Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

buyurun maklube yiyelim (4 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
valla ebru kardeş bir yıldır bende yiyemiyorum..maklubenin yapıldığı belli mekanlar vardır insan buralarda olmazsa bu lezzeti tatması zor.ben yinede nevşehire gittiğimde abilerden rica edecem bu sefer. valla hasret kaldık ya hu

omaroğlu

Yasaklı Kullanıcı
bune böyle uyduruk bir sey...yoksa meze filanmı

huzur sokağı

Kayıtlı Kullanıcı
hımm bizde bayanlar olarak yapıp afiyetle yiyoruz..tavsiye ederim.vazgeçilmezlerden biri.paylaşım için teşekkürler.......

berrekisra

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardes bu yemeğin adını yaklasık bi 3 senedir duyuyorum ama bi türlü yemek nasip olmadı:) neyse sayenizde en azından seklini görmüş oldum tadına da bakarım insaallah...:)

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
süper görünüyo ramazan bıtsınde yapsam ben bıkere yedım guzeldı ama cok acıydı :a01: ama tafsıye ederım yenmesını

humeyra...

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel görünüo yaa..ramazan günü bu foto baya etkiledi..tarif için teşekkürler..umarım becerebilirim..bu arada tavsiye ederim mükemmel bir tat..harika bişe..

emelfurkan

Kayıtlı Kullanıcı
ellerınıze sağlık harıka olmus.nasıl canım çektı anlatamam.ben ünıversıtedeyken ablalarımız yapmıstı yemıstık.ama harıkaydı.kalabalık olunca da daha lezzız oluyor.aklıma geldı valla bende yapcam eşıme bır tadına baksın.

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm maklubeyi ben ik defa görüyom görünüşü güzel ama tadı nasıldır acaba selam ve dua ile

anise

Kayıtlı Kullanıcı
Erkeklerin bu kadar becerikli olduğunu bilmezdim sanki böyle üniversite ortamı gibi ama öğrenci kısmı bu kadar maliyetli bişeyle uğraşmaz değil galiba neyse görüntü gerçekten güzel süsülü bi yemek çok şaşırdım gerçekten bizim tohatta bu kadar becerikli baylar yok maalesef aşçı eniştem hariç

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Siz bu mekbuleyi gerçekten yaptınız mı? valla helal olsun yaptıysanız ben yapamam hiç denemedim resimde gördüm süper bişey özellikle sinideki dizayn şeklinide çok beğendim...

B3y4N

Kayıtlı Kullanıcı
Ben çokca tadına baktım bu yemeğin.Çok güzel tavsiye ederim, rahaT 15 kişiyi doyurur.Bir de pilav çok sıcaktır yoğurtla beraber çok güzel olur.İşi bilene yaptırırsanız mükemmel tadı var.

Allah razı olsun

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
valla çok güzel görünüyor az malzemeyle deneyeceğim inşallah ellerinize sağlık

sevgi-gülü

Kayıtlı Kullanıcı
adam bi yemek tarifi koymus tariflikten cikmis ha
ne güzel yapmislar iste
ellerinize saglik

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Bir sefer yedim hala tadı ağzımda nefis bir yemekk

hoppidi

Kayıtlı Kullanıcı
yemek için hazırlanışı

01s063dp91lm8.jpg

aman Allahım:a30:....bu ne güzellik...bakarken bile ağzım sulandı...A37yapanların ellerine sağlık..

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Valla cok güzel olmuş bende evde yaparim genelde bekar yemeği derler elinize sağlik

papatyalı

Kayıtlı Kullanıcı
çokkk harikaaaaa olmuş bende komşumuz yapmiş çok guzel

özelim

Kayıtlı Kullanıcı
maklube valla bayılırım kimse ön yargılı olmasın onun bereketi çok farklı hiç bitmiyor bence herkes denemeli

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
iş yerinde bi arkadaşım pişirmişti görüntüsü bunun kadar mükemmel olmasa da tadı süperdi:)bakınca biraz alakasız malzemeler gibi duruyor ama tadı hiç te öyle değill..kim yaptıysa ellerine sağlık harika görünüyor canım çekti şimdi:)hayırlı akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt