Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok acı kaybımız (2 Kullanıcı)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM KIYMETLİ ABİMİZ
Rabbim osman hacamızın mekanını cennet eylesin inşaallah..ben herne kadar hala inanamasamda yine sanki hergün gördüğüm birini kaybetmişim gibi bir acıdır oturdu kalbime....
Enes hafızımıza malüm etmiş allah u teala..
Geldiklerinde nasıl söylenir allah sizlere metanet versin sabır versin.....nasıl denir.......

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykumselam aglamaya daha doymadi bu gozler nasil dayansin nasil tutsun osman abisinin bu zamansiz gidisine bahtsiz cahidemin once dedesi ibrahim hocam sonrada dayisi osman abim cok uzgunum cok .....mekanlariniz cennet olsun rabbim cahidemi alirsa yanina biliyorumki dedesi ve dayisi onun elinden tutup gezdirecekler cenneti âlâyı .......cok uzgunum islam hocam inanin yuregim sizliyor ellerinizden oper selam ederim....ne olur susmayin bu fani dunyada sizlerden ogrenecegimiz cok seyler var ....selametle dua ile....

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Gurubumuz Adına Bütün Kardeşlerimizi Selamların en güzeli ile selamlıyoruz.

Esselamun Aleykum

Ben Gurubumuzun İslam hocamızdan sonra en yaşlısı 53 yaşında Hafız Mustafa sert.Hocamızın ve diğer gurup arkadaşlarımızın ortak kararı ile Canımız kardeşimiz Osman hocamızın açtığı hergün bir hediye adı altındaki konuya devamla sitenin yetişmiyen hatimlerine ve forum daki kardeşlerimize hediye hatimler indirmeye devam edecektir.Bu maksatla mustafasert olarak siteye üye kaydı yaptırdım ancak her giriş teşebbüsümüzde yasaklı olduğumuzu belirten bir ikaz yazısı karşımıza çıkmaktadır her halde biz bir yalnışlık yaptık bu sebepten bizi mazur görünüz çok şaşkın ve üzgün olduğumuzu sizlerde taktir edersiniz eğer siteye kendi adımızla girmeyi becerebilseydik osmanımızın hesabından girmezdik Yönetici kardeşlerimizden hesabımızın açılması için yardım talep ediyoruz eğer bu mümkün değilse osmanımızın hesabından devam etmemize izin verilmesi konusunda yardım bekliyoruz.

Çok kıymetli ve hepsi birbirinden değerli sayın kardeşlerimiz Osmanımızın kaybından sonra gösterdiğiniz bu vefa örneği Rahmetlinin sizleri neden bu kadar çok sevdiğini ve sizlerin ne kadar vefalı insanlar olduğunuzu açıkca belli etmiştir.Gösterdiğiniz bu sevgi seline 72 kişilik gurubumuz tek tek her birinize minnet duymakta ve teşekkür etmektedir.Allah azze ve celle indirmekte olduğunuz hatimlerinizi ve osmanımıza okuduğunuz her bir süreyi kabul ve makbul eylesin hepinizden razı ve hoşnut olsun

Evet Osmam soylu soy adı gibi çok soylu bir kardeşimizdi gece her zaman olduğu gibi teheccüd namazına hazırlanılırken her gece o vakitte okuduğu Rahman Suresini Okumaya başlamış ve yarısına gelemeden başındaki sarığı yere düşmüş ve sağ yanağı üzerine başını önünde açık olan Kur'an'a koyarak dünyaya veda etmiş hepimizi acısı ile kahretmiş tabiri caiz ise hepimizin yüreği parçalanmış hocasının ayak ucunda ebedi uykusuna tevdi edilmiştir.bana hep abim diye hitap eder bende ona İslam hocam gibi Osmanım diye hitap ederdim son iki veya üç gün içersinde bana abim biliyormusun ben artık yaşamaktan yoruldum derdi evet herhalde Yüce Rabbimizde yeter ya kulum artık yorulma sen elinden geleni yaptın gel artık dedi,onun çok mutlu olduğunu tahmin etmekteyiz ya biz biz bu acıya nasıl dayanacağız.Ya İslam Hocamız vefatı anında Kuran'a düşen başını okşıyarak osmanım oğlum ne olur kalk biz kahretme diye ağlayan hocamız zaten oda yaşlı o nasıl dayanacak biliyormusunuz o günden beri hocamız kimseyle konuşmuyor yemiyor ve içmiyor devamlı sabır duaları okuyor ve Yüce Rabbimizi tesbih ediyor.Bir başka zorlukta Hacda olan Enes ve Furkan'a bu işi nasıl söyleyeceğiz söylendiği zaman neler olucak neyseki Enes osmanın son gününün sabahı telefonla kendisini aramış ve gördüğü rüyayı sormuş rüyasında parlak bir güneşin gökten evimizin bahçesine düştüğünü ve toprağa gömülüp kaybolduğunu bunun ne demek olduğunu sormuştu osman hoca hayırdır inşaAllah oğlum sen şimdi bunları düşünme ibadetlerini yapmaya devam et diyerek kapatmıştı bende sordum osmanım enes boş rüya görmez bu nedir dedim rahmetlide bana abim kötü şeyler olacak hanemizden bir kayıp var diye tabir etmişti kim derdiki bu kayıp sen olacaktın...........

Selam ve selamet siz güzel ve vefalı kardeşlerimizin üzerine olsun.
aleyküm selam,bu acı haber karşısında ne söylenir bilemiyorum.
bizler için açmış olduğu dua ve hatim sayfasına her girişimde cennet bahçesi hissi yaşatan kıymetli osman abimiz şimdi gerçek bir cennet bahçesindedir inşaALLAH.
hayattayken burda bizlere kazandırdıkları tahayyül edilemezken vefatıyla da bizlere çok şey öğütledi.
Allah ebeden razı olsun Siz'den.........
cömert gönlünüzden kopan hatimler,dualar için sonsuz kere Allah razı olsun............

berat05

Yönetici
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Mustafa Sert hocamız,İslam hocamız ve Hafız kardeşlerimiz ;

Üyelik işlemleri hakkında gerekeni yapmaya çalışacağım..

Yazınızı - hissettiklerinizi sanki yaşayarak gözlerim dolu dolu okudum...

Devam edeceğinizi bilmek içimize bir parça olsun ferahlık getirdi diyebilirim..

Rabbimden celle celaluhu , geride kalan tüm siz ve bizlere sabır diliyorum...

Biz görmeden ALLAH celle celaluhu için sevdik....bu kadar üzüldük...sizlerin acısını düşünmek dahi istemiyorum...

Tek dayanağımız , sizden hafız kardeşlerimizden ,melek hafızımızdan haber alacak olmamız...Birlik ve beraberliğimiz ALLAH celle celaluhu rızası içindir...

Esselamu aleyküm

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ve aleykumselam aglamaya daha doymadi bu gozler nasil dayansin nasil tutsun osman abisinin bu zamansiz gidisine bahtsiz cahidemin once dedesi ibrahim hocam sonrada dayisi osman abim cok uzgunum cok .....mekanlariniz cennet olsun rabbim cahidemi alirsa yanina biliyorumki dedesi ve dayisi onun elinden tutup gezdirecekler cenneti âlâyı .......cok uzgunum islam hocam inanin yuregim sizliyor ellerinizden oper selam ederim....ne olur susmayin bu fani dunyada sizlerden ogrenecegimiz cok seyler var ....selametle dua ile....

Allahumme Rabbena Atina Fiddunya Haseneten ve fil ahireti Haseneten ...Ve Kına Azabennar...

Rabbimiz sana sığınıyor ve yalvarıyoruz. Cahideciğe sağlık ve sıhhat ile güzel ÖMÜR nasip et... Kötülüklerin ve hastalıkların her türlüsünden koru Rabbimiz ... Allah Celle Celalehu......Amin...İnşallah...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Mustafa Hocam..

Üye olmuşsunuz.Ancak mail adresinizde bir problem var..

Ya mail adresinizi kontrol edin...ya da yeni bir mail adresi açarak devam ediniz.

Herhangi bir isteğiniz olursa yazmanız yeterlidir.

Esselamu aleyküm

Aleykum selam

Muhterem kardeşimiz ilginize çok teşekkür ederim. mail adresimizi kontrol ettik sitede kayıtlı olan mail imiz faaldir isterseniz sizde mail atarak kontrol ediniz kayıtlı mailimizi sizede bir kerre daha yazıyoruz itede de bu mail kayıtlı ve faaldir lütfen kontrol edermisiniz.

Saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam mailiniz problem li..

özel mesaj kutusuna bakar mısınız rica etsem..Forum sayfasınız yukarısında bildirim bölümüne tıklayın...

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz dediğinizi yaptık kendi adımıza kayıt ile siteye girdik bildirimlere baktık hiçbir şey yok biz öğrencilerimize söyleyelim bize yeni bir mail açsın ve size bildirelim.

Saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Tamam hocam..

Biz size her daim yardıma hazırız.. kontrollere devam edeceğiz.

Allah cc çabalarınızın karşılığını kat kat versin inşaallah

berat05

Yönetici
Değerli Hocam

Kayıt olduğunuz isimle üyeliğiniz aktifleştirildi.Öğrencileriniz ya da siz bir daha ki girdiğinizde öncelikle bunu kontrol ediniz.Ve mail adresini değiştiriniz.

Esselamu aleyküm

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
NE yazayım .. ben şimdi.. ne diyeyim.. dün akşam saat 9 gibi girdim siteye.. haftalardır raporluydum evde de çok girememiştim... hatta son hatimler için bi teşekkür edip helallik alamadım...
nasıl şaşırdım yok diyorum başka biridir.. eşim şaşkın noldu noldu diyo başımda nasıl bi haldeyse yüzüm.. sonra gözyaşlarım hala akan durmayan gözyaşlarım..
acı çok acı....
RABBİM NE ÇOK SEVDİN... ne çok sevdinki.. ALDIN...bu dünyaya layık değil dedin ve aldın cennetine..
tanımadığım yüzünü görmediğim halde bu kadar sevdiğim abim.. mekanın cennet olsun hakkını helal etmişsindir inşallah.. cennettesin inşallah.. bizlere duanı eksik etme ...
şimdilik eşimle birer yasin okuyalım sana.. senin yaptıkların yanında hiç ama işte..

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Dun aksam leyla abladan aldım bu uzucu haberi hala saskinlik icerisindeyim bu guzel Allah dostuna hak helal edilmezmi tabi hakkim varsa helal olsun Rabbim kabrini cennet bahçesi eylesin Mevlam ailesine sabir dayanma gucu versin inşaallah abimizde hakkini bize helal etmiştir inşaallah

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum degerli abimiz bu elem haber karsinda sözcükler bogazima dugumleniyor biz osman abimizi görmeden sevdik bizlere cok hakki gecti Rabbim onu yetistiren anadan babadan hocalarindan ve siz degerli abilerimizden razi olsun insaallah osman abimiz bizlere helal etmiştir benim hakkim varsa helal olsun Mevlam peygamber efendimize komsu eylesin Geride kalanlara Rabbim sabırlar versin

berat05

Yönetici
Osman Hocamızı kaybedeli... 1 hafta olacak nerdeyse...Zaman su gibi akmakta...

Acılarsa çok taze... Sabır gerek....dua gerek...bizlere...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hala şaka gibi..
ölüm..
bu ara çok mu sardı etrafımızı soğuk yüzüyle...
ama sözün tükendiği yer....
HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.......

berat05

Yönetici
Birebir görmesekte ..burada bulanan her kardeşimizi ALLAH celle celaluhu rızası için seviyoruz...
Alışıyoruz...Huylarını bile neredeyse biliyoruz.Hergün yazıştığımız bu yerde kaybımıza Canımızdan biri gitmişçesine ağlıyoruz...Günler ,haftalar, yıllar geçtikçe kardeşlerimiz ....CANIMIZ olmuş ...Gerçeği kabullenmek öylesine zor gelirken... gözler ararken....sabır burada devreye giriyor...

Mümin...olduğumuzu inşaallah burada belli edeceğiz..Kısacık zamanda...hediyelerle sevindiren, hafız kardeşlerimizle aramıza vesile olan, haberler getiren götüren...OSMAN Hocamıza..dualarımızda her daim yer vereceğiz inşaallah...

Diyorum ki..Rabbim....."Sen" merhamet sahibisin... vermeyi çokca seversin...
Ölümüme kadar yaptığım her hayırdan...kılacağım her namazdan..edeceğim her duadan...kalpten geçen her bir iyiniyetimden...oluşacak bütün sevaplardan İbrahim,Osman,İslam,Mustafa Hocalarımla birlikte Hafız gurubu kardeşlerimizi ve melek Enesimizi hayırlarıma ortak et..
Veren ancak SEN'sin...bense bir dilenci...kulum kapında....

Amin inşaallah...

mir_erhan

Moderator
Birebir görmesekte ..burada bulanan her kardeşimizi ALLAH celle celaluhu rızası için seviyoruz...
Alışıyoruz...Huylarını bile neredeyse biliyoruz.Hergün yazıştığımız bu yerde kaybımıza Canımızdan biri gitmişçesine ağlıyoruz...Günler ,haftalar, yıllar geçtikçe kardeşlerimiz ....CANIMIZ olmuş ...Gerçeği kabullenmek öylesine zor gelirken... gözler ararken....sabır burada devreye giriyor...

Mümin...olduğumuzu inşaallah burada belli edeceğiz..Kısacık zamanda...hediyelerle sevindiren, hafız kardeşlerimizle aramıza vesile olan, haberler getiren götüren...OSMAN Hocamıza..dualarımızda her daim yer vereceğiz inşaallah...

Diyorum ki..Rabbim....."Sen" merhamet sahibisin... vermeyi çokca seversin...
Ölümüme kadar yaptığım her hayırdan...kılacağım her namazdan..edeceğim her duadan...kalpten geçen her bir iyiniyetimden...oluşacak bütün sevaplardan İbrahim,Osman,İslam,Mustafa Hocalarımla birlikte Hafız gurubu kardeşlerimizi ve melek Enesimizi hayırlarıma ortak et..
Veren ancak SEN'sin...bense bir dilenci...kulum kapında....

Amin inşaallah...

Çok güzel birşekilde ifade etmişsiniz Beratabla içimizdekileri.
dediğiniz gibi. bazen yoğunluktan buraya uğramayınca içimde binibir eksiklik oluyor.
Sonra çok değerlilerini kaybedincede bir başka yanıyor insanın yüreği...

Ve Bende ;
''Diyorum ki..Rabbim....."Sen" merhamet sahibisin... vermeyi çokca seversin...
Ölümüme kadar yaptığım her hayırdan...kılacağım her namazdan..edeceğim her duadan...
kalpten geçen her bir iyiniyetimden...oluşacak bütün sevaplardan
İbrahim,Osman,İslam,Mustafa Hocalarımla birlikte Hafız gurubu kardeşlerimizi ve melek Enesimizi hayırlarıma ortak et..
( Ve bu sitedeki bütün kardeşlerimide. )
Veren ancak SEN'sin...bense bir dilenci...kulum kapında....''

AMİN...

berat05

Yönetici
Gözlerim dolu dolu.. Teşekkür ediyor bu gönül size...
Gönüllerden geçenlerin aynı olması ise....
HAMD edilmeye layık tek YÜCE MAKAM ...
ALLAH celle celaluhu ya şükür gerektiriyor

Yarabbi....dualarımızı kabul eyle...gönüllerimizi mutmain....

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Allah İslam hocamıza, Mustafa hocamıza, hafız kardeşlerimize sabırlar versin, başları sağolsun. Rabbim onlara sevdikleri ile birlikte hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin inşaALLAH. Biliyorum dayanmak çok zor, biz bile Osman hocamıza o kadar çok alışmıştık ki, bu konuya girmek bile zor geliyor. Onun beyefendi ve nazik kişiliğini hiç unutmayacağım. Bu konuyu görüp ilk girdiğimde ne güzel hediyeler veriyorlar derken, kendi ismimi de görünce o kadar çok sevinmiştim ki, hiç unutmayacağım Osman hocam.
Rabbim seni de sevindirsin, cennetin en güzel nimetlerinden nasip etsin. Hep dualarımda olacaksın inşALLAH. Nur içinde yat güzel insan.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğimiz parçalandı gerçekten çok çok üzüntüdeyiz... kederdeyiz ... üç gün ağladım hala ağlamak istiyorum içim buruk biz mi nazar değdirdik keşke uzun ömür dileseydik dualarımızda inşallah kalan kardeşlerime İslam hocama Allahım uzun hayırlı ömür versin. kabul etmek çok zor gerçekten... takdir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt