Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok acı kaybımız (2 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Osman soylu hocamızın çok sevdiği site üyesi kardeşlerimiz Hepinizi selamların en güzeli ile selamlıyoruz.Esselamun Aleykum.

Dergahımıza İbrahim hocamızın dinmeyen acısından sonra yine büyük bir ateş düştü.

Son günlerde aşırı bir yorgunluktan şikayetçi olan Kuran dostu kuran hizmetkarı osman soylu hocamız
24.09.2013 gecesi saat 03 de Okumakta olduğu Rahman suresine başını koyarak ani bir kalp krizi sonucu 38 yaşında Rabbimizin gel emrine icabet ederek Rahmete yürümüştür.25.09.2012 günü öğlen namazını takiben çok sevdiği hocasının ayak ucuna defnedilmiştir.Acımız ve şaşkınlığımız çok büyüktür.Ben hafız mustafa İslam hocamızın isteği üzerine size bu acı kayıbı bildirmekle görevlendirildim.Osman hocamıza lütfen hakkınızı helal ediniz.

Saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Nasıl olur nasıl yani bunun bir şaka oldugunu söyleyin lütfen inanmak elde degil ......okadar saskinimki ne yazacagimi bile bilmemekteyim kıymetli osman abim daha hayatinin baharindaydin merhum hocamiza hasretin yanina gidecek kadar buyukmuydu .......msji okumadan gordugumde osman hocam hic yoktu aklimda olumun en aci yanida buydu akla gelmeyene olum geliyor......cok uzgunum cok .....rabbim rahmet ve merhamet eylesin kabrin nur mekanin cennet olsun .......

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
ALLAH rahmet eylesin. Mekanı cennet kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olur inşa-ALLAH.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Rabbimizden Osman Soylu hocamıza Rahmet...Sevenlerine baş sağlığı dileklerimi sunar ... On İhlas ve Bir fatihayı arz ederim...
RABBİM SENDEN GELENE DAYANMAMIZ İÇİN BİZLERE SABIR ...KALANLARINA,SEVENLERİNE METANET NASİP ET...

leyla-1

Altın Üye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun değerli kardeşim siz çok değerli bir insandınız sizin gibi değerli kardeşlerimizi hocamızı geç bulduk erken kaybettik ben ne diyeceğimi bilemiyorum inanın ki kelimeler ifade edemez şu anda söyleyeceklerimizi:(
1 Fatiha 3 ihlas 1 Yasin okuyacağım Allah kabul etsin. Gecenin şu saatinde böyle bir haber almak ne kadar acıymış şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum.
Selam ve dua ile selametle kalınız başınız sağ olsun kardeşlerim saygılar selamlar hocamında ellerinden hürmetle öperiz asıl değerli kardeşimizin hakkı çoktu hakkımız yok ama varsa bile helal olsun değerli kardeşimize..

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Osman soylu hocamızın çok sevdiği site üyesi kardeşlerimiz Hepinizi selamların en güzeli ile selamlıyoruz.Esselamun Aleykum.

Dergahımıza İbrahim hocamızın dinmeyen acısından sonra yine büyük bir ateş düştü.

Son günlerde aşırı bir yorgunluktan şikayetçi olan Kuran dostu kuran hizmetkarı osman soylu hocamız
24.09.2013 gecesi saat 03 de Okumakta olduğu Rahman suresine başını koyarak ani bir kalp krizi sonucu 38 yaşında Rabbimizin gel emrine icabet ederek Rahmete yürümüştür.25.09.2012 günü öğlen namazını takiben çok sevdiği hocasının ayak ucuna defnedilmiştir.Acımız ve şaşkınlığımız çok büyüktür.Ben hafız mustafa İslam hocamızın isteği üzerine size bu acı kayıbı bildirmekle görevlendirildim.Osman hocamıza lütfen hakkınızı helal ediniz.

Saygılarımızla.

Allah razı olsun...
Ah .. Halil ibrahim
Ah ..Osman soylu...
ah okuyamadıgım sahabi isimleri gibi ... ey güzel insanlar ...ey cennetin güzelleri ...
selam olsun ...Muhammed sallallahu aleyhi vessellem ümmeti ...ne güzeldir sunulan kevser hürmeti açılın gelmiş sevenleri
Ne o dost bir duayı çokmu gördün ? ah kalem yazmaz , ah dil lal oldu konuşmaz
Ya Rab dayanma gücü ver, (Rabbim c.c umdugundan fazlasıyle karşılaştırsın seni )
adet oldu ey Yasin , karşıla sevdiklerimizi...
hergün yasin okuyup kardeşlerime dua ediyorum ...ey can ! dayanamıyorum
Rabbim c.c sizlere sabrını versin, bizler görmeden sevdik ..( Ya senin adın ! Mustafa ah ah .. binlerce hancer bana)
Ya Rab! hamd olsun sana göster diyordum , gösterdin lakin aldın hep yanına
Rabbim c.c mertebelerini artırsın ...
Rabbim sizleri korusun , tüm kötülüklerden, nazardan , kem gözlerden ...
Hak nedemek can ? hakkımız yok , zahmet verdik

~ Zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim mekanini cennet eylesin, ne güzel Kuran okurken vermiş ruhunu Allah'a...
Rabbim bizlere de böyle güzel bir ölüm nasip etsin.
Allah'tan geldik ve yine O'na dönecegiz

GEVHER

Yönetici
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...

Ölüm hepimize bir ömür kadar uzak ama bir nefes kadar yakın.
Ne mutlu ki Osman hocamıza Kuran ile doldurulan bir hayat nasip olmuş.
Ölüm şekli ise en güzeli.. nasıl yaşıyorsanız öyle öleceksiniz.. RAHMAN suresi ile vefat etmek..

Mekanı cennet olsun.
Rabbim sevdikleri ile birlikte Cennetin en güzel makamlarını nasip etsin.

Rabbim biz Osman Soylu hocamızdan razıyız , Sen de razı ol.

Osman hocamızın bizde hakkı çok büyük. Eğer bizimbir hakkımız var ise de her zerresi helal olsun.

Geçen cuma hocamız bizim için dua etmişti , bu cuma da ona dua etmek nasipmiş.

Şimdiden hocamız için edilen tüm dualara gönülden AMİN...

berat05

Yönetici
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Rabbim hepimizden çok mu sevdin....

Bizlere okuduğu Kur'an-ı Kerim'in her harfi hakkı için...
Gönülden gelip foruma girdiği her dakika için.... Rabbim kabrini nurlarla doldur...Mekanını cennet eyle..
Hakkımız helal olsun

Yağmurlar yağsın...
Gökler gürlesin...bugün
Rabbim .....celle celaluhu rahmetin insin....
Ağladığım görülmesin bugün​

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Daha yeni alışıyorduk...Gerçekten gözlerimiz doldu şu an...
İbrahim hocamızdan sonra Osman Hocamız...
Mekanı cennet olsun inşallah...
Rabbim Merhametiyle muamele etsin inşallah...
Bizim hakkımız varsa helaldir, bizlere olan hakkı zaten ödenmez...
Rabbim herşeyiyle razı olduğu kulları zümresinden eylesin inşallah...

3 İhlâs 1 Fatiha okudum...
Rabbim kabul eyleye inşallah...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

Allahım inanamıyorum böyle bir şey olamaz demek istiyorum ama Allahın takdiri çok sevdiğimiz iki kişiyi kaybettik gözlerim doldu Allahım iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an demek Allahım sevdiği kulunu alıyormuş yanına

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
güzel Allahım inanmak çok güç ne yazacağımı şaşırdım Rabbim rahmet eylesin hepinize hepimize sabırlar ihsan eylesin cümlemizi Kuran ı Kerimle haşreylesin mekanın cennet olsun sen bizleri hiç unutmadın bizde sizleri hiç unutmayacağız mübarek günlerde mübarek kitabı okurken aldı MEVLAM sizi yanına Rabbim bizlerede nasip eylesin

repsol

Kayıtlı Kullanıcı

hakkımız varsa hepsi helal olsun onun hakkı çoktu ama üzerimizde hediyelerin en güzelini verdi bizlere Rabbim mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İNSAN denilen, CEVHER ...Hediye dünya ÖMÜRÜ... ÖMÜR biterse, CAN daki emanet'' RUH'' kavuşur RABBİSİNE C.C. ...Önlemek mümkün değil kavuşacak sahibine... Kabir toprağı Cennet HAFIZ olana ...Müjdeli KUR'AN-I KERİMLE sabit...
Osman KUL 'UNU Komşu et RABBİM ...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize ,Ümmetine ...
Bize sabır ihsan et RABBİM ... SENİ her nefeste anmaktan mahrum etme bizleri...
Esselamun Aleykum...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleykum bu gece aci haberi aldiktan sonra inanmak pek mumkun olmadi benim icin nerdeyse saat basi kalkip tekrar tekrar baktim siteye bu msjin olmadigini gormek icin ama olmadi bu fani hayattaki tek gercek olan olum abimi almisti sevdiklerinden ......bizlerden daha cok sevenlerin yaninda insaallah rabbim dayanma gucu ver ......ne kadar acidi yuregim ne kadar sizladi ne kadar yandi ......kiymetli osman abim sende yurektesin sende unutulmayacaklar listesindesin artik her namazda duamdaydin bu dunya ve ahiretin icin simdi ahiretin icin edilecek dualar rabbim rahmet ve merhamet eylesin kabrin nur mekanin cennet olsun.....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalarınız olsun gönül dostlarım.
Kalbim acıyor bu kıymetli kardeşim için,
gönülden görmeden sevmek budur iştir.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Dualarım kıymetli hocalarımız kardeşlerimiz için.
Selametle kalın.
Osman hocamız ve ibrahim hocamız için yasini şerif okuyacağım.
Inşallah.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Yasin-i Şerif ve Rahman Sureleri okunmuştur..Rabbim kabul eylesin.

Kabriniz Nur olsun inşaallah...

Allah razi ve kabul eylesin ablam belkide abim icin yapmamiz gereken yasin ve rahman surelerini ruhuna hediye eylemek bilenler arapcasini bilmeyenler mealini okumali........selametle dua ile....hemen bir forum aciyorum izninle hem hatim hemde diger okumalar icin,....

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevdiği hocası ve tüm islam dostlarıyla Mevlam kavuştursun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt