hatice1007
Kayıtlı Kullanıcı
amin hayırlı cumalar
Amin kardeslerim, hayırlı cumalar olsun. Rabbim günahlarımızı affetsin , nefsimizin ve seytanın serrinden bizleri korusun insallah.
amin hayırlı cumalar
Amin. Cumamız hayırlara vesile olsun inşallah. Amin. Bütün insanların dilekleri kabul olsun inşallah bu mübarek günde..
Evlerimize huzur, rızıklarımıza bereket ve iki cihanda saadet ihsan eyle yarabbi.
Allah(c.c) cümlemizin dualarını kabul etsin inşaAllah. HAYIRLI CUMALAR
cumamiz mübarek olsun kardeşlerim selam dualarda buluşmak dilegi ile
Ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan..
Ey hayat sahibi Hayy..
Ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan Kadîm..
Ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan Bâkî!
İhtiyaçlarımızı gider... Bize lütfunla muamelede bulun.. başımızdaki bütün belaları def eyle... bizim yanımızda ol, aleyhimizde olma... bizi dînî ve dünyevî musibetlerden koru..
Dünyayı en büyük derdimiz, tasamız ve kendisi için en fazla gayreti sarf ettiğimiz bir meta kılma...
AMİNNN...
Amin..Yüreğine sağlık kardeşim.
Amin amin..
Allah razı olsun. Allah dualarınızı daim etsin inşallah..
"Ey kalpleri evirip çeviren Allahım ,kalplerimizi dinimizin üzerinde sabil kıl.."
BU DUAYA AMİN DİYENLERE SELAM OLSUN....
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et...
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.
Amin amin amin allah razi olsun kardeşim
Amin ALLAH razı olsun
Amin..ALLAH razı olsunn..
Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden. Başkası da yoktu ki elimde. Şimdi elimden gelenlerin hepsi Senin 'El'inde. Göremedim, bağışla beni Rabbim. Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içinden gün yüzüne çıkardığın bebelerin yüzünü. Unuttum, yüzümdeki tebessümü nice belirsizliklerden alıp da hayat verdiğini. Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini. Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda bir ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini. Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim. Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi heran yarattığını, varlığımı her an yokluktan geri getirdiğini göremedim. Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim. Şimdi isyandan koru beni.
Ve affet zira, elimde duadan başkası yok.