Kaan Erdem
Yönetici
aleykümselam kardeşim.
estf.ALLAH cc razı olsun konuya olan,ilgi,alaka,destek ve katkınız için.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun selametle kalın.
estf.ALLAH cc razı olsun konuya olan,ilgi,alaka,destek ve katkınız için.selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun selametle kalın.
Her Müslüman dininin görevlisi değil mi?
“Keşke mahalle bakkalı çocuklara çikolata dağıtsa!” diye düşünmektense, mahalle bakkalından bir kutu çikolata veya dondurma alıp, camide Kuran öğrenen çocuklara kendimiz dağıtsak nasıl olur?
Keşke Kuran okumayı öğrenen gençlere mahalle esnafı hediyeler dağıtsa veya biz birkaç hediye alıp Kuran öğrenen gençlere hediye edip onları sevindirsek fena mı olur?
“Keşke çocukların ellerinde çok güzel mealli bir Kuran olsa!” diye düşüneceğimize, onların birkaçına Kuran hediye etsek daha faydalı olmaz mı?
“Keşke din görevlileri camiye gelen çocuklarla daha çok ilgilense!” diye bekleyeceğimize, zamanımız oldukça ona yardım etmeye gitsek daha iyi olmaz mı?
“Keşke çocukların camide sıkılmasını önlemek için haftada birkaç yarışma tertip edilse, çocuklar yarışmada eğlense ve kazananlara hediyeler verilse!” diye düşüneceğimize, yarışma tertip etme konusunda birkaç arkadaşla birlikte din görevlilerine yardım etsek çok keyifli olmaz mı?
sait camlıca
_______selamun aleykum kardeşim
yazıyı iznilizle eklemek istedim konunuzla ilgili diye..
kusuruma bakmazsınız inşallah
selam ve dua ile_______