buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
kuzum benim ahiretliğim.. ederim etmem mi ALLAHIM RAZI OLSUN hepinizden......
kuzum benim ahiretliğim.. ederim etmem mi ALLAHIM RAZI OLSUN hepinizden......
Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........
Yasın lıstesı
tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
buket-salih...........................2
dilek(hira)............................1Yasin 1 Amme
emcankel.............................3 Yasin 2000 YA ŞAFİ
mir_erhan............................1
buket arkadaşı.......................1
RABBİM razı olsun hepinizden
dün sen aradığında uzanmıstım ıcım gecmıs garıp garıp konustum k.bkma buketim.. son 10gundur aralıksız hergun basım agrıyor da,üzerinize afiyet
canım benim bahardanda olabilir bol su iç olurmu ... aman emin ol doktorluk bişey yoktur...
tamam buketiimm baharı hiç düşünmedim tavsiyeni dinliycem sağol can kardeşim..
Selamun Aleykum
Kıymetli kardeşimiz Hastahanede Yüce Rabbimizin merhametinin ve şafi sıfatının tecellisini bekleyen sayın ülkü hanımefendi kardeşimizin ve yavrularının bir an önce selamete erişmeleri için tamamlanan hatmi şerifin duası durumdan haberdar edilen çok kıymetli İslam hocamız tarafından tam kadro hafız kardeşlerimizinde iştiraki ile hocamızın kendine has Rabbimizin 99 esmasını tek tek anarak ve her esmasının ardından ülkü kardeşimize ve çocuklarına şifa vermesi ve merhametini tecelli ettirmesi için 99 kez yalvarılmış ve 21 hafız tarafından amin sesleri ve yine her esmasından sonra 99kez tekbir getirilerek Rabbimize arz da bulunulmuş çoğu kardeşimiz İslam hocamızın bu canı gönülden yapılan çok hisli ve samimi duasında göz yaşları içersinde kalmışlardır. Yüceler Yücesi Rabbimiz cc. kabul buyursun.
Gurubumuz adına Rabbimizden cc. acil şifalar diler selam ve saygılarımızı arz ederiz.
evet ne mutlu bizlere sizleri tanıdık.. abim yok benim ama abim olsaydı bukadar büyük bir şeyi abimden bile isteyemezdim...
H. İbrahim Hocamızın emeklerinin karşılığı bunlar.. RABBİM.. HER İKİ CİHANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜZÜ... EFENDİMİZE komşu eylesin hepinizi... siz yanlız kendinizi değil bizleride ALLAHA yaklaştırıyorsunuz bunun karşılığı ALLAH KATINDA ve alacaksınız inşALLAH
Selamun Aleykum
Çok kıymetli kardeşimiz Rabbimiz cc. sizin gibi iyi kullarının hatırı için bizlerinde dualarını kabul eder inşaAllah.cennet Mekân Halli ibrahim hocamız bir ömür hak yolunda yürüdü İnşaAllah Rabbimiz cc. onu cennetinde kevser suları içirerek ağırlar.Hocamızın vekili İslam hocamızda bizim için çok kıymetlidir.;Merhum hocamız İslam hocamız için eğer islam kardeşim coşa gelirde duada bulunursa inanınki melekler onun duasına amin der buyururlardı.İşte hocamızın Kabri başında yaptığı o mükemmel ve kendine has duasından sonra ilk defa aynı duaya benzer bu gün hatimden sonra hasta kardeşimiz için yaptılar,Bütün kardeşlerimiz göz yaşları içinde kaldılar bir ara ellerini göğe doğru kaldırıp ya Rabbi İlâhi ya Rabbi derken kendi gözlerindende yaşlar iniyordu.Dua sona erdi ve bütün kardeşlerimize bu gün izin verildi çünkü kimsede devam eecek güç kalmadı bu kadarmı içten bu kadarmı riyasız sanki o anda Rabbi ile karşı karşıya sanki dünyada değil başka alemde sanki orada tek başına kendinden başka kimse yok.
Kıymetli kardeşimiz selamlarınızı İslâm hocamız ve kardeşlerimize ilettik kendileride size tek tek selam ettiler.
Selam ve sevgilerimizi arz ederiz.