Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!! izlenmesı gereken vidoe lar......uyusturucu ba5tagına dusenler.. (1 Kullanıcı)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. ALLAHIM SEN BİZİ ŞEYTANIN KÖTÜLÜKLERİNDEN KORU YARABBİM BİZİ DOĞRU YOLDAN ÇIKARMA ( AMİN )

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

ben çok kötü oldum gecem ya..insanlar kendilerine ne kadar büyük zararlar weriyolar.tüyler ürpertici ve gerçekten insanın içini acıtyo..o insanların kaybolan yıllarına,gençliklerine,ömürlerine yazık ya..dur diyen yok mu o insanların ahireti de bitiyo,dünyaları mahvoluyor..BİTSİN ARTIK YA..Bu kadar kör mü bu insanlar hala devam ediyolar..durdursunlar ya..
:(:(:(:( gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu......uzak duralım..

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

eminesena yazdı:
ben çok kötü oldum gecem ya..insanlar kendilerine ne kadar büyük zararlar weriyolar.tüyler ürpertici ve gerçekten insanın içini acıtyo..o insanların kaybolan yıllarına,gençliklerine,ömürlerine yazık ya..dur diyen yok mu o insanların ahireti de bitiyo,dünyaları mahvoluyor..BİTSİN ARTIK YA..Bu kadar kör mü bu insanlar hala devam ediyolar..durdursunlar ya..
KATILDIGIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
AMA İNANİ BU DAHA BİŞEY DEGİL BU GECEDEN İTİBARER HAYATLARINI YAZACAGIM BİZZAT ŞAHID OLDUGUM AMA ENGEL OLMADIGIM HAYATLAR BEN ONLAR İÇİN GEÇ KALDIM ÇÜNKÜ ARTIK YASAMIYORLAR. RABBİM ONLARIN GÜNAHLARINI AFFETSİN.
SEN DE BU YAZILARI OKU VE OKUT OLURMU .
UYUSTURUCUYLA SAVAŞAN BENIM. ASKERLEİN EN GÜÇLÜSÜ BİZİZ SİLAHIMIZ ÖLÜM DEGIL YASAM SUNARIZ BİZ. UYUŞİTURUCUYA HAYIRRRRRRR

LÜTFEN GENÇLİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
LÜTFEN AİLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
UZAK DURRRRRRRRRRRRRRRRRRR
KARDEŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

miko34

Kayıtlı Kullanıcı
RE: suç kimde

RE: suç kimde

evet şimdi bu görüntülerin suçlusu kim sadece anne ve babalarmı yoksa toplum olarakmı suçluyuz. Aslında toplum olarak suçluyuz bence hakiminden, doktoruna; mühendisinden, öğretmenine; avukattan, bakkalına; memurundan, işçisine, emeklisine kadar her kesim suçlu sadece resimlere bakıp vah vah diyoruz istatistiklerden korkuyoruz ve çocuklarımızı mümkün olsa okula bile göndermeyeceğiz korumak adına kimse çıkıpta neler yapılması gerektiğini konuşmuyor nerde önüne geçeriz bu illetlerin yada ne zaman devlet engel olacak diye bekleriz hep;sanki her şeyi devletten beklemek doğruymuş gibi. Sivil toplum örgütleri kurarız ve her kayıtlı üye gururlanır ama hangi sivil toplum örgütü gerçek manada görevini yapıyor işte burda emin değilim. evet işte olaya başka bir açıdan bakış bu konuda madem mücadele edilecek her kesten bir çözüm bulmasını ve yazmasını istiyorum.ALLAH'a emanet olun

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
eminesena yazdı:
KATILDIGIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
AMA İNANİ BU DAHA BİŞEY DEGİL BU GECEDEN İTİBARER HAYATLARINI YAZACAGIM BİZZAT ŞAHID OLDUGUM AMA ENGEL OLMADIGIM HAYATLAR BEN ONLAR İÇİN GEÇ KALDIM ÇÜNKÜ ARTIK YASAMIYORLAR. RABBİM ONLARIN GÜNAHLARINI AFFETSİN.
SEN DE BU YAZILARI OKU VE OKUT OLURMU .
UYUSTURUCUYLA SAVAŞAN BENIM. ASKERLEİN EN GÜÇLÜSÜ BİZİZ SİLAHIMIZ ÖLÜM DEGIL YASAM SUNARIZ BİZ. UYUŞİTURUCUYA HAYIRRRRRRR

LÜTFEN GENÇLİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
LÜTFEN AİLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
UZAK DURRRRRRRRRRRRRRRRRRR
KARDEŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
herkese okutacağım..arkadaşlarıma,,aileme,onlar benim için çok değerli.onları bu halde görmeye dayanamam.kimse dayanamaz heralde....dayanılacak gibi diil çünkü..bi insanın gözünün önünde günden güne ölümünü görmek...

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

TOPLUM OLARAK BİZ BU ZEHİR LANET ŞEYİ İÇENLERİ DEĞİL İLK ÖNCE BUNLARI SATANLARI VE ALIŞTIRANLARI YOK ETMEMİZ LAZIM BEN ŞİMDİDEN 3 KİŞİYİ İHBAR ETTİM AMA NE YAZIKKİ ERTESİ GÜN ÇIKIYORLAR NASIL BİR MEMLEKETTE YAŞIYORUZ ANLAMIYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
TOPLUM OLARAK BİZ BU ZEHİR LANET ŞEYİ İÇENLERİ DEĞİL İLK ÖNCE BUNLARI SATANLARI VE ALIŞTIRANLARI YOK ETMEMİZ LAZIM BEN ŞİMDİDEN 3 KİŞİYİ İHBAR ETTİM AMA NE YAZIKKİ ERTESİ GÜN ÇIKIYORLAR NASIL BİR MEMLEKETTE YAŞIYORUZ ANLAMIYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
EWET QABİ HAKLISIN ŞİKAYET TE GEREKSİZ GİBİ ÇÜNKÜ CEZALANDIRILMIYORLAR AMA GENEDE İHBARLARIMIZ OLSUN.
BEN DE ÇOK ETİM ÜSTELİK HAKARETLER TEHDİTLER ALDIM AMA BENİ BU YOLDA KİMSE DÖNDÜREMEZ.
BU GECE HABERLERDE 18 YAŞINDAKİ KARDEŞİM ESRAR BAGIMLISI VE BABASI ONU İHBAR ETTİ DİYE BABAYI DÖVÜYOR. O ANNE VE BABANIN FERYADINA YAVRUMU KURTARIN BAŞKA YAVRULARIN CANI YANMASIN SÖZLERİNE "İNSAN OLANIN " YÜREGİ DAYANMIYOR.
BEN HERKESDEN OTURDUĞU İLİN,İLÇENİN,MAHALLENİN SİTELERINE UYUSTURUCU YA HAYIR KAPANYASI ADINDA SEMİNERLER DÜZENLEMELERİ İÇİN DİLEKÇE,YAZI GÖNDERMELERİNİ İSTİYORUM.
GENÇLERİMİZ İÇİN . BEN "MEB"SİTESİNE BU TALEP ÜZERİNE YAZILAR GÖNDERDİM SİZLERDE "UYUŞTURUCUYA HAYIR "DİYORSANIZ. MEB SİTESİNE UYUŞTURUCULA MÜCADELE VE ZARARLARI HAKINDA OKULLARDA SEMİNER İSTİYORUZ DİYE YAZI.
ÇOGUNLUK OLUŞTURDUĞUMUZDA Kİ BU OLACAK İNANIYORUM BU KONU DİKKATE ALINACAKTIR.BUNU LÜTFEN YAPALIM ALLAH RIZASI İÇİN.S.A.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ben şunu söylemek istiyorum özellikle orta öğretim öğrencisi olan çocuklarınız
kardeşleriniz yakınlarınız varsa bunlara dikkat edelim çünkü benim kardeşimin
okulund
kullanan öğrenciler olduğunu öğrendik ve kardeşimden de şüphelendik
bunu için kendisine hastanede bir kaç test yaptırdık ALLAHA şükür sonuçlar temiz çıktı bu yaştakilerin ilgisi daha çok lütfen aileler dikkatli olsun

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
s.a ben şunu söylemek istiyorum özellikle orta öğretim öğrencisi olan çocuklarınız
kardeşleriniz yakınlarınız varsa bunlara dikkat edelim çünkü benim kardeşimin
okulund
kullanan öğrenciler olduğunu öğrendik ve kardeşimden de şüphelendik
bunu için kendisine hastanede bir kaç test yaptırdık ALLAHA şükür sonuçlar temiz çıktı bu yaştakilerin ilgisi daha çok lütfen aileler dikkatli olsun
ALLAH RIZASI İÇİN OKUL YÖNETİMİNE UYAR TEDBİR ALMALARINI SÖYLE.ÇÜNKÜ DURUM GERÇEKTEN ÇOK VAHİM ORTA ÖGRETİM ÖGERCİLERİNİN COGUNA AGRI KESİCİ DİYE ARKADAŞLARI TARAFINDAN "XTC"UYARICI" VERİLİYOR. DİKKATLI OLMALARINI SÖYLEYN LÜTFEN "MEB "SITESİNE YAZIDA BULUNUN ÜSTEKİ YAZIMDA YAZDIGIM GİBİ ALLAH RIZASI İÇİN BUGÜN OLMADI AMA YARINIMIZ BELLİ DEĞİL.
LÜTFEN SESİZ KALMAYALIM.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

zaten değerli kardeşim okul da gereken tedbir alındı senin söylediğin gibi
ağrı kesici diye veriliyomuş bağımlı olanlar tedavi gördüler şuan içimiz rahat ve okulda kontrol altın da

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

BUNA SEVİNDİM KARDEŞİM BU LANET ŞEY ARTIK DURSUN DİYE TÜM CABAM.

GÖZÜYAŞLI ANALAR BABALAR GÖRÜPTE YIKILMATAN YORULDUĞUM İÇİN

BİR YAKINIMI BİR DOSTUMU DAHA KAYBETMEKTEN KORTUĞUM İÇİN TÜM CABAM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.SESİZ KALMAYALIM.LÜTFENNNNN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM İZİN VERİRSE YARIN BU BATAGA DÜŞMÜŞ KARDEŞLERİMİZİN YASADIKLARINI ANLATACAGIM.DİLERİMKİ OKUNUR DA DERS ALINIR RESİMLERDE BİZLER İÇİN İBRETLİK DUA EDİLEM BÜTÜN KARDEŞLERİMİZN KURTULMASI İÇİN

((YASANTISINI ANLATCAGIM BAZI KARDEŞLERİM ARTIK YASAMIYOR BU LANET ŞEY YÜZÜNDEN ONLARI KAYBETTİK. ONLARIN RUHLARINA DUALAR VE KURANLAR OKYALIM) RABBİM ŞİMDİKTE SİZLERDEN RAZI OLSUN.

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
RABBİM İZİN VERİRSE YARIN BU BATAGA DÜŞMÜŞ KARDEŞLERİMİZİN YASADIKLARINI ANLATACAGIM.DİLERİMKİ OKUNUR DA DERS ALINIR RESİMLERDE BİZLER İÇİN İBRETLİK DUA EDİLEM BÜTÜN KARDEŞLERİMİZN KURTULMASI İÇİN

((YASANTISINI ANLATCAGIM BAZI KARDEŞLERİM ARTIK YASAMIYOR BU LANET ŞEY YÜZÜNDEN ONLARI KAYBETTİK. ONLARIN RUHLARINA DUALAR VE KURANLAR OKYALIM) RABBİM ŞİMDİKTE SİZLERDEN RAZI OLSUN.
S.A "GECEM" KARDEŞİM ÖNCELİKLE ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BİLKİ BU KONUDA HERŞEYİYLE SENİNLEYİM SANA SONSUZ KATILIYORUM BÖYLE BİR ŞEYİ SUNMAN GERÇEKTEN GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK ANLAYIŞLI OLACAKTIR BENDE YAZACAĞIM UYUŞTURUCUNUN İNSANDA NE GİBİ ETKİLER BIRAKTIĞINIYAZACAĞIM BİR YAŞAMIŞ OLARAK GERÇEKTEN KURTULMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA ONLARA SONSUZA KADAR YARDIMCI OLACAĞIM ÖZEL KONUŞMAK İSTEYEN VARSA BANA YARDIMCI OL DİYEN VARSA altun_sedat**** ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
gecem yazdı:

S.A "GECEM" KARDEŞİM ÖNCELİKLE ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BİLKİ BU KONUDA HERŞEYİYLE SENİNLEYİM SANA SONSUZ KATILIYORUM BÖYLE BİR ŞEYİ SUNMAN GERÇEKTEN GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK ANLAYIŞLI OLACAKTIR BENDE YAZACAĞIM UYUŞTURUCUNUN İNSANDA NE GİBİ ETKİLER BIRAKTIĞINIYAZACAĞIM BİR YAŞAMIŞ OLARAK GERÇEKTEN KURTULMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA ONLARA SONSUZA KADAR YARDIMCI OLACAĞIM ÖZEL KONUŞMAK İSTEYEN VARSA BANA YARDIMCI OL DİYEN VARSA altun_sedat**** ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN ABİ. BİLİYORUMKİ BU SİTEDEDE ARTIK YALNIZ DEGİLİM .

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

UYUŞTURUCUYA HAYIR DEMEKTEN BEN ASLA BIKMAYACAGIM SİZLERDEN TEK İSTEGİM KULLANAN VE SATANLARI LÜTFEN İHBAR EDLİM......

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

MADDE BAGIMLISI OLAN KARDEŞİM KİMSE BENİ ÖNEMSEMİYOR DEME BEN SENİ VE SENİN GİBİLERİ ÖNSEYLERDEN SADECE BİRİYİM.

SENI DERDIN BENIM DERDIM.
SİZİN BU DURUMDA OLMAZNIZ DA BENİM DE SUCUM VAR BEN DE SUÇLUYUM.B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)ELİMİ BOŞ ÇEVİRME.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.DEMİN HABER İZLİYORDUM.ÇOK ÜZÜLDÜM
ÇOCUK DAHA 16 YAŞINDA MADDE BAĞIMLISI.ANNE BABASI NASIL AĞLIYOR.BU BİR AİLE..YA BUNLAR GİBİ KAÇ BİN AİLE VAR DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ HİÇ?NE OLURSUNUZ YAKININIZDA VE YA ARKADAŞLARINIZ BU İLLETE BULAŞMIŞSA ONLARA YARDIM EDİN.SESSİZ KALMAYIN..HAYDİ HEP BİRLİKTE YARDIMA..YARIN ÖBÜR GÜN ALLAH (CC) MUHAFAZ BİZLERİN YAKINLARIMIZIN BAŞINA GELEBİLİR.

"BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN"

((S-A-K-I-N))

((S-A-K-I-N))

((S-A-K-I-N))

((S-A-K-I-N))

((S-A-K-I-N))

DEMEYİN..SAKIN DEMEYİN..O YILANIN GÜN GELİR UCU SİZLERE,BİZLERE DOKUNUR.NE OLURSUNUZ BU KONUDA DUYARSIZ KALMAYALIM..

SELAM VE DUA İLE

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı

güler demın ben de haberlerde gordüm ve çok kötü oldum.allah o ailenin ve o cocugun yardımcısı olsun ınsallah.ama allah ona acısın dıyorum ve şıfa versın çünkü daha yası cok kucuk...

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bu cok korkunc bisey allahim inanki gecem ne diyecegimi bilemiyorum insanlar ancak baslarina böyle bir musibet gelince akli basina geliyor aslinda bunun önlemini daha önceden almak lazim ama bunu kimse engelleyemiyor genclerimiz git gide dahada tiryakisi olup cikiyorlar anneler ve babalar bunun icin evlatlarini iyi denetlemeliler ve arkadas iste en önemli sebepde arkadas ne olursa ondan oluyor iyilikte kötülüktze iyi bir arkadas bulmakda zor bu devirde...

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

EWET KORKUNÇÇ VE ÜRKÜTÜCÜ.
BİZLERİNDE HATALARIMIZ VAR ARKADAŞLAR.
SOKKATA BALİ CEKEN ÇOÇUGU GÖRÜR KACARIZ .SOKAKTA İÇKİ İÇENE YARGILAMAYIZ. KAVGA EDNLERİ AYIRMAZ KISACASI DÜŞENİ KALDIRMAZ BİR DURUMDAYIZ. O BALİ ÇEKEN ÇOÇUGA NEDEN BUNU YAPIYORSUN DİYE SORSAK ONULA KONUŞMAYA ÇALIŞSAK BUNLARI YAPASAKTA İHBAR EDİP YURDA GÖTÜRÜLMESİNİ SAGLASAK AMA HAYIR.
ARTIK HEPİMİZ BANA DOKUNMAYA YILAN BİN YAŞASIN DER OLMUSUZ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt