Allah razı olsun!
Ellerine sağlık faydalı bir konu açmışsın.
AMİN.CÜMLEMİZDEN İNŞ.
Allah razı olsun!
Ellerine sağlık faydalı bir konu açmışsın.
Esselamun Aleyküm. Allah Razi Olsun Ben Bunu Bilmiyordum. Bundan Sonra Inşaallah Almayacağim.rabbim Onlara Firsat Vermesin Inşaallah.a.e.o.
Sadece Coca Colayi Değil Yabanci Markali Hiçbişey Almiyorum.
Allah razı olsun senden şok oldum ya Haşa ne demek yok bu insanlara çok acıyorum aslında kıyamet günü geldiğinde halleri ne olucak Hz. Muhammed (sav) Ahirette müminleri nasıl tanıyacak abdest aldığımız yerlerden sizler benim ümmetimsiniz dicek bizler için dualar edicek onlarda bu durumu görecekler pişman olucaklar ama neye yarar ogün gelecek sabreden muradına erermiş
Sadece Coca Colayi Değil Yabanci Markali Hiçbişey Almiyorum.
valla abicim yabancı marka değil benim türk markasına da kafam yatmıyor ama ne yapalım mecburiyetten kullanıyoruz.
mesela cola turka da bir fransadaki bir kola markasının sadece etiket değiştirilmiş hali. ama insanımızın duygularıyla oynayıp bir türk malıymış gibi satılıyor.
ayrıca coca turkanın içinde de kokain maddesi bulunuyor en iyisi hiç birini tüketmemek ama ne yalan söylüyüm ben içiyorum.
ALLAH CC razı olsun pu paylaşmı hazırlayan ellerin dert görmesin inşşallah bundan sonra coca cola yok selametle...
allah razı olsun kardeşim sağ ol bilgilerin için
teşekkürler bilgilendirdiğinizden dolayı Allah kolayı tüketenlerinde duymasını nasip etsin inşaallah onlara hidayet versin
ilk defa duydum böle bişi Allah ulaştıranladan razı olsun.
ne alakası var kardeşim.olaylara bakış açısını netleştirmemiz lazım.bence coca cola da gizli ne yazıyordan çok içerisindeki maddelerin haram olup olmaması.ticari anlamda filistine kurşun sıkılıyor deyipte bir kesmin diğer bir kesime yönlendirilmesini de yanlış buluyorum.
fakat bunlar benim görüşüm maksadım kafa karıştırmak değil.bilinçli yada bilinçsiz öğle bir yazının var olma ihtimali bile müslümanlar için uzak durmaya değerdir.BU ARADA KAHROLSUN İSRAİL.