S.A.T.Nur kardeşim.....
Çalıştığınız dairede ortam ve amirlerinizin tutumu nasıl bilmiyorum ama. Gelecek günlerin nelere gebe olduğunu bilemeyiz. Henüz yaşınız çok genç. Sizin mesajınızı okuyunca Benim çalıştığım dairede de sizin gibi olan bir hanım efendi aklıma geldi. O her gün sabah erkenden geliyor. Başörtüsünü lavaboda çıkartıp, peruğunu takıyor. Mesaisine öyle devam ediyor. Pek sorun çıkmıyor.
Sayin Bülent Tunali.....bu Ne Demek Ya ??bayanlarla Erkeklerin Hiç Bir Farki Yok..işte Sizler Hep Yaptiniz Bu Farki...kutsal Kitabimizda Eeyyy Inanlar Diye Geçiyor Bazi Yerlerde Mesela Ey Inananlar Cumaya Gidiniz Diye Yaziyor Sizler Yani Erkekler Bunu Erkekler Diye Değiştiriyorsunuz...hayat Müşterektir Evde Iş Varsa Erkeklerde Yapabilir Dişarda çalişailacaksa Kadinlarda çalişabilir...kreşe Verilen çocuk Anne Sevgisinden Mahrum Mu??siz çocuklarinizi Okula Göndermediniz Mi??o Zamanda Anne Babadan Mahrum Oluyor öyle Mii??çok Saçma...birakin Bu Düşünceleri Lütfen..
1-BAYANLARLA ERKEKLERİN FARKI VAR.BAYANLAR FITRATI İÇABI DAHA ZAYIF YARATILMIŞTIR.Sayin Bülent Tunali.....bu Ne Demek Ya ??bayanlarla Erkeklerin Hiç Bir Farki Yok..işte Sizler Hep Yaptiniz Bu Farki...kutsal Kitabimizda Eeyyy Inanlar Diye Geçiyor Bazi Yerlerde Mesela Ey Inananlar Cumaya Gidiniz Diye Yaziyor Sizler Yani Erkekler Bunu Erkekler Diye Değiştiriyorsunuz...hayat Müşterektir Evde Iş Varsa Erkeklerde Yapabilir Dişarda çalişailacaksa Kadinlarda çalişabilir...kreşe Verilen çocuk Anne Sevgisinden Mahrum Mu??siz çocuklarinizi Okula Göndermediniz Mi??o Zamanda Anne Babadan Mahrum Oluyor öyle Mii??çok Saçma...birakin Bu Düşünceleri Lütfen..
S.a Ben Ayni Safta Kilalim Demedim üst Kat Bayanlara Ait.evet Ben Bayram Namazina Da Cuma Ya Da Gidiyorum üst Taraf Bayanlara Ait.cami Sadece Erkeklere Yapilmamiş..ben Islama Düşkün Ve Iki üniversite Bitirmiş Bir çok Dalda Da Eğitim Almiş Biri Olarak Lütfen Kutsal Kitabimizi Yobazlaştirmayalim Diyorum Evde Oturmak Isteyen Varsa Otursun Ben çalişiyorum Nur Kardeşim De Işi Varken çalişiyorken çalişsin Bence..çalişmak Ibadete Engel Değil..ben Sn.nihat Hatiboğlunu Da çok Dinlerim..nur Kardeşim Onun Sitesine De Gir Daniş..ayrica çok Türbanli Arkadaşim Var Iş Arayan..onlar Niye Oturmuyor Bu Kadar Evde Oturmak çocuğa Bakmak şartsa...bende Size Katilmiyorrrruuummm.aşaği Katta Benim Komşum Elektronik Müh.türbanli Ama Kamu Da çalişiyor Oğlu Da Küçük Veriyor Bakiciya Veriyor ..hergün De Okur Kur An ...geçin Bu Işleriallah Aşkina..çalişani Da Kafasini Kariştirip Engellemyin...
Bak ablacığım şunu unutma ki Allah hiçbir nefse kaldıracağından fazlasını yüklemez... Allah ın Rezzak olduğunu unutma... Başka bir yerde çalışabilirsin... Sizin yerinize gelecek olan her kimse rüşvette alsa bu onun sorunu... cehennemi boylar... kaldı ki Türkiye de devlet memurluğu işi bir bataklıktır ve senin gibi insanların o bataklığı kurutması mümkün değildir şu an için... Sen çocuğunu temiz bir müslüman olması için yetiştirmeye bak... bu işlerin sonu gelmez ilerde bırakırım dersin bakarsın ölüm gelir çatar.... Allah a sığın ve asıl görevin olan çocuğunu yetiştirmeye bak....
1-BAYANLARLA ERKEKLERİN FARKI VAR.BAYANLAR FITRATI İÇABI DAHA ZAYIF YARATILMIŞTIR.
Kadınlardan erkeklere benzeyenlerle; erkeklerden kadınlara benzeyenler bizden değildir." (Buhârî, Libas, 61)
2-KUTSAL KİTAB DİYE HİTABINIZ YANLIŞ KUTSAL KİTAP DİYEREK GENELLEME YAPAMAZSINIZ.KUR'AN-I KERİM DİYE HİTABINIZI YAPIN LÜTFEN
3-KUR'AN NIN HÜKMÜNÜ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ.ERKEK OLSUN KADIN OLSUN.
4-BEN DIŞARIDA KADIN ÇALIŞMASIN DİYE BİR ŞEY DEMİYORUM.EĞER EKONOMİK KAZANCI YETERLİ İSE AİLENİN.KADININ EVDE DURMASININ DAHA GÜZEL OLACAĞI FİKRİNDEYİM
İslam'ın rûhuna ters bazı fiiller, bizim âhiretimizi ziyana uğratmaktadır. Mesela:
* Tesettürlü bir hanımın "erkekler arasında" sekreter vb. olarak, İslam'a uygun olmayan işlerde çalışması,
* Yanında mahremi bulunmayan bir hanımın, yalnız başına uzun seyahatlere çıkması,
* Mahremi olmayan müslüman âilelerin aynı masada beraberce yemek yemeleri, aynı odada sohbet etmeleri,
* Dindar genç evlilerin, sokaklarda, ancak ev ortamında dolaşılabilecek görünümde gezmeleri,
* Tesettürlü bir hanımın toplum içinde sigara içmesi ALINTIDIR
5-EVET KREŞE VERİLEN ÇOCUK BELLİ NİSBETTE ANNE SEVGİSİNDEN MAHRUM.ÇOCUKLARIN YETİŞME ÇAĞINDA EN BÜYÜK İHTİYACI SEVGİ COCUK SEVGİYLE BÜYÜR.KREŞTE BİR BEBEĞE ANNE SEVGİSİNİN NEKADARI VERİLE BİLİR.EĞİTİM FARKLI BİR KONU
.BEN BİR BEBEĞİN SEVGİ GEREKSİMİNİ VURGULUYORUM.OKUDUĞUNUZU ANLAYIN LÜTFEN
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Evli Bir Kadinim Ve 1,5 Yaşinda Bir Kizim Var. 23 Yaşindayim Ve Tesettürlüyüm. Devletin Resmi Kadrolu Memuru Olarak 4 Yildir çalişiyorum. Mesai Satti Başlamadan önce Daireye Girerken Başimi Açiyorum Cikarken Kapatiyorum. Bu Benim Cok Zoruma Gidiyor Bazen Kalbin Daraliyor Neden Başimi Acmak Zorundayim Ki Diye Düşünüyorum Birde Cocuğuma Bakacak Kimsem Yok Kreşe Birakiyorum öyle Işe Geliyorum Vicdan Azabi Cekiyorum Aceba Yanliş Mi Yapiyorum Istifa Edip Evde Mi Kalsam Hem Cocuğumada Rahat Rahat Bakarim Eşim Polis Memuru. Onun Maaşiyla Geçinebilirz Ama Bu Aralar Borcumuzda Var. Ev Aldik Yani Kafam Cok Karişik Günah Mi Sevab Mi Bilmiyorum Ben Işten Ayrilsam Acaba Yerime Gelecek Kişi Ben Gibi Olur Mu Ya Rüşvet Alan Biri Gelse Devletin Malini Ziyan Etse Ben Gibilere Ihtiyaç Var Diye Düşünüyorum Işte Böyle Kararsizim Cocuğuma Dayanamiyorum Kreşte Kalmasina çünkü Ben Yetiştirme Yurtlarinda Kaldim Zoruma Gidiyor Onu Her Sabah Oraya Birakmak. Kafam Cok Karişik Lütfen Bana Dinimizce Uygun Olan Nedir Anlatirmisiniz.sizce Ne Yapalirim Bir Fikir Verin çalişayim Mi Istifa Edip Edve Kizimla Ve Hayir Işleriyle Mi Uğraşayim? Bilmiyorum :
İŞTE BU YA.KONUYU FARKLI YÖNLERE ÇEKMENİN NE ALEMİ VAR.İŞ 2 ÜNÜVERSİTE BİTİRMEK DEĞİL OKUDUĞUNU ANLAYABİLMEKEVET KARDEŞİM EĞİTİM VE BİR BEBEĞİN SEVGİ ALMASI AYRI ŞEYLER KARIŞTIRMAMALIYIZ. BORCUM VAR BİR SÜRE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM SONRASINDA SANIRIM ARTIK CALIŞMAM İHTİYACIM OLMAZ AMA ŞİMDİ ÇALIŞMAK DURUMUNDAYIM. RABBİMDEN DİLEĞİM BENİ BELLİ BİR ZAMANA KADAR ERTELEMESİ VE CANIMI GEÇ ALMASI BEN İŞİ BIRAKAYIM COCUGUMLA HUZURLU YAŞAYAYIM SONRA CANIMI ALIRSA ALSIN AMİN HEPİNİZE DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM.