Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar kardeslerim .Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cumamız mübarek olsun
ettığımız ve edeceğımız dualarımız kabul olsun amin
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Hayırlı cumalar kardeslerim .Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

selamunaleykum
cumamız mübarek olsun
ettığımız ve edeceğımız dualarımız kabul olsun amin
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

amin....

hayırlı cumalar forum ailesine

Aminnnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun...
Dualarımız kabul olsun inşallah...
Hayırlı ve Bereketli Cumalar...

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Allah'ım!
Bendeni, hatalarını itiraf edip pişmanlıkla kıvranan, herhangi bir inhiraftan sonra yeniden toparlanıp dergahına yönelen, büyük-küçük her gaflet karşısında himmet kanatlarını açıp Senin inâyetine sığınan kullarının arasına kat.

Bizleri seher vakitlerinde istiğfara sarılarak Senin mağfiretini dileyen Hak erlerinin safına dahil et...
Beni günahlardan, ayıplardan, isyanlardan, kusurlardan ve hakka muhalefet etme tehlikelerinden arındır...

AMİNNN...

mavci

Yönetici

485.jpg

Ey Yüce Sultanım!Ey Rabbim!

Ya Rabb, bu dini bize doğru olarak öğrenmeyi ve rızan istikametinde bir hayat yaşamayı, son nefesimizde iman ve Kuran’ la ölmeyi bizlere nasip eyle. Dinsiz, İmansız olarak canımızı alma, ya Rabb bizlere cennetini ve cemalini görmeyi nasip et, Cehenneme yakıt (odun) olmaktan bizleri muhafaza eyle, bütün müslüman kardeşlerimi cennettine nail eyle. Amin

EY YÜCE SULTANIM !EY RABBİM !
Bırakma bizi Sensizliğe, Al bizleri riza evine..Ek yüreklerimize çiçeklerini..
Unuturma bizlere verdiğimiz ahdi..
Sırat-i Mustakim üzere kaim kıl bizi..EY SULTANLAR SULTANI ! Kainata dost eyle,EN SEVDİĞİ’nın (s.a.v.) ümmedinde paklığa erisenlerden eyle !
EY sığınmak isteyenlerin sığınağı ! Bu gurbet çölünde bizi yalnız bırakma !
Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsat ver..tekrar birbirimizi tutunma şuuru ver…Bütün insanlığı kuçaklayacak ızdırap duyma hassasiyet ver..bizi kendi nefsimizle başbasa bırakma …AMİN

Ey yerleri ve gökleri, daglari ve denizleri ile bütün kâinatin ve kâinatta bulanan bütün mevcûdâtin sahibi Yüce Rabbim! Huzuruna diz cöktüm, el actim, boyun büküp Senden rahmet, Senden merhamet ve Senden lütuf ve ihsan dilemeye geldim… Bu âciz kulunun dualarini dergâh-i izzetinde kabul eyle.

Ey her seye kadir olan Rabb-i Rahimim!

Ey ezel ve ebed sultâni Yüce Hâlikim!

Senin dergâhindan daha büyük bir dergâh yok ki, oraya varayim…

Senin huzurundan daha yüce huzur yok ki, oraya durayim…

Ve Senin kapindan daha yüce kapi yok ki, onun calayim…

Caresizim bîtabim, âciz ve perisanim.

Yâ Erhâmerrahimin! Sana sigindim, Sana güvendim, sabir ve tevekkülle Sana yöneldim. Beni sasirtma. Beni yanlis yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle. Serden uzak, hayra yakin eyle, ALLAH’IM!

Amin,Amin ,Amin…..

berat05

Yönetici
Esselamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Allah'ım!

Bendeni, hatalarını itiraf edip pişmanlıkla kıvranan, herhangi bir inhiraftan sonra yeniden toparlanıp dergahına yönelen, büyük-küçük her gaflet karşısında himmet kanatlarını açıp Senin inâyetine sığınan kullarının arasına kat.

Bizleri seher vakitlerinde istiğfara sarılarak Senin mağfiretini dileyen Hak erlerinin safına dahil et...
Beni günahlardan, ayıplardan, isyanlardan, kusurlardan ve hakka muhalefet etme tehlikelerinden arındır...

AMİNNN...

Ne güzel bir dua Abimiz,

Rabbimiz bu güzel günün hatrına dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Not: inhiraftan ne demek ?

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Cuma Duası

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster bize.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım!

AMİNNN...

Amin..İnşaALLAH abim Rabbim razı olsun..
Bu mübarek cuma günü hürmetine Allahım tüm din kardeşlerimizin dualarını kabul amellerini makbul günahlarını affeylesin..
Her iki dünyada da hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum..
Selam ve dua ile...

mavci

Yönetici

Ne güzel bir dua Abimiz,

Rabbimiz bu güzel günün hatrına dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Not: inhiraftan ne demek ?

İnhiraf: SAPMA...

Amin..İnşaALLAH abim Rabbim razı olsun..
Bu mübarek cuma günü hürmetine Allahım tüm din kardeşlerimizin dualarını kabul amellerini makbul günahlarını affeylesin..
Her iki dünyada da hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum..
Selam ve dua ile...

Aminnnn...

mavci

Yönetici

Cuma Duası

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster bize.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

Aminnnn...

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnn aminnnnn aminnnn
herkese hayirli cumalar

mavci

Yönetici

allies

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar. dualarınıza aminnnnn diyorum. Rabbimin af ve magrifeti üzerimizde olsun insallah.
selamve dua ile.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.

Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi.
Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi.
Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi.
Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi.
Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi.
Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi.
Kolaylaştır sorgu sualimizi.
Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi.
Hükmüne razı eyle bizi.
Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi
-----------------------------------------

Cumanız Mübarek Olsun...

mavci

Yönetici

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.

Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi.
Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi.
Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi.
Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi.
Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi.
Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi.
Kolaylaştır sorgu sualimizi.
Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi.
Hükmüne razı eyle bizi.
Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi
-----------------------------------------

Cumanız Mübarek Olsun...

hayırlı cumalar. dualarınıza aminnnnn diyorum. Rabbimin af ve magrifeti üzerimizde olsun insallah.
selamve dua ile.

Aminnnn...

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin...
ALLAH c.c razı olsun...

YaVekil

Kayıtlı Kullanıcı
ESTAĞFİRULLAHE VE ETUBU İLEYH

ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYİDİNE MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ ADEDE KEMA LİLLAHİ VE KEMA YELİGU BİKEMALİH

İlahi Yarabbi nerde darda zorda olan varsa sen yar ve yardımcısı ol Allahım. Yarabbi sen Rahmansın Sen Rahimsin senin gücün kudretin her şeye yeter sen herşeyi gizliyi olanı olmayanı bilensin sen teksin sen tüm darda kalanlara dermansın Ey Yücelerin Yücesi kara gecede kara karıncanın ayak seslerini duyup gören ve işiten Rabbim dertlilere deva hastalara şifa borçlulara edalar nasip eyle Yetimlere merhamet, yoksullara rahmet, din kardeşlerimize son nefeslerine kadar islam üzerine yaşamayı nasip eyle çoluk çocuklarımızı ana baba sözü dinleyenlerden eyle yarabbim Amin

Sen duaları kabul edensin, Sen Ya Zelcelali Velikramsın senin gücün kudretin herşeye yeter. SEN BİZLERİN YAR VE YARDIMCISI OL, DUALARIMIZI KABUL ET. AMİN.

HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL. SEN NE GÜZEL VEKİLSİN ALLAHIM.

AMİN Bİ HÜRMETEN LİL ALAMİN.

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidine Muhammed

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt