Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ... (4 Kullanıcı)

ibocan53

Kayıtlı Kullanıcı
hakikatten bu kadar tesadüf olamaz..mekkeyi göz önünde olduğu halde göremeyenler allahın resululü ve kur'an-ı kerim'i nasıl görsünler...allah inkarcıları ıslah etsin

tuna_35

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞLERİM COCA COLANIN MARİFETLERİ SADECE BU KADAR DEİL ...SADECE BİZLERE İBRETLİK OLSUN DİYEREK ŞU RESİMLERİ EKLEMEK İSTİYORUM....
xcv1ubtj6.jpg

cocacola1if1by1.jpg

ads305zfo9.png

zazavun

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımın için tşk

an6arali

Kayıtlı Kullanıcı
saçmalık....tamam hadi bütün yahudi mallarını boykot edelim hadi var mısınız.............

bir daha film izlemeyelim şu an da dünyanın en büyük 6 holyywood film şirketi yahudilere ait bileniniz var mı(bu altı sayısı yahudi yıldızının altı başlı olması)(hiç yahudileri karalayan bir filme rastladınız mı çok ünlü)
bir daha bankamatiğe giip para çekmeyelim bu banamatiklerin mucidi bir yahudi olduğu için yapılan her işlemden cüzi bir miktar para gidiyor...tabi damlaya damlaya göl olur
hadi ülke olarak israille abd 'yle ilişkilerimizi tamamen keselim buna şu an ki hükümet öncülük etsin....ve daha nicesi

ayrıca ben filistindekilere de o kadar acımıyorum zamanın da Osmanlının o bölgeden uzaklaştırdığı yahudilere o toprakları para karşılığı satmasalardı.O topraklara karşılık sultan abdülhamid han'a vaat edilenlerle filistinlilerin topraklarını sattıkları para arasında dünyalar kadar fark olmasına rağmen benim ecdadım orayı peygamber mirasıdır diye satmıyor ondan sonra sultan abdülhamid han adı kızıl sultana çıkıyor...gel de sen bunlara acı....

zülfikarrr

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım müslümana yakışırmı bu sözler...... niye yahudi ağzı ile konuşuyorsun .....içmesen ne olur... onlara deyil kendine acı bu gün onlara yarın bize.......... BU KAFİRLERİN duracağınımı zannediyorsun..... LÜTFEN..................

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
saçmalık....tamam hadi bütün yahudi mallarını boykot edelim hadi var mısınız.............

bir daha film izlemeyelim şu an da dünyanın en büyük 6 holyywood film şirketi yahudilere ait bileniniz var mı(bu altı sayısı yahudi yıldızının altı başlı olması)(hiç yahudileri karalayan bir filme rastladınız mı çok ünlü)
bir daha bankamatiğe giip para çekmeyelim bu banamatiklerin mucidi bir yahudi olduğu için yapılan her işlemden cüzi bir miktar para gidiyor...tabi damlaya damlaya göl olur
hadi ülke olarak israille abd 'yle ilişkilerimizi tamamen keselim buna şu an ki hükümet öncülük etsin....ve daha nicesi

ayrıca ben filistindekilere de o kadar acımıyorum zamanın da Osmanlının o bölgeden uzaklaştırdığı yahudilere o toprakları para karşılığı satmasalardı.O topraklara karşılık sultan abdülhamid han'a vaat edilenlerle filistinlilerin topraklarını sattıkları para arasında dünyalar kadar fark olmasına rağmen benim ecdadım orayı peygamber mirasıdır diye satmıyor ondan sonra sultan abdülhamid han adı kızıl sultana çıkıyor...gel de sen bunlara acı....

Görüşünüze saygı duyuyorum , fakat söylediklerinize katılmıyorum...:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt