Afiyet şifa olsun inşallah kardeşim 🤲Rabbim kabul etsin 🤲 eline sağlık abi ..Rabbim bereketli kılsın 🤲
Çok şeyler kaçırıyorsun kardeşim 😂@mavci abi ,ellerinize sağlık.
Sofra olunca bende kaçmazdı ama bu sefer kaçırmışım 🤭
Allah kabul etsin tutulan oruçları
Sen yenisin galiba😂Abim çay ve kahveyi bir arada sunmuş,
Aklıma kendime hazırladığım çay yanına bir kaç ikramlık geldi. Ayıptır söylemesi bir tuzlu koysam bir tatlı da istiyorum...
insan biri ile yetinmez mi ? Çay ve kahve de bunun gibi olmuş
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim 🤲Kızının kahvesini içmeye gelicez deyince dünden beri kahveden nefret ettim😔 baktım kızda niyetli 😭 ben hiç bugüne hazır değilmişim...damat adayını sorup sorusturuyorum ,kızım olsa veririz diyorlar..ama yok ben arastirmaya devam edeyim çıkar bir kusuru 🤦çok zormuş kardeşlerim çok zor ..dünden beri kız anası olarak triplere girdim bir huysuzlastim ki sormayın 🙄 hayır damat adayinida hiç sevmedim çocuk iyi çocuk ama ben sevemedim 🤦Tevbe yarabbim estağfurullah çok huysuz oldum...en iyisi bir çay içip dua etmek 🙄😢
Aynen abi Allah razı olsun 🤲😊Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim 🤲
Çay her şeyin ilacı buyrun 🤗
Ekli dosyayı görüntüle 1865913
Afiyet şifa olsun inşallah 🙌Bak yine kaçırmışım ikramı , performans kaybediyorum demek ki 🤦🏻♀️
İçenlere afiyet şifa olsun, @mavci abi sizin de ellerinize sağlık olsun
@Nur_u Secde Allah yardımcınız olsun.
Anne baba olarak çocuğunun hayatını etkileyecek kararlarda sakin kalabilmek zor
Bizim şer gördüğümüzde hayr , hayr gördüğümüzde şer olabilir.
Kızınızın ve ailenizin dünya ahiret hayatlarınız hakkında hayırlı ise Rabbim kolaylaştırsın , hayırlı kılsın değerli kardeşim.
Teşekkürler kardeşim 🙌🤗Ekli dosyayı görüntüle 1865948
Ekli dosyayı görüntüle 1865949
Buyrun çaya kıymetli kardeşlerim 😊 çay alirmısınız sözü çok itici 😂çay muhabbettir özümüzü hatirlamaktir😊 şimdiki nesil bilmesefe çay kaşığı bardağın üstüne kapanmadan devam demektir 😂