Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cok acil yasin okurmusunuz ALLAH RIZASI ICIN.... (2 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canlar yok gelişme.. hala uyanamadı kardeşimiz.. şimdi beyninde ödem oluşmuş; bir doktor beyin ölümü gerçekleşti demiş kardeşimizin eşi kendini yerden yere atmış kıyametler koparmış.. arkadaşım diyorki abimi bi hastane sakinleştirememiş.. 20 gün olmuş hala tık yok.. doktorlar uyutmayı bırakmışlar.. şimdi kendine gelemiyor kardeşimiz kendi doktorları %1 iyileşme ihtimali anca var dua edin demişler.. üç çocuk bir daha anne kokusunu bile almadı.. 2 sinin gözleri yolda.. dua edin nolur dua.. ALLAHIM YARDIM ETSİNDE KARDEŞİMİZ EVİNE DÖNSÜN

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
canlar yok gelişme.. hala uyanamadı kardeşimiz.. şimdi beyninde ödem oluşmuş; bir doktor beyin ölümü gerçekleşti demiş kardeşimizin eşi kendini yerden yere atmış kıyametler koparmış.. arkadaşım diyorki abimi bi hastane sakinleştirememiş.. 20 gün olmuş hala tık yok.. doktorlar uyutmayı bırakmışlar.. şimdi kendine gelemiyor kardeşimiz kendi doktorları %1 iyileşme ihtimali anca var dua edin demişler.. üç çocuk bir daha anne kokusunu bile almadı.. 2 sinin gözleri yolda.. dua edin nolur dua.. ALLAHIM YARDIM ETSİNDE KARDEŞİMİZ EVİNE DÖNSÜN
çok çok üzüldüm.:(
ömrümüz ne kadar bilemiyoruz ama kardeşimizin bulunduğu noktadan hayata dönmüş bir anne olarak gözyşlarımı tutamıyorum......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende canım inan kendimi tutamıyorum.. sanki bişeyler yapabilirimde yapmıyorum gibi suçlu hissediyorum kendimi.. evlatlarını düşünüyoorum çok zor ya çok...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
bende canım inan kendimi tutamıyorum.. sanki bişeyler yapabilirimde yapmıyorum gibi suçlu hissediyorum kendimi.. evlatlarını düşünüyoorum çok zor ya çok...

her gece uyuyan oğluma bakıp bensiz ne yapacağını ..........
tırnaklarını kimin keseceğini,sevdiği yemekleri kimin yedireceğini,gece uyandığında kime koşacağını..........
bebeğimin doğduğunu hiç hayal etmedim.her şey sadece ameliyata kadardı...........sonrası yok............
Allah haytta kalmayı murat etti ve sonsuz şükürler ederek döndüm evime.
haftalar sonra bir gece hiç bir arada olabilmeyi tahayyül bile edemediğim minik bebeğime sarılıp sebepsiz ağlamıştım.
annesizliğin çaresi var mıdır ki.............

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yok... ne yazıkkı herşeyin varsada annesizliğin çaresi yok... bir kaç gündür çok gerginim.. çocuğada yansıttım hep bunu iştahsız bir haftadır iki öğün yemedi doğru düzgün.. şimdi arkadaşımla konuşunca kendime nasıl kızdım.. ne yapıyorsun sen diyorum illa bi müsibetmi hatırlatacak sana herşeyin değerini dedim.. yaşadığımız anın bilmiyoruz kıymetini.. ŞÜKÜR YA RAB .. demeyi bilmiyoruz..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
buketcim cok uzuldum inan rabbim sifa eylesin evlatlarina bagislasin ...........

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
yok... ne yazıkkı herşeyin varsada annesizliğin çaresi yok... bir kaç gündür çok gerginim.. çocuğada yansıttım hep bunu iştahsız bir haftadır iki öğün yemedi doğru düzgün.. şimdi arkadaşımla konuşunca kendime nasıl kızdım.. ne yapıyorsun sen diyorum illa bi müsibetmi hatırlatacak sana herşeyin değerini dedim.. yaşadığımız anın bilmiyoruz kıymetini.. ŞÜKÜR YA RAB .. demeyi bilmiyoruz..

Allah kimsenin düzenini,sağlığını,huzurunu bozmasın.
bir anda her şey değişebiliyor.
Allah istediği gibi bir kul eylesin cümlemizi.
hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın..........

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin canlarım amin... cok üzüldüm bende ama işte duadan başka çaremiz yok

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Aynen canlar şükür demeyi unutmuşuz...ila bir musibet gelecek..dün gece saatlerce ağladım ben bu çocuğa annelik yapamıyorum diye sabah ta o uykulu haliyle arabaya bindirdim babaanneye gönderdim....
Allahım ülkü kardeşimize sağlık versin eşine sabır inşaallah...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim tefriciye listesine ekledim ulku kardesimizi sirasinin te vakitte gelmesi icin elimizden geleni yapalim....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım allah razı olsun bende elimdekileri bitiremedim bugün bitiririm.. çok yoğunum bu ara.. hemen yeni listedende alıyorum inşalalh

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.kardeşimizin akıbeti nedir?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
CAINIM KARDEŞİM.. tepki yok.. umut azalıyor.. kırkgünü geçti.. neyazıkkı

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
DAHAyeni eve gelecek canım hastanedeydi.. babanne hala bakacak..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun tez vakitte şifa olsun inşallah

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah iyileşir RABBİMİZ tez zamanda şifasını versin inşallah çok üzüldüm :(

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
bir ay daha geçmiş.durumu hala aynı mıdır?

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

değerli kardeşlerim az önce buket kardeşimizle görüştüm.sizlerden bi ricası var.ülkü kardeşimizin durumunda herhangi bi değişiklik yokmuş.ailesi bu gece okunması için yasin niyetlenmişler.kim ne okursa...
okuyabilecek olanlar buraya sayısıyla beraber bildirirse iyi olur.akşama duası yapılması için sayıyı bukete bildireceğim,saygılarımla...

bu gecenin hürmetine rabbim günahlarımızı affetsin,dualarımızı kabul buyursun inşaallah,dualarınızda yer alabilme ümidiyle...
kadir gecemiz mübarek olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt