Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ... (2 Kullanıcı)

dil@r@

Kayıtlı Kullanıcı
RE: COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ...

ALLAH RAZI OLSUN.. B)B)B)B)

yarell_sevcan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim eline emeğine sağlık
bizi bilgilendirdiğin için çok sağol
:G:G

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
ALLAH razı olsun kardeşim eline emeğine sağlık
bizi bilgilendirdiğin için çok sağol
:G:G

SELAMÜN ALEYKÜM!
ALLAH C.C. ASIL SİZDEN RAZI OLSUN... ÇÜNKÜ ZATEN BİZ BURAYA HEM FAYDALI PAYLAŞIMLARDA BULUNARAK BİRİLERİNE BİR ŞEY KAZANDIRMAK , HEM DE YENİ BİR ŞEYLER KAZANMAK İÇİN BURADA DEĞİLMİYİZ???
A.E.O.

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun senden Cennet gülü. Bu yukardaki Boykotu bende arkadaslarima E-mail olarak göndermek istiyorum fakat böyle gönderemem. Acaba Microsoft word´a yazip buraya linkini koyabilirmisiniz? ozaman herkez e-mail olarak arkadaslarina göndere bilir. Selamlar

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
ALLAH razi olsun senden Cennet gülü. Bu yukardaki Boykotu bende arkadaslarima E-mail olarak göndermek istiyorum fakat böyle gönderemem. Acaba Microsoft word´a yazip buraya linkini koyabilirmisiniz? ozaman herkez e-mail olarak arkadaslarina göndere bilir. Selamlar

ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN... EĞER ALLAH C.C.'NUN İZNİYLE YAPABİLİRSEM LİNKİNİ KOYARIM...SELAMETLE...

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAh razi olsun. Eline emegine saglik. ben simdi birazini yaptim ama link olarak buraya koyamiyorum, cok büyükmüs... neyse. Yinede hepinizden ALLAH razi olsun.

ulubatli80

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun!
Ellerine sağlık faydalı bir konu açmışsın.

özgemm

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah bundan sonra içmiyecegiz

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Bunu Ben De Duydum Ve Hatta Burda Bir Yerlerde Yazdim Bir Kaç Gün önce Ama Böyle Dikkat çekici Değildi.ben De Zaman Gazetesinde Görenlerden Duydum.hep Destek Tam Destek.ellerinize Sağlik.emeğinize Sağlik

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm. Allah Razi Olsun Ben Bunu Bilmiyordum. Bundan Sonra Inşaallah Almayacağim.rabbim Onlara Firsat Vermesin Inşaallah.a.e.o.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun senden şok oldum ya Haşa ne demek yok bu insanlara çok acıyorum aslında kıyamet günü geldiğinde halleri ne olucak Hz. Muhammed (sav) Ahirette müminleri nasıl tanıyacak abdest aldığımız yerlerden sizler benim ümmetimsiniz dicek bizler için dualar edicek onlarda bu durumu görecekler pişman olucaklar ama neye yarar ogün gelecek sabreden muradına erermiş

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece Coca Colayi Değil Yabanci Markali Hiçbişey Almiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt