Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (2 Kullanıcı)

esince

Kayıtlı Kullanıcı
Amin aminn aminn allah razi olsunnn allahim duasi kabul olunan kullarindan eyle...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin
güzel kardeşim dualarımız kabul olur inşaallah
allaha emanet ol
cok mutlu kal:a15:

amin ablacıgım amin...
allah c.c razı olsun canım ablacıgım...
inşallah hepimizin duaları hayırlısyla kabul olur...
sende rabbime emanet olasın...
:a15::a15::a15::a15::a15:
selam ve dua ile...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden. Başkası da yoktu ki elimde. Şimdi elimden gelenlerin hepsi Senin 'El'inde. Göremedim, bağışla beni Rabbim. Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içinden gün yüzüne çıkardığın bebelerin yüzünü. Unuttum, yüzümdeki tebessümü nice belirsizliklerden alıp da hayat verdiğini. Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini. Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda bir ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini. Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim. Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi heran yarattığını, varlığımı her an yokluktan geri getirdiğini göremedim. Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim. Şimdi isyandan koru beni.

Ve affet zira, elimde duadan başkası yok.

amin amin amin
güzel kardeşim dualarımız kabul olur inşaallah
allaha emanet ol
cok mutlu kal:a15:

Amin aminn aminn allah razi olsunnn allahim duasi kabul olunan kullarindan eyle...

Aminnn...
Aminnnn...
Aminnnnn...
Allah CC. razı olsun inşallah...
Dualarımız kabul olsun...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Aynalara bakınca kendimden utandığım gibi huzurunda utanca düşmekten çok korkuyorum

Ey Yüce Allahım

Bir aşk ver ki bana hiç yaşanmamış olsun

Bir aşk ver ki sana durmaksızın koştursun

Bir aşk ver ki bana samimi muhabbet oluştursun

Bir aşk ver ki sana aşkla şuurla çoştursun

Bir aşk ver ki bana hep tevekkül ile andırsın

Bir aşk ver ki sana gönlüm alev alev yansın

Bir aşk ver ki bana rızanı tam kazandırsın

Bir aşk ver ki sana hamdü sena ile yaşatsın

Bir aşk ver ki bana nur cemalullahına ulaştırsın

Bir aşk ver ki sana çok ama çok yaklaştırsın

Amin Amin Amin

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Aynalara bakınca kendimden utandığım gibi huzurunda utanca düşmekten çok korkuyorum

Ey Yüce Allahım

Bir aşk ver ki bana hiç yaşanmamış olsun

Bir aşk ver ki sana durmaksızın koştursun

Bir aşk ver ki bana samimi muhabbet oluştursun

Bir aşk ver ki sana aşkla şuurla çoştursun

Bir aşk ver ki bana hep tevekkül ile andırsın

Bir aşk ver ki sana gönlüm alev alev yansın

Bir aşk ver ki bana rızanı tam kazandırsın

Bir aşk ver ki sana hamdü sena ile yaşatsın

Bir aşk ver ki bana nur cemalullahına ulaştırsın

Bir aşk ver ki sana çok ama çok yaklaştırsın

Amin Amin Amin

Aminnn...
Aminnnn...
Aminnnnn...

Allah CC. Dualarımızı kabul etsin inşallah...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
İki dünyanın hayatı elimden kaçsa ve bütün kainat düşman kesilip beni terk etse, benim yine gam çekmemem gerekir; çünkü Sen benim Rabbim ve Halıkım ve İlahımsın. Ve benim, nihayetsiz isyanımla ve sair şeref vesilelerine gayet derecede uzaklığımla beraber, Senin mahlukun ve masnuun olmam sebebiyle, bir taalluk ve intisap cihetim var. İşte, ben de, Senin mahlukunun lisanıyla Sana tazarru ve niyazda bulunuyorum, ey Halıkım, ey Rabbim, ey Razıkım ve ey Musavvirim!

Ey İlahım,

Esma-i Hüsnan hürmetine,

İsm-i Âzamın hürmetine,

Furkan-ı Hakimin hürmetine,

Habib-i Ekremin hürmetine,

Kelam-ı Kadimin hürmetine,

Arş-ı Âzamın hürmetine,

milyonlar Kul hüvallahü ehad ile,

bana merhamet etmeni istiyorum, ya Allah, ya Rahman, ya Hannan, ya Mennan, ya Deyyan.

Beni bağışla, ya Gaffar, ya Settar, ya Tevvab, ya Vehhab.

Beni affet ya Vedud, ya Rauf, ya Afüvv, ya Gafur.

Bana lütufta bulun, ya Latif, ya Habir, ya Semi', ya Basir.

Günahlarımı sil, ya Halim, ya Alim, ya Kerim, ya Rahim.

Bizi yolun doğrusuna ilet, ya Rab, ya Samed, ya Hadi.

Fazlınla bana cevadane ihsanlarda bulun, ya Bedi', ya Baki, ya Adl, ya Hu.

Kalbimi ve kabrimi İmân ve Kur'an nuruyla nurlandır, ya Nur, ya Hak, ya Hayy, ya Kayyum, ya Malike'l-Mülk, ya ze'l-Celali ve'l-İkram, ya Evvel, ya Âhir, ya Zahir, ya Batın, ya Kavi, ya Kadir, ya Mevla, ya Gafir, ya Erhame'r-Rahimin.

Kur'an'daki İsm-i Âzamın hürmetine ve kitab-ı alemdeki sırr-ı azamın Muhammed Aleyhissalatü Vesselam hürmetine, güzel isimlerinden, bu sayfayı sanki kabrimin tavanı yapıp, bu esmayı da ruhuma şems-i hakikatten şualar saçan pencere haline getirecek şekilde, kalbime ve kalıbıma ve kabrimde ruhuma İsm-i Âzamın nurlarını saçan pencere açmanı istiyorum.

İlahi, dilerim ki, ebedi bir lisanım olsun da, kıyamete kadar bu isimlerle nida etsin. İşte, ardımda baki kalan bu nakışları, benim fani ve zail lisanımın yerine bir naip olarak kabul eyle.

Allahım,

Efendimiz Muhammed'e öyle bir salat ve selam et ki, o salat ile bizi bütün korku ve afetlerden kurtar, bütün hacetlerimizi gider, bizi bütün günahlardan temizle, bütün günah ve hatalarımızı bağışla.

Ya Allah, ya Mücibe'd-Daavat! Hayatım boyunca ve öldükten sonra, her an bu dileklerimi kat kat fazlasıyla ver! Bir milyon salat ve selam, bir o kadarla çarpımından çıkan netice ve bunun da kat katı, Efendimiz Muhammed'e, Onun Âl, Ashab, Ensar ve tabilerine olsun! Bu salavatların herbirini, benim ömür günlerimdeki günahkar nefeslerim sayısınca çoğalt! Bu salavatların herbirisi hürmetine beni affeyle, bana merhamet et. Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey Erhame'r-rahimin! Âmin!​

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Allah'ım!
İ'tikad, söz ve amel bakımından şanına lâyık olmayan her türlü kusurdan Zat'ını yüce tutma ve Sana layık olan sıfatları da isbat etme adına dile getirilen sözlerin en güzelleriyle, renk renk, desen desen tesbîh ü takdîs ifadeleriyle Seni anmak istiyorum.

Sırf Senin hoşnutluğunu gözeterek ve rızana ermiş bir kul olma ümidi besleyerek Seni tesbîh ü takdîs etmeyi arzuluyorum.
Bunu nasip eyle Allahım, beni bu devletten mahrum kılma.

AMİNNN...

mavci

Yönetici

Allahım!

Ne olur affının serinliğini ruhuma duyur...

Ey kudreti sonsuz, merhameti nihayetsiz, bütün âlemlerin yegâne sahibi Yüceler Yücesi Rabb'imiz!
Efendiler Efendisi'ne, O'nun nezih ehl-i beytine, seçkinlerden seçkin ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz!

Ey Yücelerden Yüce Rabb'im! Bütün mal ve mansıp sahipleri kapılarını sürmelediler.
Sen'in yüce dergâhının kapısı ise asla kapanmaz ve dilekte bulunanlara her zaman açıktır.

Ya Rabbî, Ya İlahî!
Yıldızlar gaybûbet âlemine, gözler de uykuya daldılar. Sen ise ey Rabbim, Hayy'sın, Kayyûm'sun; uykudan, uyuklamadan sonsuz defa münezzeh ve müberrâsın.

Ya Rab!
Gece, karanlığıyla mevcûdâtın üzerini örtünce döşekler de seriliverdi ve sevenler sevdikleriyle baş başa kaldılar.
Sen, Sen'in yolunda, Sana ulaşma istikametinde cehd ü gayret içinde bulunanların biricik sevgilisi, (benim gibi) yalnızlık gurbetine maruz kalanların da yegâne enîsisin!

Ya İlâhî!
Ulu dergâhına sığınan bu kimsesiz kulunu kapından kovacak olursan ben gidip hangi kapıya iltica edebilirim ki! İlâhî!
Yakınlığından mahrum edersen beni, o zaman ben kimin yakınlığını umabilirim ki! İlâhî!
Şayet Sen bana azap etmeyi murad buyurursan, ben biliyorum ki, cezalandırılmaya fazlasıyla müstehakım!
Fakat affınla sarıp sarmalarsan, o da Sen'in lütfun ve keremindir.

Ya Seyyidî, ya İlâhî!
Marifet erbabı kulların Sen'i bulduklarında Sen'den başka ne varsa hepsinden yüz çevirmişlerdir.
Salih kulların Sen'in fazlınla necâta ermişlerdir.
Taksîratı pek çok günahkârlar da "Tevbe, ya Rabbi!" deyip yine Senin kapına yönelmişlerdir.

Ey affı güzel Rabb'im! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini benim ruhuma da duyur ve beni onlarla doyur! Her ne kadar ben bunlara lâyık olmasam bile, haşyetle önünde iki büklüm olup ikâbından sakınılmaya lâyık olan da, mücrimlerin günahlarını bağışlama şanına yaraşan da yalnız Sen'sin!

Âlemlerin Rabbi Allah'a sonsuz hamd ü senâ, O'nun en büyük elçisi olan Hazreti Muhammed (aleyhissalâtü vesselâm)'a, diğer enbiya ve mürselîn efendilerimize, Hakk'ın mükerrem ibâdı olan melâike-i kirama, yer ve gök ehlinden salih kullara da Cenab-ı Allâmü'l-Guyûb'un ilmi ve malûmatı adedince salât ü selam olsun.

AMİNNN...

berat05

Yönetici
vealeyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

vealeyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Allah'ım!

İ'tikad, söz ve amel bakımından şanına lâyık olmayan her türlü kusurdan Zat'ını yüce tutma ve Sana layık olan sıfatları da isbat etme adına dile getirilen sözlerin en güzelleriyle, renk renk, desen desen tesbîh ü takdîs ifadeleriyle Seni anmak istiyorum.

Sırf Senin hoşnutluğunu gözeterek ve rızana ermiş bir kul olma ümidi besleyerek Seni tesbîh ü takdîs etmeyi arzuluyorum.
Bunu nasip eyle Allahım, beni bu devletten mahrum kılma.

AMİNNN...

Amin Amin AMİN

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Dualarımızın kabul edildiği,hayır ve bereketi bol olan bir CUMA diliyorum

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
duamz6tc9.png
RABBİM
razı olsun kardeşim cumamız mubarek günümüz bereketli olsun. selametle kalın.

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Amin Amin AMİN

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Dualarımızın kabul edildiği,hayır ve bereketi bol olan bir CUMA diliyorum

RABBİM
razı olsun kardeşim cumamız mubarek günümüz bereketli olsun. selametle kalın.

Aminnnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun...
Dualarımız kabul olsun inşallah...

mir_erhan

Moderator
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et. amin..
amin..amin..amin...

cumanız mübarek olsun...

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh.

selam ve dua ile

mavci

Yönetici

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et. amin..

amin..amin..amin...

cumanız mübarek olsun...

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh.

selam ve dua ile​

Aminnnn...

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Hayırlı cumalar, Rabbim bu günün hürmetine yaptığımız bütün duaları kabul eylesin..Peygamber efendimizin (SAV) şefaatine nail eylesin..

Selam ve dua ile....

mavci

Yönetici

Selamün Aleyküm
Hayırlı cumalar, Rabbim bu günün hürmetine yaptığımız bütün duaları kabul eylesin..Peygamber efendimizin (SAV) şefaatine nail eylesin..

Selam ve dua ile....
Aminnnn...

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Allah insallah hepinizin cok kıymetli dualarını kabul eylesin , rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun, S.A.V sevgili peygamber efendimizin sefaati üzerimizde olsun , sevdiklerimize ve bize hidayet Yarabbim , cennetine birlikte gelmeyi nasib eyle. Hepinize hayırlı cumalar kardeslerim.

mavci

Yönetici

hayırlı cumalar
s.a.

Allah insallah hepinizin cok kıymetli dualarını kabul eylesin , rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun, S.A.V sevgili peygamber efendimizin sefaati üzerimizde olsun , sevdiklerimize ve bize hidayet Yarabbim , cennetine birlikte gelmeyi nasib eyle. Hepinize hayırlı cumalar kardeslerim.

Aminnnn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt