Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cok acil yasin okurmusunuz ALLAH RIZASI ICIN.... (12 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kuzum benim ahiretliğim.. ederim etmem mi ALLAHIM RAZI OLSUN hepinizden......

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........

Yasın lıstesı

tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
buket-salih...........................2
dilek(hira)............................1Yasin 1 Amme
emcankel.............................3 Yasin 2000 YA ŞAFİ
mir_erhan............................1
buket arkadaşı.......................1
RABBİM razı olsun hepinizden

500 adet Ya Şafi buketim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
dün sen aradığında uzanmıstım ıcım gecmıs garıp garıp konustum k.bkma buketim.. son 10gundur aralıksız hergun basım agrıyor da,üzerinize afiyet

OLSUN canım zaten ben okadar gariptim ki .. okadar üzgündümki... nas felak oku bol bol canım

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ben okuyorum esim benı okuyor ama yok 10 gundur boyle.. bıraz daha gecmezse doktora gıdıcem ama sevmıyom ilaç kullanmayı bırde bu aralar kullanmıyım ılac dıyorum,anladın sen (;

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim bahardanda olabilir bol su iç olurmu ... aman emin ol doktorluk bişey yoktur...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ailesine yavrularına bağışlasın inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........

Yasın lıstesı

tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
buket-salih...........................2
dilek(hira)............................1Yasin 1 Amme 500 ya ŞAFİ
emcankel.............................3 Yasin 2000 YA ŞAFİ
mir_erhan............................1
buket arkadaşı.......................1
demet...................................1
buket kayınvalidesi...................2
leyla abla.................................1
RABBİM razı olsun hepinizden

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Görüşebidin mi canım?hastanden haber var mı?bi de mailine bakarmısın buketim?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
görüştüm canınm yok bir gelişme.. neyazıkkı.. baktım canım benim.. hayırlı haber bekliyorum bende...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
kimisi yavrusuna derman arıyor kimi yavru annesini bekliyor.....ya rabbi sen yardım et biz aciz kullarına şifa ver allahın ülkü arkadaşımıza minik yarucağı anne kokusuna hasret öksüz bırakma allahımmmm..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
EMRİYEM yolladım canım .. istediklerini

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz Hastahanede Yüce Rabbimizin merhametinin ve şafi sıfatının tecellisini bekleyen sayın ülkü hanımefendi kardeşimizin ve yavrularının bir an önce selamete erişmeleri için tamamlanan hatmi şerifin duası durumdan haberdar edilen çok kıymetli İslam hocamız tarafından tam kadro hafız kardeşlerimizinde iştiraki ile hocamızın kendine has Rabbimizin 99 esmasını tek tek anarak ve her esmasının ardından ülkü kardeşimize ve çocuklarına şifa vermesi ve merhametini tecelli ettirmesi için 99 kez yalvarılmış ve 21 hafız tarafından amin sesleri ve yine her esmasından sonra 99kez tekbir getirilerek Rabbimize arz da bulunulmuş çoğu kardeşimiz İslam hocamızın bu canı gönülden yapılan çok hisli ve samimi duasında göz yaşları içersinde kalmışlardır. Yüceler Yücesi Rabbimiz cc. kabul buyursun.

Gurubumuz adına Rabbimizden cc. acil şifalar diler selam ve saygılarımızı arz ederiz.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz Hastahanede Yüce Rabbimizin merhametinin ve şafi sıfatının tecellisini bekleyen sayın ülkü hanımefendi kardeşimizin ve yavrularının bir an önce selamete erişmeleri için tamamlanan hatmi şerifin duası durumdan haberdar edilen çok kıymetli İslam hocamız tarafından tam kadro hafız kardeşlerimizinde iştiraki ile hocamızın kendine has Rabbimizin 99 esmasını tek tek anarak ve her esmasının ardından ülkü kardeşimize ve çocuklarına şifa vermesi ve merhametini tecelli ettirmesi için 99 kez yalvarılmış ve 21 hafız tarafından amin sesleri ve yine her esmasından sonra 99kez tekbir getirilerek Rabbimize arz da bulunulmuş çoğu kardeşimiz İslam hocamızın bu canı gönülden yapılan çok hisli ve samimi duasında göz yaşları içersinde kalmışlardır. Yüceler Yücesi Rabbimiz cc. kabul buyursun.

Gurubumuz adına Rabbimizden cc. acil şifalar diler selam ve saygılarımızı arz ederiz.

ve aleykum selam kiymetli abim
merhum saygideger ve bir okadar kiymetli h. ibrahim hocam i babam kadar sevmistim ve bir baba sefkati gormustum kendisinden simdide sizi ayni sekilde kendi abim kadar sevdim ve bir abi sadakati ve comertligini gordum tabi gurubunuzdaki diger abilerim ve saygideger buyugum islam hocam .ne mutlu sizlere bu yolda alip verdiginiz her nefese ve ne mutlu bizlere sizlerle birarada olmamiz buna vesile olan hocamiza rabbim rahmet ve merhamet etsin diyecegim oki ALLAH sizleri basimizdan eksik etmesin dualarimizdasiniz bizlerde dualarinizdayiz insaALLAH SELAMETLE DUA ILE.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet ne mutlu bizlere sizleri tanıdık.. abim yok benim ama abim olsaydı bukadar büyük bir şeyi abimden bile isteyemezdim...
H. İbrahim Hocamızın emeklerinin karşılığı bunlar.. RABBİM.. HER İKİ CİHANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜZÜ... EFENDİMİZE komşu eylesin hepinizi... siz yanlız kendinizi değil bizleride ALLAHA yaklaştırıyorsunuz bunun karşılığı ALLAH KATINDA ve alacaksınız inşALLAH

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
evet ne mutlu bizlere sizleri tanıdık.. abim yok benim ama abim olsaydı bukadar büyük bir şeyi abimden bile isteyemezdim...
H. İbrahim Hocamızın emeklerinin karşılığı bunlar.. RABBİM.. HER İKİ CİHANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜZÜ... EFENDİMİZE komşu eylesin hepinizi... siz yanlız kendinizi değil bizleride ALLAHA yaklaştırıyorsunuz bunun karşılığı ALLAH KATINDA ve alacaksınız inşALLAH

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz Rabbimiz cc. sizin gibi iyi kullarının hatırı için bizlerinde dualarını kabul eder inşaAllah.cennet Mekân Halli ibrahim hocamız bir ömür hak yolunda yürüdü İnşaAllah Rabbimiz cc. onu cennetinde kevser suları içirerek ağırlar.Hocamızın vekili İslam hocamızda bizim için çok kıymetlidir.;Merhum hocamız İslam hocamız için eğer islam kardeşim coşa gelirde duada bulunursa inanınki melekler onun duasına amin der buyururlardı.İşte hocamızın Kabri başında yaptığı o mükemmel ve kendine has duasından sonra ilk defa aynı duaya benzer bu gün hatimden sonra hasta kardeşimiz için yaptılar,Bütün kardeşlerimiz göz yaşları içinde kaldılar bir ara ellerini göğe doğru kaldırıp ya Rabbi İlâhi ya Rabbi derken kendi gözlerindende yaşlar iniyordu.Dua sona erdi ve bütün kardeşlerimize bu gün izin verildi çünkü kimsede devam eecek güç kalmadı bu kadarmı içten bu kadarmı riyasız sanki o anda Rabbi ile karşı karşıya sanki dünyada değil başka alemde sanki orada tek başına kendinden başka kimse yok.

Kıymetli kardeşimiz selamlarınızı İslâm hocamız ve kardeşlerimize ilettik kendileride size tek tek selam ettiler.

Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım cevap vermiyor.. ALLAHIM SEN KORU KÖTÜ HABERLERDEN........

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz Rabbimiz cc. sizin gibi iyi kullarının hatırı için bizlerinde dualarını kabul eder inşaAllah.cennet Mekân Halli ibrahim hocamız bir ömür hak yolunda yürüdü İnşaAllah Rabbimiz cc. onu cennetinde kevser suları içirerek ağırlar.Hocamızın vekili İslam hocamızda bizim için çok kıymetlidir.;Merhum hocamız İslam hocamız için eğer islam kardeşim coşa gelirde duada bulunursa inanınki melekler onun duasına amin der buyururlardı.İşte hocamızın Kabri başında yaptığı o mükemmel ve kendine has duasından sonra ilk defa aynı duaya benzer bu gün hatimden sonra hasta kardeşimiz için yaptılar,Bütün kardeşlerimiz göz yaşları içinde kaldılar bir ara ellerini göğe doğru kaldırıp ya Rabbi İlâhi ya Rabbi derken kendi gözlerindende yaşlar iniyordu.Dua sona erdi ve bütün kardeşlerimize bu gün izin verildi çünkü kimsede devam eecek güç kalmadı bu kadarmı içten bu kadarmı riyasız sanki o anda Rabbi ile karşı karşıya sanki dünyada değil başka alemde sanki orada tek başına kendinden başka kimse yok.

Kıymetli kardeşimiz selamlarınızı İslâm hocamız ve kardeşlerimize ilettik kendileride size tek tek selam ettiler.

Selam ve sevgilerimizi arz ederiz.

inşallah saygıdeğer abimiz inşallah.. RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İslam hocamızın.. ellerinden saygıyla öptüğümüzü iletirseniz.. çok sevinirim... diyecek şey çok ama bende takat yok.. ALLAHA EMANET ABİMİZ.......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt