CENNET GULU
Kayıtlı Kullanıcı
hiç içen var mıaranızda
İNŞALLAH YOKTUR, VARSA DA BUNDAN SONRA İÇMESİNLER...A.E.O.
hiç içen var mıaranızda
Emegine saglik
Allah razi olsun...Hayirli ramazanlar
Lütfen Duyarli Olun.es Geçmeyelim.yarin Onun Hesabi Ağirdr
hakikatten bu kadar tesadüf olamaz..mekkeyi göz önünde olduğu halde göremeyenler allahın resululü ve kur'an-ı kerim'i nasıl görsünler...allah inkarcıları ıslah etsin
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
Rahman razı olsun inşllah..
selam ve dualarımla..
S.A KARDEŞLERİM COCA COLANIN MARİFETLERİ SADECE BU KADAR DEİL ...SADECE BİZLERE İBRETLİK OLSUN DİYEREK ŞU RESİMLERİ EKLEMEK İSTİYORUM....
allah razı olsun
paylaşımın için tşk
saçmalık....tamam hadi bütün yahudi mallarını boykot edelim hadi var mısınız.............
bir daha film izlemeyelim şu an da dünyanın en büyük 6 holyywood film şirketi yahudilere ait bileniniz var mı(bu altı sayısı yahudi yıldızının altı başlı olması)(hiç yahudileri karalayan bir filme rastladınız mı çok ünlü)
bir daha bankamatiğe giip para çekmeyelim bu banamatiklerin mucidi bir yahudi olduğu için yapılan her işlemden cüzi bir miktar para gidiyor...tabi damlaya damlaya göl olur
hadi ülke olarak israille abd 'yle ilişkilerimizi tamamen keselim buna şu an ki hükümet öncülük etsin....ve daha nicesi
ayrıca ben filistindekilere de o kadar acımıyorum zamanın da Osmanlının o bölgeden uzaklaştırdığı yahudilere o toprakları para karşılığı satmasalardı.O topraklara karşılık sultan abdülhamid han'a vaat edilenlerle filistinlilerin topraklarını sattıkları para arasında dünyalar kadar fark olmasına rağmen benim ecdadım orayı peygamber mirasıdır diye satmıyor ondan sonra sultan abdülhamid han adı kızıl sultana çıkıyor...gel de sen bunlara acı....