Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ... (1 Kullanıcı)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ...

Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.

Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz?

CocaCola.gif

Farklı bir açıdan...

cola1.gif
cola2.gif

Şimdi bu yazıyı hat sanatı gözlükleriyle seyredelim:

cola4.gif
cola3.gif

"La Muhammed La Mekka"
"Muhammed ve Mekke yok olsun"

[big]B)Hala hiç utanmadan, çekinmeden Coca Cola içen Müslümanlar...!B)

B)TAKDİRLERİNİZE BIRAKIYORUZ....B)[/big]​

busra4

Kayıtlı Kullanıcı
RE: COCA COLA'nın ANLAMI (!) = FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ATILAN BİR MERMİ...

onceleri coook iciyordum ne yalan soyleyim ama bu dini sitelere gireli bir cook yerde goruyorum allah sahidimdir artik damlasini bile azima koymuyorum simdi deyil oldi 56 aydir boykot ediyorum etmeyede devam ALLAHIN IZNIYLE ALLAH AF ETSIN

hazan_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:
EMĞİNE SAĞLIK ............
ALLAH RAZI OLSUN.......HAYIRLI GECELER

yaren-34

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN .İKİ YILDIR BOYKOT EDİYORUM BU KOLAYI.ÖNCELERİ ÇOK İÇİYORDUM.İÇMEDİM ZAMN ARIYORDUM İÇİNDE YOK YOK.AMA ÖGRENDİMKİ İSRAİL BU GELİRLERİN ÇOĞUNU MASUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ ÖLDÜRMEK İÇİN KULLANIYOR.NE ARİEL NDE COLAYI 2 YILDIR KULLLANMIYORUZ.VE ÇEVREMDEKİ İNSANLARA BUNLARI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BU OYUNLARINIDA YENİ ÖGRENDİM.ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B):(:(:(

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim eline emğine sağlık malesef doğru ben çok önceden mail olarak almıştım bunu ve çok şaşırmıştım.asıl yok olacak olan kendileri.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun ben kendi capımda boykot ediyorum tanıdıgım herkese gittigim her yerde anlatıyorum ama insanlardan cok tebki alıyorum kardeşim bunu hacısı hocasıda içiyor ben içince ne olucak diyolar madem öyle neden kapsamlı bunun boykotu olmuyor ben yıllar öncede duymuştum falan aaa 20 sene öncede bi adam ben kola fabrıkasında calıştım içmeyin diye yazılı bişey vardı bunlar cok komik şeyler falan diye yorumlar yapılıyor ama pes etmiyorum bıkmadan anlatıyorum inşallah bı kişinin içmesine engel oluruz allah yardımcımız olsun inşallah

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

busra4 yazdı:
onceleri coook iciyordum ne yalan soyleyim ama bu dini sitelere gireli bir cook yerde goruyorum allah sahidimdir artik damlasini bile azima koymuyorum simdi deyil oldi 56 aydir boykot ediyorum etmeyede devam ALLAHIN IZNIYLE ALLAH AF ETSIN

ALLAH C.C. CÜMLEMİZİ AFFEDER İNŞAALLAH...B)B)B)
SELAM VE DUA İLE KALIN..B)B)B)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

KUTSAL_ORDU yazdı:
s.a kardeşim eline emğine sağlık malesef doğru ben çok önceden mail olarak almıştım bunu ve çok şaşırmıştım.asıl yok olacak olan kendileri.

EVET İNŞAALLAH BOYKOTTAYIZ...:|:|:|:|:|

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

sevgi dinc yazdı:
allah razı olsun ben kendi capımda boykot ediyorum tanıdıgım herkese gittigim her yerde anlatıyorum ama insanlardan cok tebki alıyorum kardeşim bunu hacısı hocasıda içiyor ben içince ne olucak diyolar madem öyle neden kapsamlı bunun boykotu olmuyor ben yıllar öncede duymuştum falan aaa 20 sene öncede bi adam ben kola fabrıkasında calıştım içmeyin diye yazılı bişey vardı bunlar cok komik şeyler falan diye yorumlar yapılıyor ama pes etmiyorum bıkmadan anlatıyorum inşallah bı kişinin içmesine engel oluruz allah yardımcımız olsun inşallah

İNŞAALLAH BOYKOTUNUZDA DEVAM EDER..ALLAH C.C.'NUN İZNİYLE BİZİM EVDE NE O İĞRENÇ KOLA NEDE ARİEL MARKALI DETERJAN KULLANILMIYOR..B)B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

çok haklsın hep deniliyodu ama ben pek anlamıyordum mümkün mertebe colaturka alıyoruz cocacoladan uzak duruyoruz bidaha kine daha dikkatli oluruz sağol bizi aydınlattığın için

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
çok haklsın hep deniliyodu ama ben pek anlamıyordum mümkün mertebe colaturka alıyoruz cocacoladan uzak duruyoruz bidaha kine daha dikkatli oluruz sağol bizi aydınlattığın için

B)B)RİCA EDERİM ABLACIĞIM...B)B)

walia

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim iş sadece kola'ile bitse...daha çok şeylere dikkat etmemiz gerek,bunun için ALLAHtan yardım dilememiz gerek,daha mantıklı daha sabırlı olalım inşALLAH!

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

walia yazdı:
kardeşlerim iş sadece kola'ile bitse...daha çok şeylere dikkat etmemiz gerek,bunun için ALLAHtan yardım dilememiz gerek,daha mantıklı daha sabırlı olalım inşALLAH!

İNŞAALLAH ALLAH C.C. YARDIMCIMIZ OLUR..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt