Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çocuğunuz Için Ne Yapiyorsunuz?Onu Ateş'emi Itiyor Yoksa çekiyormusunuz? (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abla.ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun.hidayete erdirsin inşaALLAH selametle kalın.hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun daularımızdasınız :AinşaALLAH.:gulegule

selamün aleyküm kaan kardeşim çok güzel bir konuya deyinmişsiniz çocuklar sokakta neler öğreniyorlar oysaki günde 1veya2 saat kuran kurslarına göndersek ne güzel olurdu ama eşim asla izin vermez izin verse bende giderdim çok istiyorum kuranı kerim öğrenmeyi

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Allah(c.c) razı olsun
selam ve daimi dua ile...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Benim ailem GEREKTİĞİ ZAMAN BAŞINI AÇACAkSIN diyerek hayal kırıklığına uğrattı....

Kaan Erdem

Yönetici
sen sakın ola bu gaflete kapılıp ziyanda olma.ALLAH cc ailene hidayet nasip etsin.hesaplarında mevlam merhamet etsin.selametle.kardeşim.

€bru;695136' Alıntı:
Benim ailem GEREKTİĞİ ZAMAN BAŞINI AÇACAkSIN diyerek hayal kırıklığına uğrattı....

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Ahlak, Tebriye, Kardeşlik Tohumlari Için...

Ahlak, Tebriye, Kardeşlik Tohumlari Için...

(Hepiniz, bir sürünün çobanı gibisiniz. Çoban sürüsünü koruduğu gibi, siz de evinizde ve emriniz altında olanları Cehennemden korumalısınız! Onlara Müslümanlığı öğretmezseniz, mesul olursunuz.)
[Müslim]

(Ey iman edenler, yakıtı insan ve taş olan Cehennem ateşinden kendinizi ve çoluk çocuğunuzu koruyun.)
[Tahrim 6]

(Bir Müslümanın evladı ibadet edince, kazandığı sevap kadar, babasına da verilir. Bir kimse, çocuğuna dinini öğretmeyip, günah olan şeyler öğretirse, bu çocuk ne kadar günah işlerse, babasına da o kadar günah yazılır)
[S. Ebediyye]

(Çocukken öğrenilen şey, taş üzerine kazılan nakış gibi kalıcıdır. Yaşlandıktan sonra öğrenmeye kalkması ise, su üzerine yazı yazmaya benzer.)
[Hatib]

(Evladınıza ikram edin, onları edepli, terbiyeli yetiştirin!)
[İbni Mace]

selamun aleykum. Allah razı olsun.
selam ve dua ile...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim benimde 9 yaşında oğlum var allahın izniyle haftaya kuran kursuna başlayacak bide 3.5 yaşında kızım var benimle birlikte kurana geliyor maşallah birkaç harfi ses çıkışlarını veriyor çok şükür ben gerçekleri gördüm çocuklarımıda bu yolda yetiştireceğim allaha emanet olun hayırlı günler

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.selametle.

(Hepiniz, bir sürünün çobanı gibisiniz. Çoban sürüsünü koruduğu gibi, siz de evinizde ve emriniz altında olanları Cehennemden korumalısınız! Onlara Müslümanlığı öğretmezseniz, mesul olursunuz.)
[Müslim]

(Ey iman edenler, yakıtı insan ve taş olan Cehennem ateşinden kendinizi ve çoluk çocuğunuzu koruyun.)
[Tahrim 6]

(Bir Müslümanın evladı ibadet edince, kazandığı sevap kadar, babasına da verilir. Bir kimse, çocuğuna dinini öğretmeyip, günah olan şeyler öğretirse, bu çocuk ne kadar günah işlerse, babasına da o kadar günah yazılır)
[S. Ebediyye]

(Çocukken öğrenilen şey, taş üzerine kazılan nakış gibi kalıcıdır. Yaşlandıktan sonra öğrenmeye kalkması ise, su üzerine yazı yazmaya benzer.)
[Hatib]

(Evladınıza ikram edin, onları edepli, terbiyeli yetiştirin!)
[İbni Mace]

selamun aleykum. Allah razı olsun.
selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc daim etsin sabit kılsın.selametle kalın abla.hayırlı ve bereketli günler olsun.

aleykümselam kardeşim benimde 9 yaşında oğlum var allahın izniyle haftaya kuran kursuna başlayacak bide 3.5 yaşında kızım var benimle birlikte kurana geliyor maşallah birkaç harfi ses çıkışlarını veriyor çok şükür ben gerçekleri gördüm çocuklarımıda bu yolda yetiştireceğim allaha emanet olun hayırlı günler

Kaan Erdem

Yönetici
yemeyen yediren
içmeyen içiren
giymeyen giydiren
evladı için çırpınan analar ve babalar

siz bunlardan başka çocuğunuz için ne yapıyorsunuz.
anne ve baba olmanın şuurundamısınız?
çocuğunuzu ateş'emi atıyor yoksa çekiyormusunuz.

lutfiyenigun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun.çok Güzel Bir Konuya Değinmişsiniz Ellerinizden öper Iki çoçuğum Var Inşaallah Göndereceğim

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc halis niyetinizden ve şuurunuzdan dolayı razı olsun.bu arada üyeliğiniz de hayırlı ve daim olsun selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun abi.

Allah Razi Olsun.çok Güzel Bir Konuya Değinmişsiniz Ellerinizden öper Iki çoçuğum Var Inşaallah Göndereceğim

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM razı olsun sizden..
benimde 13 yaşında bi erkek kardeşim var ben onun yaşındayken imam hatip orta kısımdaydım ve ALLAHA şükürler olsun gerekli bilgileri oradan alıyordum...az çok yavaş yavaş bişeyleri anlamaya kavramaya başlamıştım ve giderek artıyodu...
ama kardeşim imam hatip okuyamadığı için bu bilgilerden okadar yoksunki..çok üzülüyorum bu duruma ve babama yazın kuran kursuna vermesini istemiştim tabi onunda aklından geçiyormuş bu...inşaALLAH gidecek 2-3hafta içinde... ve içim çok huzurlu olacak..
selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
inşaALLAH.ALLAH cc daim etsin sabit kılsın.selam ve dua ile kalın.selametle.

RABBİM razı olsun sizden..
benimde 13 yaşında bi erkek kardeşim var ben onun yaşındayken imam hatip orta kısımdaydım ve ALLAHA şükürler olsun gerekli bilgileri oradan alıyordum...az çok yavaş yavaş bişeyleri anlamaya kavramaya başlamıştım ve giderek artıyodu...
ama kardeşim imam hatip okuyamadığı için bu bilgilerden okadar yoksunki..çok üzülüyorum bu duruma ve babama yazın kuran kursuna vermesini istemiştim tabi onunda aklından geçiyormuş bu...inşaALLAH gidecek 2-3hafta içinde... ve içim çok huzurlu olacak..
selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
Fert, aile, toplum ve ümmet olarak bununla mükellefiz. Okulların tatil olmasıyla beraber çocuklarımız ve öğrenci kardeşlerimiz için bir hatırlatmada bulunmak üstümüze borçtur cümlemizin.

Kaan Erdem

Yönetici
yemeyen yediren
içmeyen içiren
giymeyen giydiren
evladı için çırpınan analar ve babalar

siz bunlardan başka çocuğunuz için ne yapıyorsunuz.
anne ve baba olmanın şuurundamısınız?
çocuğunuzu ateş'emi atıyor yoksa çekiyormusunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
“Kur’an’ı okuyup onunla amel eden mümin, utruce meyvesi gibidir, tadı da güzel kokusu da güzeldir. Kur’an okumayan fakat onunla amel eden mümin ise hurma meyvesi gibidir, tadı güzel ama kokusu yoktur. Kur’an’ı okuyan münafığın durumu da reyhan çiçeğine benzer, kokusu güzeldir ama tadı acıdır. Kur’an okumayan münafığın durumu da Ebu Cehil karpuzu gibidir, tadı da acı kokusu da acıdır.” Sahih-i Buhari

Kaan Erdem

Yönetici
Allah’ım! Bizi, Kur’an tilavetini hakkını vererek okuyanlardan, okuduğunu anlayanlardan, anladığını yaşayanlardan eyle! (Âmin) Allah’a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt