Öyle diyorsanız öyledir kardeşim 🤗Bu saatte daha yumuşak içimli sütlü türk kahvesi olur ..
Afiyet şifa olsun inşallah hepimize
Ekli dosyayı görüntüle 1865632
Afiyet şifa olsun inşallah kardeşim 🙌🤗Abi ancak gördüm kahveyi.
Ama bu yorgunluğa çook iyi geldi . Malum.. Kahve - bitter çikolata ve ben 😍
Ellerinize sağlık @mavci abi ☺️
Aynen kardeşim devir ve insanlar çok değişti . afiyet olsun 😊@Nur_u Secde devir değişti , insanlarımız da iyi kötü herşeye çok çabuk uyum sağladı 🤔 Ağlasak mı gülsek mi halimize
Vee .. kahvenin her türlüsünü çoook severim.
Ellerinize sağlık kardeşim , mutlu ettiniz beni 🤭💐
Teşekkürler kardeşim 🙌Ekli dosyayı görüntüle 1865669
Bugün çocukluğum ve gençligimin geçtiği yeşil bursamin tarihi güzel yeri olan kozahan dan çay ikram edeyim kardeslerime 😊her sabah özlem duyarım bursama 😔evliyalar şehri cennet bursa ..her ne kadar şimdi altı evliya üstü eşkıya dolu olmuş olsada ..Ulucami yeşil cami buralarda namazını kılıp ardından çay içmenin verdiği huzuru anlatamam 🤲
Afiyet olsun aynen abi 😊Teşekkürler kardeşim 🙌
Çay bizim milli içeceğimiz 🤗
Ben alabilir miyim kardeşim bu saatte çok iyi geldi çay Allah razı olsun ellerinize sağlık
Çaysız olmaz kardeşim 🤗✋UNESCO, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak başvurusu olan "Çay Kültürü"nü Somut Olmayan Kültürel Miras Listesine aldı.
@mavci, hadi hayırlı olsun
Afiyet şifa olsun 🙌Ben alabilir miyim kardeşim bu saatte çok iyi geldi çay Allah razı olsun ellerinize sağlık
Çayda bu saatte iyi geldi kardeşim öğleden sonra hep hastanedeyim önemli BİRŞEY yok yorgunluğumu aldı götürdü Allah razı olsun senden de bizleri her zaman düşündüğünün için kardeşliğimiz daim olsun sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim..
Aminnn 🤲Çayda bu saatte iyi geldi kardeşim öğleden sonra hep hastanedeyim önemli BİRŞEY yok yorgunluğumu aldı götürdü Allah razı olsun senden de bizleri her zaman düşündüğünün için kardeşliğimiz daim olsun sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim..