZZAT BAGIMLI İNSANLARIN TEDEVİ SIRASINDAKİ ÇEKTİKLERİNİ KOYACAGIM.
BUNLAR BU BEBEK BİZLER İBERET ALALM DİYE RABBİMİN BİZLERE UYARISI
LÜTFEN BU BATAGA SAPTLANMIŞ OLANLARA YARDIM EDLİM.
SIRTIMIZI DÖNÜP

BEN KULLANMIYORUM,BENİM ÇOÇUĞUM KULLANMAZ,
BENİ YAKINIM YAPMAZ
DEMEYELİM
BUĞÜN ONLARA OLAN BU ŞEY KİM BİLEBİLİRKİ BİZLERİN BAŞINA GELMİYECEGİNİ.
DÜSENE BİRDE BİZ VURMAYALIM..

İLĞİ SEVGİ LÜTFEN "YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVDİM YARATILANI" DIYEN BİZLERSEK

BU LENETE DÜŞMÜŞ YADA YENİ BASLAYANLARI KURTARALIM.
""BU DERT BİZİM BENİM SENİN DERDİN" UNUTMA

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

BU GECE ONLARIN KURTULUŞU İÇİN DUA EDLİM ALLAH RIZASI İÇİN.S.A.

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

dualarimiz bu bataga düsmüs insanlara...

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

BU GECE BİZİM GECEMİZ BU MÜBAREK GECEDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZKİ ALLAHIN KULLARIYIZ ALLAHIN VERDİĞİ BU CANA NASIL ZARAR VEREBİLİRİZ KENDİMİZİ NEDEN BASİT ŞEYLERLE ZEHİRLİYORUZ KENDİMİZİ NEDEN BU KADAR BASİT GÖRÜYORUZ BU MÜBAREK GECEDE UYUŞTURUCU BATAĞINA DÜŞMÜŞ KARDEŞLERİMİZİ (GENÇLERİMİZ) İÇİN BOL BOL DUALAR EDELİM ALLAH ONLARI AİLELERİNE HAYIRLI İNSAN İHSAN EYLESİN ( BİR GENÇ GÖRDÜM BAKTIM BİR KÖŞEDE AĞLIYOR NEDEN AĞLIYORSUN DEDİM BANA DEDİĞİ KELİME BANA AKIL VERME UYUŞTURUCU VER DEDİ KRİZE GİRMİŞ BU GENÇ VE ÇOCUĞUN YAŞI DAHA (16) KENDİNİ TANIMIYACAK ŞEKİLE GİRMİŞ BABAN NERDE DEDİM KUMARDA DEDİ BU ÇOCUĞUN NE SUÇU VAR AMA ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞ YAPACAK BİRŞEY YOK ONUN İÇİN YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY "ALLAH"U TEALADAN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM ANNELER BABALAR ÇOCUKLARINIZIN ARKADAŞ ÇEVRELERİNE ÇOK DİKKAT EDİN VE ÇOCUKLARINIZDAN SAYGI VE ŞEVKATİ ESİRGEMEYİN ( SONRA BEN NEREDE HATA YAPTIM DEMEYİN)ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

Degerli kardesim gercektende cooooooooook onemli bir konuya temes etmissin bu beladan cocuklarimizi korumak icin elimizden gelen asgari cabayi sarfetmeliyiz.Boyle burumlarin sorumlulari birazda ilgisiz sevgisiz ebeveyinler degilmi? gormek daha etkili ben bu fotograflari yarin cocuklarimada gosterecegim cunku ben uyusturucunun belli graminin serbest oldugu ve sehirlerin muhtelif yerlerinde uyusturucu dukkanlarinin bulundugu bir ulkede yasamaktayim burada 18 yasindaysan gunun 24 saati o maddeye ulasabilirsin.Evet garip ama gercek

sonayavci

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim çok mühim bir konuya şeytanın günümüzdeki en önemli aracıdır belkide Rabbim kullananlara ivedi bırakmayı,kullanmayanlara sabır etmelerini, ve kullananlara yardımcı olmayı nasip etsin Amin

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

ismet_can

Kayıtlı Kullanıcı
RE: s.aleyküm

RE: s.aleyküm

bak arkadaşım dedigin gibi zamanında çok kötü şeyler yapmışsın ama hatanı anlamışsan eyer islamiyet güneşini görmüşsen eyer allaha yalvamışsan allah seni affetsin adım ismet ilalahiyat okuyorum allaha emenet olun kandiliniz mübarek olsun asr-ı saadet içinde allah dularımızı kabul eylesin B) siteyi yeni gördüm daha bügün geldim

MT-Y

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sanalim.com

Selamunaleykum
bizi bilgilendirdigin için tesekkur ederim Ben En basta sigaranin baslangic oldugu taraftarıyım Sigaraya hayır
SELAT VE SELAM SIZINLE OLSUN B)B)B)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

BENİ BU KONUDA YALNIZ BİRAKMAYAN KARDESLERİM SAGOL ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.

""UYUŞTURUCU YA TESLİM OLMUŞ YASAMLARI ANLATACAĞIM AM A BIR YADADA

ÇEKİNİYORUM ANLATACAGIM YASAMLARI YASAN KARDESLERIMİZN NE YAZIK Kİ ARTIK YASAMIYOR. BEN İZİN ALDIM VE YAMAK İSTİYORUM AMA SİZLER
YÜĞERİĞİNİZ BUNU DAYANACAKMI BEN NASIL DİN KARDEŞİM GÖRÜP YARDIM ETMEDİM DİYE KENDINIZE SORACAKSINIZ .
BELKİDE BU YASANMIŞ HAYATLAR DAN KORKACAKSINIZ BEN BAZILARINA ŞAHİT OLDUM VE BU YÜZDEN BUKADAR UGRASIYORUM. BU BEYAZ ÖLÜM ARTIK DURSUN BAŞKA ANALAR GENÇLER YANMASIN DİYE UGRASIYORUZ<. UYUŞTURUCU KULLANAN KİŞİLERİN HAYATLARINI ANLATIP ANLATMAMAYI SİZLERE SORUYORUM.
ANLATSAM MI IYI YOKSA ANLATMASANM MI??

akberzah

Kayıtlı Kullanıcı

Bebek resmini görünce kanım dondu ALLAH azze ve cellenin kullarına ibretlik göstergesidir. Rabbim bu bataklığa düşmüş ümmeti Muhammedi kurtarsın gecem kardeş elindeki tüm bilgileri sunmalısın neyin kime fayda edeceğini bilemezsin bu tür alışkanlıklara bilgisizliketn sevgisizlikten vs sebeplerden bulaşanlar umarım çok geç kalmadan gözlerini açar ve kutulurlar İNŞALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt