Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok acı kaybımız (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Allah razi ve kabul eylesin ablam belkide abim icin yapmamiz gereken yasin ve rahman surelerini ruhuna hediye eylemek bilenler arapcasini bilmeyenler mealini okumali........selametle dua ile....hemen bir forum aciyorum izninle hem hatim hemde diger okumalar icin,....

kardeşim..benim için çok üzücü oldu...ayrı bir kişilikti...sadece bunu söyleyebilirim..
Siz açın...Allah celle celaluhu razı olsun.... Hocamıza az bile.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Yasini Şerif ve 3 ihlas 1 fatiha okudum Rabbim kabul eyle hediye eyle inşallah

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...

Önce uzu bir süre bilgisayar başında gereksiz
Öylece sessiz ve hareketsiz kalıyor insan...
Okuduklarım doğrumu diye...
Sonra Evet...BAKİSİN sen BAKİ olan
Birtek sensin BAKİ KALAN...

''Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...''

Mekanın Cennet olsun Osman hocam...
Apaydın olsun Nurlu olsun Yürüyüşün...
Gıyaben tanıdım seni Ama En çok sen yetiştin bana...
En çok senin duaların huzur verdi...
Yüreğimde en sıcak hissetim o an.
Sen Güzel İnsandın ki Rabbimiz Seni En güzel şekilde Aldı yanına.
Ancak bu kadar olur...
Halil İbrahim Hocamızı
Seni ve sizinle aynı havayı soluyan değerli hocaları tadığım için
Rabbime sonsuz şükürler olsun...

Ne Desekte olmuyor...
Sana okumaya başlıyorum inşallah...
5 Yasin 1 Rahman suresi..
Rabbimiz Ruhlarınıza ulaştırsın..amin..

berat05

Yönetici
mir-erhan kardeşimin yazısını okuyunca
kendi hislerimi yazmış olduğunu farkettim..

aklıma eski bir hatıra geldi..

Sohbet hocamızın ; " ilk yediğin yumrukla..... savruluyorsun ya....işte tam o anda....belli edeceksin sabrını -tevekkülünü" dediğini anımsadım...

Yediğimiz nakavtlık yumrukla....AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYORUZ... İşte böyle

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..

Başlığı görünce inanamadım. Çok üzgünüm. Rabbim rahmet eylesin. Kabri cennet bahçesi olsun inşaALLAH.

Osman hocam nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun inşALLAH. Hocamı hiç unutmayacağım.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..

ne kadar inanamıyoruz desekde ölüm bize çok yakın bunu bi kez daha anladık.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
biz hocamızdan razıydık Rabbimde razı olsun inşallah

_YUSUF_

Yönetici
Yüce Mevlam kardeşimizi, peygamberlerle şehidlerle sıddıklarla haşreylesin bizleride onlara komşu eylesin inşaAlah
Hepimiz O'ndan geldik ve yine O'na döneceğiz.İman ile O'na dönmeyi cümlemize nasip eylesin.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ondan hatim istememize sevinen bu güzel insandan daha yeni hatim istemiştim.
berat ablamız da kardeşimiz girecektir işleri yoğun oluyor, vakit bulunca girer demişti.
o vakit gelmeden ölüm geldi ona.
ne kadar kısa bir lahza ömür.
herşey anlık, herşey saniyelik.
sitemizdekilerin canımı bu kadar yakacağını bilmiyordum.
yüreğimi böyle doldurup, kelimeleri boğazımda düğümleyeceklerini.
nemire hocamızdan sonra size de bir ayrı alışmıştık.
bir ayrı sevmiş, bir ayrı gönül dostu, dua arkadaşı eylemiştik.
şimdi hatim sayfamız öksüz, ruhumuz duasız mı kalacak?

Herşey Sen'den ..herşey Sana dönecek.
bildiği halde insan ne kadar zor geliyor kabullenmek.
bizler üzüldük yokluğuna ama inşaAllah sen mutlusundur o güzelliklere çabuk kavuştuğuna.
Rabbim seni Cemali ile şereflendirsin, okuduğun son surenin müjdelerine nail eylesin.

mir_erhan

Moderator
ondan hatim istememize sevinen bu güzel insandan daha yeni hatim istemiştim.
berat ablamız da kardeşimiz girecektir işleri yoğun oluyor, vakit bulunca girer demişti.
o vakit gelmeden ölüm geldi ona.
ne kadar kısa bir lahza ömür.
herşey anlık, herşey saniyelik.
sitemizdekilerin canımı bu kadar yakacağını bilmiyordum.
yüreğimi böyle doldurup, kelimeleri boğazımda düğümleyeceklerini.
nemire hocamızdan sonra size de bir ayrı alışmıştık.
bir ayrı sevmiş, bir ayrı gönül dostu, dua arkadaşı eylemiştik.
şimdi hatim sayfamız öksüz, ruhumuz duasız mı kalacak?

Herşey Sen'den ..herşey Sana dönecek.
bildiği halde insan ne kadar zor geliyor kabullenmek.
bizler üzüldük yokluğuna ama inşaAllah sen mutlusundur o güzelliklere çabuk kavuştuğuna.
Rabbim seni Cemali ile şereflendirsin, okuduğun son surenin müjdelerine nail eylesin.

Yüreğine Sağlık kardeşim.
Allah teala sizden razı olsun.. hüzün dolunca yürek dua bir başka güzel olurmuş..
Duaların için AMİN...

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Öğleye doğru tele mesaj geldi baktım Leyla ablamdan ..
Mesaj şöyle başlıyordu "Çok kötü birşey olmuş ... "
Birine bir şey olduğunu anladım da aklıma hiç Osman hocam gelmedi ..
Leyla ablam Osman hoca diyince ..

Mekanı cennet olsun Osman hocamızın inşaallah ..
Rabbim efendimize komşu eylesin inşaallah ..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Çok haklısınız ölüm Sevgiliye kavuşmaktır,taktir ne zamansa zaten tecelli edecektir.Bu zaman zarfında biz emrolunduğumuz üzere yaşıyalım.Geceniz hayırlarla dolsun.

Selam ve saygılarımızla.
Abim seni unutmayacak bu kardesin......

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
allah rahmet eylesin osman hocamız ...hakkımız yokki onun üstünde ancak onun hediye hatimleri var bizim üzerimizde....
allah kalanlara sabır versin.....
gelir gelmez bu haberi gördüm....

leyla-1

Altın Üye
Değerli kardeşim sizleri hiç bir zaman unutmayacağız şu kısacık zaman zarfında bizlere neler öğrettiniz nelere vesile oldunuz bizler sizin yokluğunuza acınıza nasıl alışacağız Allah cennetinden birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak cennette hep beraber buluşmak nasip etsin Rabbim. Sözler yetmiyor kardeşim Allah sabır dayanma gücü nasip etsin. Allah'ım affet bilerek yada bilmeyerek hataya kusura düşüyorsak. Ne desek boş:(

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Mekanin cennet yoldasin Hz Muhammed Mustafa olsun abim....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun hocamizin.. Hepimizin basi sagolsun..
Foruma girer girmez haberi gordum.. cok uzuldum :(
Ne guzel bir ölum.. Rabbim geride kalanlara sabirlar versin..
3 ihlas 1 fatiha okudum..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim mekanını cennet etsin
Kalanlara sabır versin

Aklıma Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle de dirilirsiniz.
Ayeti geldi
İnşaALLAH osman abimizde onlardan olacaktır.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
uzun zamandır giremiyordum siteye dün öğrendim şok oldum.allah gani gani rahmet eylesin....
bizim üzerimizde hakkı çoktur,varsa eğer benim hakkım da ona helal olsun...
başımız sağolsun,rabbim mekanını cennet eylesin...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Gurubumuz Adına Bütün Kardeşlerimizi Selamların en güzeli ile selamlıyoruz.

Esselamun Aleykum

Ben Gurubumuzun İslam hocamızdan sonra en yaşlısı 53 yaşında Hafız Mustafa sert.Hocamızın ve diğer gurup arkadaşlarımızın ortak kararı ile Canımız kardeşimiz Osman hocamızın açtığı hergün bir hediye adı altındaki konuya devamla sitenin yetişmiyen hatimlerine ve forum daki kardeşlerimize hediye hatimler indirmeye devam edecektir.Bu maksatla mustafasert olarak siteye üye kaydı yaptırdım ancak her giriş teşebbüsümüzde yasaklı olduğumuzu belirten bir ikaz yazısı karşımıza çıkmaktadır her halde biz bir yalnışlık yaptık bu sebepten bizi mazur görünüz çok şaşkın ve üzgün olduğumuzu sizlerde taktir edersiniz eğer siteye kendi adımızla girmeyi becerebilseydik osmanımızın hesabından girmezdik Yönetici kardeşlerimizden hesabımızın açılması için yardım talep ediyoruz eğer bu mümkün değilse osmanımızın hesabından devam etmemize izin verilmesi konusunda yardım bekliyoruz.

Çok kıymetli ve hepsi birbirinden değerli sayın kardeşlerimiz Osmanımızın kaybından sonra gösterdiğiniz bu vefa örneği Rahmetlinin sizleri neden bu kadar çok sevdiğini ve sizlerin ne kadar vefalı insanlar olduğunuzu açıkca belli etmiştir.Gösterdiğiniz bu sevgi seline 72 kişilik gurubumuz tek tek her birinize minnet duymakta ve teşekkür etmektedir.Allah azze ve celle indirmekte olduğunuz hatimlerinizi ve osmanımıza okuduğunuz her bir süreyi kabul ve makbul eylesin hepinizden razı ve hoşnut olsun

Evet Osmam soylu soy adı gibi çok soylu bir kardeşimizdi gece her zaman olduğu gibi teheccüd namazına hazırlanılırken her gece o vakitte okuduğu Rahman Suresini Okumaya başlamış ve yarısına gelemeden başındaki sarığı yere düşmüş ve sağ yanağı üzerine başını önünde açık olan Kur'an'a koyarak dünyaya veda etmiş hepimizi acısı ile kahretmiş tabiri caiz ise hepimizin yüreği parçalanmış hocasının ayak ucunda ebedi uykusuna tevdi edilmiştir.bana hep abim diye hitap eder bende ona İslam hocam gibi Osmanım diye hitap ederdim son iki veya üç gün içersinde bana abim biliyormusun ben artık yaşamaktan yoruldum derdi evet herhalde Yüce Rabbimizde yeter ya kulum artık yorulma sen elinden geleni yaptın gel artık dedi,onun çok mutlu olduğunu tahmin etmekteyiz ya biz biz bu acıya nasıl dayanacağız.Ya İslam Hocamız vefatı anında Kuran'a düşen başını okşıyarak osmanım oğlum ne olur kalk biz kahretme diye ağlayan hocamız zaten oda yaşlı o nasıl dayanacak biliyormusunuz o günden beri hocamız kimseyle konuşmuyor yemiyor ve içmiyor devamlı sabır duaları okuyor ve Yüce Rabbimizi tesbih ediyor.Bir başka zorlukta Hacda olan Enes ve Furkan'a bu işi nasıl söyleyeceğiz söylendiği zaman neler olucak neyseki Enes osmanın son gününün sabahı telefonla kendisini aramış ve gördüğü rüyayı sormuş rüyasında parlak bir güneşin gökten evimizin bahçesine düştüğünü ve toprağa gömülüp kaybolduğunu bunun ne demek olduğunu sormuştu osman hoca hayırdır inşaAllah oğlum sen şimdi bunları düşünme ibadetlerini yapmaya devam et diyerek kapatmıştı bende sordum osmanım enes boş rüya görmez bu nedir dedim rahmetlide bana abim kötü şeyler olacak hanemizden bir kayıp var diye tabir etmişti kim derdiki bu kayıp sen olacaktın...........

Selam ve selamet siz güzel ve vefalı kardeşlerimizin üzerine olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt