Ellerine sağlık kardeşim bu saatte kahve iyi geldi sabahtan beri koşuşturmaca dan sonra emeklerine gönlüne sağlık Allah razı olsun senden de selam ve dua ile selametle kalın..Kahve saatimiz🤗
Ekli dosyayı görüntüle 1865744
Afiyet şifa olsun inşallah 🙌Ellerine sağlık kardeşim bu saatte kahve iyi geldi sabahtan beri koşuşturmaca dan sonra emeklerine gönlüne sağlık Allah razı olsun senden de selam ve dua ile selametle kalın..
Afiyet şifa olsun inşallah kardeşim 🙌@mavci abi.. ancak şimdi oturabildim , koltuğa yığıldım desem daha doğru olacak
Ellerinize sağlık abi. Kahve güzel , sunum da ayrı bir güzel.
Evet ya 😂Yemek ve Gevher🫣Burdayımmm
@mavci abi , yemek olur da ben gelmez miyim 🤭😂
Ellerinize sağlık abi , yine mükellef bir sofra.
Allahımıza şükürler olsun verdiği tüm nimetler için
Geçmiş olsun inşallah @Nur_u Secde kardeşim , Allah şifa versin.Aleyküme selam abi.
Valla çok iyi gider aile boyu domuz gribine yakalandık..dua eder dua beklerim 🤲
Aynen kardeşim...her evde aynı durum söz konusu... nasıl biseydir bende anlamadım...amin Allah razı olsun 🤲Geçmiş olsun inşallah @Nur_u Secde kardeşim , Allah şifa versin.
Covid19 sonrası ne yazık ki hastalıklarla sürekli birlkte yaşıyoruz 😔
Biyolojik mi psikolojik mi bilinmez evde sürekli birisi hasta , bumerang gibi dönüp duruyor
Allah size , ailenize ve hepmize sağlık afiyet nasip etsin
Rabbim Şafiî ismiyle acil şifalar versin 🤲 AminnAleyküme selam abi.
Aminnn 🤲Geçmiş olsun inşallah @Nur_u Secde kardeşim , Allah şifa versin.
Covid19 sonrası ne yazık ki hastalıklarla sürekli birlkte yaşıyoruz 😔
Biyolojik mi psikolojik mi bilinmez evde sürekli birisi hasta , bumerang gibi dönüp duruyor
Allah size , ailenize ve hepmize sağlık afiyet nasip etsin
Afiyet şifa olsun inşallah kardeşim 🙌
Geçmiş olsun canım benim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim .Aleyküme selam abi.