Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Evli Bir Kadinim Ve 1,5 Yaşinda Bir Kizim Var. 23 Yaşindayim Ve Tesettürlüyüm. Devletin Resmi Kadrolu Memuru Olarak 4 Yildir çalişiyorum. Mesai Satti Başlamadan önce Daireye Girerken Başimi Açiyorum Cikarken Kapatiyorum. Bu Benim Cok Zoruma Gidiyor Bazen Kalbin Daraliyor Neden Başimi Acmak Zorundayim Ki Diye Düşünüyorum Birde Cocuğuma Bakacak Kimsem Yok Kreşe Birakiyorum öyle Işe Geliyorum Vicdan Azabi Cekiyorum Aceba Yanliş Mi Yapiyorum Istifa Edip Evde Mi Kalsam Hem Cocuğumada Rahat Rahat Bakarim Eşim Polis Memuru. Onun Maaşiyla Geçinebilirz Ama Bu Aralar Borcumuzda Var. Ev Aldik Yani Kafam Cok Karişik Günah Mi Sevab Mi Bilmiyorum Ben Işten Ayrilsam Acaba Yerime Gelecek Kişi Ben Gibi Olur Mu Ya Rüşvet Alan Biri Gelse Devletin Malini Ziyan Etse Ben Gibilere Ihtiyaç Var Diye Düşünüyorum Işte Böyle Kararsizim Cocuğuma Dayanamiyorum Kreşte Kalmasina çünkü Ben Yetiştirme Yurtlarinda Kaldim Zoruma Gidiyor Onu Her Sabah Oraya Birakmak. Kafam Cok Karişik Lütfen Bana Dinimizce Uygun Olan Nedir Anlatirmisiniz.sizce Ne Yapalirim Bir Fikir Verin çalişayim Mi Istifa Edip Edve Kizimla Ve Hayir Işleriyle Mi Uğraşayim? Bilmiyorum :
selamün aleyküm .yorumların bir çoğunu okdum bende gecekondu, mücahit,Mekarim-i Ahlak... kardeşlerimin söylediklerine katılıyorum. zaten açıldığınızda vicdan azabıda çekiyorsanız bence o işte daha fazla durmanın ve çoçununuzu anne sevgisinden mahrum bırakmanızın hiç bir anlamı yok ben dahi annemden ayrı kalınca zoruma gidiyor bir de küçük bir çoçuğu düşünün... selametle .. mevla yar ve yardımıcınız olsun...