Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çikmazdayim Arkadaşlar Bir Akil Verin Bana (3 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Güzel kardeşim öncelikle Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun ailenle mutlu mesut bir yaşam sürmeni temenli ederim çok zor yıllar geçirmişsin senin yerinde ben olsam inanki senin gibi güçlü olamazdım gibime geliyo baş örtüsü meselesine gelince içinden kalbinden ne geçiyosa onu yap neyle mutluysan huzurluysan öyle ol borç yiğidin kamçısı derler öylede böylede ödeyebilecekseniz sende evinde kızınla olmak istiyosan kızınla ol eşinle bu konuyu iyice konuşun bi kara alın Rabbim hayırlısı neyse size onu nasip etsin Selametle

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM SAĞOL İŞALLAH SENDE KENDİNİ TOPARLADIN KAFANI YORMA HERŞEYİN HAYIRLISI BEN ARTIK BAZI ŞEYLERİ ALLLAH ABIRAKIYORUM RABB,İM EN İYİSİNİ BİLİR BANA BİR İŞARETLE BİR YOL GÖSTERECEK BENDE ÖYLE KARAR VERECEM

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm DAĞLARKIZI Ablacığım ltf yanlış anlamanızı istemem ... Namazlarınızıda Rabbim kabul etsin inşallah ... Çocuk yetiştirme konusunda bir kaç konuya değineceğim ANKARA'da ikamet etmekteyim Muhasebeciyim ve kırıkkalede üniversiteyi bitirdim 2 yıl önce .. ve o kadar çok şey yaşadımki şu genç yaşımda .. gözümün önünde intahar eden arkadaşlarım ... vs... kırıkkalede yurttayken daha 19 yaşındaki genç bir arkadaşım silahla sıktı kafasına ve Allah rahmet eylesin çok üzüldük ... Bizede her zaman anlatırdı ailesinin ilgisizliğinden... gelelim bu güne şu an yakından tanıdığım arkadaşlarım var inanın çok samimiyim arkadaşımın anneside babasıda memur ve çalışıyorlar Evlerindede net var liseyi geçen sene bitirdi .. oda aynı şekilde ruhsal bunalımlar AŞKLAR ( özellikle bu konu kızın birini seviyomuş ve ayrılmış çocuk içki nedir bilmezdi alkol kullanmaya başladı uyuşturucu kullanmaya başşladı anneside babasıda sanıyoki bizim çocuğumuzun ne derdi olacakki şu yaşta parada veriyoruz daha ne olsun :( ve elimden geldiğinde yardım etmeye çalışıyorum hem yakınlık olsun hemde dini bilgiler konusunda .. ) Çocuklar okula gittiğinde tabiki yeni arkdaşlıklar kuruyorlar sınıf arkadaşları falan derken okulda sıkılmaz ama eve geldiğinde annesini görmek ister istemese bile Muhtaçtır .. .. Çocuklara öncelikle dini bilgileri öğretilmeli .. Peygamber efendimiz anlatılmalı Saygılı sevgili evlatlar yetiştirmeli nasıl yetiştirileceği konusnda akıl vermek haddim değil ama şahsi fikirlerim Gençlerin %60 uyuşturucu bağımlısı bide hak verirsiniz umarım AŞK denen zırvalıklar evlenmeden yapılan Beraberlikler Herkeskendine bir sevgili aramaya başladı tövbe estağfurullah ailesi evladına bazı şeyleri öğretmezse Bu Ülke bataklığa doğru giderrrrrrrrr ... arkadaşlarımın bi çoğu annesini babasını sevmiyo biliyomusunuz nedeninide hiç sormayın ...

Gerçek savaş;şeytana ve nefsinize esir olmamak; onları dinlememek ve onlar ile mücadele etmek;onlara galebe çalmaktır.Gerçek özgürlük ise; ruhen ala-i illiyyine uçmak,bedenin sıhhatini korumak ve maddeten ise helal yoldan daima yükselmek demektir.Yoksa;helali ve haramı bilmeden gözetmeden; her haltı işlemek demek değildir.Yani Hz.Davud peygamber ve Hz.Süleyman peygamber vs.gibi,hem kral hemde peygamber yani hem maddi hemde manevi makamların en zirvesine yükselmek peygamberler gibi olmak gerektir....... Allaha emanet olun

ARKADAŞIM ANLATTIKLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BEN BİRAZDAN GİDECEĞİM SOHBETİMİZ YARIDA KALACAK AMA PAZARTESİ ANCAK ACARIM O GÜNE KADAR KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAHA EMMANET OLUN HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER SELAM VE DUA İLE.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
tüm arkadaşlara yazdıkları için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt