Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

ESTAĞFİRULLAHE VE ETUBU İLEYH

ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYİDİNE MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ ADEDE KEMA LİLLAHİ VE KEMA YELİGU BİKEMALİH

İlahi Yarabbi nerde darda zorda olan varsa sen yar ve yardımcısı ol Allahım. Yarabbi sen Rahmansın Sen Rahimsin senin gücün kudretin her şeye yeter sen herşeyi gizliyi olanı olmayanı bilensin sen teksin sen tüm darda kalanlara dermansın Ey Yücelerin Yücesi kara gecede kara karıncanın ayak seslerini duyup gören ve işiten Rabbim dertlilere deva hastalara şifa borçlulara edalar nasip eyle Yetimlere merhamet, yoksullara rahmet, din kardeşlerimize son nefeslerine kadar islam üzerine yaşamayı nasip eyle çoluk çocuklarımızı ana baba sözü dinleyenlerden eyle yarabbim Amin

Sen duaları kabul edensin, Sen Ya Zelcelali Velikramsın senin gücün kudretin herşeye yeter. SEN BİZLERİN YAR VE YARDIMCISI OL, DUALARIMIZI KABUL ET. AMİN.

HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL. SEN NE GÜZEL VEKİLSİN ALLAHIM.

AMİN Bİ HÜRMETEN LİL ALAMİN.

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidine Muhammed

Aminnn...
Aminnnn...
Aminnnnn...

Allah CC. Dualarımızı kabul etsin inşallah...

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Ey kendisinden istekte bulunulanların en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayırlısı Yüce Rabb'im!..
Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlardan dolayı beni yarlığamanı ve hususi himayene, ilahî riâyetine almanı diliyorum...
Sana karşı her an kulluk şuuruyla yaşayabilmenin kapısını ve ihsan sırrını benim için aç; beni peygamberlerin, sıddîkların, şehitlerin ve sâir sâlih kulların yoluna hidayet eyle...
AMİNNN...

berat05

Yönetici
Vealeykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Vealeykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Ey kendisinden istekte bulunulanların en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayırlısı Yüce Rabb'im!..

Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlardan dolayı beni yarlığamanı ve hususi himayene, ilahî riâyetine almanı diliyorum...
Sana karşı her an kulluk şuuruyla yaşayabilmenin kapısını ve ihsan sırrını benim için aç; beni peygamberlerin, sıddîkların, şehitlerin ve sâir sâlih kulların yoluna hidayet eyle...

AMİNNN...

Amin Mavci ABimiz

Rabbimiz şu mübarek günlerin yüzü hürmetine dualarımızı ve bu güzel duayı kabul eylesin inşallah...

Hastalarımıza şifa ,borçlularımıza eda nasip eylesin inşallah....

Rabbim kapısından başka yere muhtaç etmesin cümlemizi inşallah

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNN...

Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin İnşaALLAH kıymetli abimiz emeğinine ve yüreğine sağlık..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum..
Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine cümle din kardeşlerimizin günahlarını bağışlasın, amellerini makbul ,dualarını kabul eylesin..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile..

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
Sana hamd ederiz ey Rabbimiz! ni'metinden müstağnî değiliz. Her dâim senin in'âm ve itâmına; yani bize ni'met verip yedirmene muhtacız. Bu taâm da veda' taâmımız olmayıp daha çok hayırlı ömürler ihsan ile, nankörlük edilmeyen, dâima şükür edilen ni'met ver ey Rabbimiz.hayırlı cumalar

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Amin Mavci ABimiz

Rabbimiz şu mübarek günlerin yüzü hürmetine dualarımızı ve bu güzel duayı kabul eylesin inşallah...

Hastalarımıza şifa ,borçlularımıza eda nasip eylesin inşallah....

Rabbim kapısından başka yere muhtaç etmesin cümlemizi inşallah

Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin İnşaALLAH kıymetli abimiz emeğinine ve yüreğine sağlık..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum..
Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine cümle din kardeşlerimizin günahlarını bağışlasın, amellerini makbul ,dualarını kabul eylesin..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile..

Aminnnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun...
Dualarımız kabul olsun inşallah...
Hayırlı ve Bereketli Cumalar...

allies

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNN...

aMin abicim hayırlı cumalar tüm kardeslerim. Allah yolundan ayrılmamak duasıyla.
Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun insallah.

mavci

Yönetici

Sana hamd ederiz ey Rabbimiz! ni'metinden müstağnî değiliz. Her dâim senin in'âm ve itâmına; yani bize ni'met verip yedirmene muhtacız. Bu taâm da veda' taâmımız olmayıp daha çok hayırlı ömürler ihsan ile, nankörlük edilmeyen, dâima şükür edilen ni'met ver ey Rabbimiz.hayırlı cumalar

Aminnnn...

mavci

Yönetici

aMin abicim hayırlı cumalar tüm kardeslerim. Allah yolundan ayrılmamak duasıyla.
Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun insallah.

Aminnnn...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİHİ SUBHANEHU VE TEALA …Ey kendisinden önce hiçbir şey olmayan Evvel! Ey kendisinden sonra hiçbir şey olmayan Ahir! Ey kendisine hiçbir şeyin benzemediği Zahir! Ey kendisini hiçbir şeyin göremediği Batın! Ey kendisinin yücelttiği zelil edilemeyecek Muiz! Ey kendisinin zelil ettiğini kimsenin yüceltemeyeceği Muzil! Ve ey en güzel isimlerin en kâmil sıfatların sahibi olan ALLAH! Senden Esma-i Hünsa hatırına, İsm-i Azamın hürmetine diliyor ve talep ediyoruz ki bizden ayıp ve günah sayılan her adet ve karakteri izale et. Kendisiyle iyiliğe, doğruya ve Senin rızana ulaşacağımız davranışlar dışındaki tüm davranışlarımızı razı olacağın bir ahvale döndür. Kötülüğümüzü iyiliğe, çirkinliğimizi güzelliğe, taşkınlığımızı itidale ve Sana karşı isyanımızı itaate dönüştür. İlahi! Yaratılışımızı güzel kıldığın gibi ahlakımızı da güzelleştir. Bizi öfkesini yenen, fitne ve düşmanlık ateşini söndüren, halkın arasını düzelten, mü’minlerin ayıplarını örtüp, iyiliklerini açıklayan, alçak gönüllü, yumuşak huylu, ağır başlı ve vakar sahibi, iyi ilişkilerde bulunabilen, insanlarla geçinmeyi bilen, nimetlere şükreden, akrabaya iyilikte bulunan, komşuyu gözeten, yetimi doyuran, ehil olmayana bile ihsan edebilen, tüm zorluklarda bile hakkı söyleyenlerden eyle!İlahi! Bizleri, Senin rahmetinden ümit kesmeyen, yolunda hakkıyla mücadele eden, cihadı kuşanan, ilimle donanan, uzun emelleri olmayan, ahiret bilinci ile bilinçlenmiş, yaptığını sırf Senin rızan için yapan, nankörlük etmeyen, haram yemeyen, mütevazı, olgun ve bilinçli kullarından kıl. Şüpheciliği, kuşkuculuğu, kıskançlığı, hoş olmayan söz söylemeyi, batıla tanıklık etmeyi, hazır olana kötü söz söylemeyi, gaibin arkasından gıybet etmeyi, hasedi, mü’minlere karşı kini, Müslümanlara adavet etmeyi, ikiyüzlülüğü, bozgunculuğu, açgözlülüğü, faize dalıp helal rızıktan uzaklaşmayı, geçmiş batıl toplulukları taklit etmeyi, ehl-i kitaba benzemeyi, adım adım Yahudi ve Hıristiyanları takip etmeyi, dini tahrif etmeyi, Senin hakkında ve Senin adına yalan uydurmayı, zalimlerle birlik olup batıla dalmayı, inkârcıları dost edinmeyi, hakkı gizlemeyi, akçe akçe mal biriktirip de Senin yolunda harcamamayı, dünya sevdasına düşüp davandan yüz çevirmeyi bize nasip etme. Tüm bu kötü davranışlardan bizi muhafaza et. Ey gönüller sultanı! İşimizde taşkınlığımızı mağfiret buyur. Bizi Senden başkasına yöneltme. Mal, mülk, makam, mevki ve şöhret hırsından bizi koru. Bizi kendini beğenmişlikten ve kendini övmekten sakındır. İbadetimizi ve salih amelimizi kendini beğenmişlik içinde yok etme. Amellerimizi ihlâs ile süsle, bize ihlas-ı tammı nasip et. Ey on sekiz bin âlemin müdebbiri! Bize sitem edene karşı dilimizi, bize düşmanlık edene karşı elimizi ve inkârda inadlaşana karşı imanımızı muzaffer kıl. Bize tuzak kurana karşı tuzağımızı, bize zulüm etmek isteyene karşı gücümüzü arttır. Hakkımızda ıslah ehlinin kuşkularını güvene, yakınların düşmanlığını dostluğa, şüphecilerin kinini sevgiye, hoş sohbete dayalı arkadaşlıkları gerçek dostluğa ve akidedeki kardeşliği amel kardeşliğine dönüştür. Allah diyene karşı dilimizi, ehli kıbleye karşı sözlerimizi ölçülü kıl. Tüm Müslümanlara karşı kardeşlik ölçülerinde muameleyi nasip et. Elimizden ve dilimizden Müslümanları emin kıldığın gibi bizleri de onlardan yana ellerinden ve dillerinden emin kıl. Ey hidayet kapılarını açıp kullarını doğru yola ulaştıran Hadi! Bizi hidayete erdirdikten sonra kalplerimizi saptırma. Katından bize bir rahmet gönder. İzzetin hakkına dualarımızı kabul eyle. AMİN VEL HAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN

esince

Kayıtlı Kullanıcı
cumamız mübarek olsun hayırlı cumalar...

mavci

Yönetici

Aminnn...
Aminnnn...
Aminnnnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun inşallah...
Dualarımız kabul olsun...

mavci

Yönetici

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun main
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

selamunaleykum hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun main
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

Aminnnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun Hocam...

mavci

Yönetici

cumamsjdx5.jpg

Ne olur affının serinliğini ruhuma duyur
Ey kudreti sonsuz, merhameti nihayetsiz, bütün âlemlerin yegâne sahibi Yüceler Yücesi Rabb'imiz! Efendiler Efendisi'ne, O'nun nezih ehl-i beytine, seçkinlerden seçkin ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz!

sevda1vx5zl1.jpg

Ey Yücelerden Yüce Rabb'im!
Bütün mal ve mansıp sahipleri kapılarını sürmelediler.
Sen'in yüce dergâhının kapısı ise asla kapanmaz ve dilekte bulunanlara her zaman açıktır.

Ya Rabbî, Ya İlahî!
Yıldızlar gaybûbet âlemine, gözler de uykuya daldılar.
Sen ise ey Rabbim, Hayy'sın, Kayyûm'sun; uykudan, uyuklamadan sonsuz defa münezzeh ve müberrâsın.

Ya Rab!
Gece, karanlığıyla mevcûdâtın üzerini örtünce döşekler de seriliverdi ve sevenler sevdikleriyle baş başa kaldılar.
Sen, Sen'in yolunda, Sana ulaşma istikametinde cehd ü gayret içinde bulunanların biricik sevgilisi, (benim gibi) yalnızlık gurbetine maruz kalanların da yegâne enîsisin!

Ya İlâhî!
Ulu dergâhına sığınan bu kimsesiz kulunu kapından kovacak olursan ben gidip hangi kapıya iltica edebilirim ki!
İlâhî! Yakınlığından mahrum edersen beni, o zaman ben kimin yakınlığını umabilirim ki!
İlâhî! Şayet Sen bana azap etmeyi murad buyurursan, ben biliyorum ki, cezalandırılmaya fazlasıyla müstehakım!
Fakat affınla sarıp sarmalarsan, o da Sen'in lütfun ve keremindir.

Ya Seyyidî, ya İlâhî!
Marifet erbabı kulların Sen'i bulduklarında Sen'den başka ne varsa hepsinden yüz çevirmişlerdir.
Salih kulların Sen'in fazlınla necâta ermişlerdir.
Taksîratı pek çok günahkârlar da "Tevbe, ya Rabbi!" deyip yine Senin kapına yönelmişlerdir.

Ey affı güzel Rabb'im!
Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini benim ruhuma da duyur ve beni onlarla doyur!
Her ne kadar ben bunlara lâyık olmasam bile, haşyetle önünde iki büklüm olup ikâbından sakınılmaya lâyık olan da, mücrimlerin günahlarını bağışlama şanına yaraşan da yalnız Sen'sin!

Âlemlerin Rabbi Allah'a sonsuz hamd ü senâ, O'nun en büyük elçisi olan Hazreti Muhammed (aleyhissalâtü vesselâm)'a, diğer enbiya ve mürselîn efendilerimize, Hakk'ın mükerrem ibâdı olan melâike-i kirama, yer ve gök ehlinden salih kullara da Cenab-ı Allâmü'l-Guyûb'un ilmi ve malûmatı adedince salât ü selam olsun.

AMİNNN...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan..
Ey hayat sahibi hayy..
Ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan kadîm..
Ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan bâkî!
Ihtiyaçlarımızı gider... Bize lütfunla muamelede bulun.. Başımızdaki bütün belaları def eyle... Bizim yanımızda ol, aleyhimizde olma... Bizi dînî ve dünyevî musibetlerden koru..
Dünyayı en büyük derdimiz, tasamız ve kendisi için en fazla gayreti sarf ettiğimiz bir meta kılma...
Aminnn...

aminnnnnnnn.
Hayirli cumalar..

mavci

Yönetici

Aminnnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun Kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt