Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ... (3 Kullanıcı)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
Allah razı olsun senden şok oldum ya Haşa ne demek yok bu insanlara çok acıyorum aslında kıyamet günü geldiğinde halleri ne olucak Hz. Muhammed (sav) Ahirette müminleri nasıl tanıyacak abdest aldığımız yerlerden sizler benim ümmetimsiniz dicek bizler için dualar edicek onlarda bu durumu görecekler pişman olucaklar ama neye yarar ogün gelecek sabreden muradına erermiş

ALLAH C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN... İNŞAALLAH ONLARI BOYKOTA SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ...SELAMETLE...

MeHMeT KoÇ

Kayıtlı Kullanıcı
KoNYa BüYüKKoYuNCU LiSeLeRi FeTHuLLaH GüLeN
Sadece Coca Colayi Değil Yabanci Markali Hiçbişey Almiyorum.

valla abicim yabancı marka değil benim türk markasına da kafam yatmıyor ama ne yapalım mecburiyetten kullanıyoruz.
mesela cola turka da bir fransadaki bir kola markasının sadece etiket değiştirilmiş hali. ama insanımızın duygularıyla oynayıp bir türk malıymış gibi satılıyor.
ayrıca coca turkanın içinde de kokain maddesi bulunuyor en iyisi hiç birini tüketmemek ama ne yalan söylüyüm ben içiyorum.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
valla abicim yabancı marka değil benim türk markasına da kafam yatmıyor ama ne yapalım mecburiyetten kullanıyoruz.
mesela cola turka da bir fransadaki bir kola markasının sadece etiket değiştirilmiş hali. ama insanımızın duygularıyla oynayıp bir türk malıymış gibi satılıyor.
ayrıca coca turkanın içinde de kokain maddesi bulunuyor en iyisi hiç birini tüketmemek ama ne yalan söylüyüm ben içiyorum.

:( :( :( :( ALLAH C.C. RAZI OLSUN... BİLMİYORDUM....

tövbekar_18

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC razı olsun pu paylaşmı hazırlayan ellerin dert görmesin inşşallah bundan sonra coca cola yok selametle...

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
teşekkürler bilgilendirdiğinizden dolayı Allah kolayı tüketenlerinde duymasını nasip etsin inşaallah onlara hidayet versin

cengiz25

Kayıtlı Kullanıcı
ne alakası var kardeşim.olaylara bakış açısını netleştirmemiz lazım.bence coca cola da gizli ne yazıyordan çok içerisindeki maddelerin haram olup olmaması.ticari anlamda filistine kurşun sıkılıyor deyipte bir kesmin diğer bir kesime yönlendirilmesini de yanlış buluyorum.
fakat bunlar benim görüşüm maksadım kafa karıştırmak değil.bilinçli yada bilinçsiz öğle bir yazının var olma ihtimali bile müslümanlar için uzak durmaya değerdir.BU ARADA KAHROLSUN İSRAİL.

zümra_90

Kayıtlı Kullanıcı
ilk defa duydum böle bişi Allah ulaştıranladan razı olsun.

sahin387475

Kayıtlı Kullanıcı
Emegine saglik
Allah razi olsun...Hayirli ramazanlar

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
ne alakası var kardeşim.olaylara bakış açısını netleştirmemiz lazım.bence coca cola da gizli ne yazıyordan çok içerisindeki maddelerin haram olup olmaması.ticari anlamda filistine kurşun sıkılıyor deyipte bir kesmin diğer bir kesime yönlendirilmesini de yanlış buluyorum.
fakat bunlar benim görüşüm maksadım kafa karıştırmak değil.bilinçli yada bilinçsiz öğle bir yazının var olma ihtimali bile müslümanlar için uzak durmaya değerdir.BU ARADA KAHROLSUN İSRAİL.

BENCE YAZI BİR TESADÜF OLAMAZ... ZATEN ONU DA GEÇTİM, RESMEN NEREDE OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM COCA COLA HARAM İLAN EDİLMİŞ... ONU DA İNŞAALLAH İLERLEYEN GÜNLERDE FORUMA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ALLAH C.C.'YA EMANET OLNUZ... SELAMETLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt