Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

buyurun maklube yiyelim (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MÜLAKİ

Kayıtlı Kullanıcı
Erkeklerin mutfakta ne işimi var diyen birisimi var acaba.....

Isterseniz mütavazi bir yarışma yapabiliriz...kazanan kaybedene 2 çuval soğan soydursun:):)

MÜLAKİ

Kayıtlı Kullanıcı
:) tüm kardeşlerime hizmet etmek onlara sofralar hazırlamaktan zevk duyarım ..sanırım söylemeyi unuttum profesyonel aşçıyım ama bu görüntüde güzel olmuş elinize emeğinize sağlık .aslında önemli olan şudur bence burada görülmesi gereken ortada bir yemek var ama o renklere ve o nimetlere bakın bakın ki allah bizleri ne kadar çok seviyor onu anlamamız daha doğrudur inşallah...ama hepimizin hamd ve şükür içinde olduğundan süphemde yok eğer öyle olsaydık burada birleşmezdik değilmi selam ve dua ile
sizleri çok ama çok seviyorum....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bu konu yapışkandı önceden lazım oldu tarif güncelleyelim

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
ben ismini yeni duyuyorum hiçte yemedim ama güzel bişeye benziyo en yakın zamanda yaptırıcam anneme :) selam ve dua ile..

gülzüleyha

Kayıtlı Kullanıcı
çoook güzel görünüyor

çoook güzel görünüyor

:a37::VALLA NE YALAN SÖYLİYİM GÜZEL Bİ SUNUM BENDE DENİCEM .HELAL SANA

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu yemeği duydum çok da heves ettim yemek ve yapmak için ama bir türlü nasip olmadı görüntüsünüde ilk defa görüyorum çok harika bir tada bezior gerçi bildiğimiz tadlar ama hepsinin bir arada olmuş hali paylaşım için teşekkürler

yazıyolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim adresi versem kar4goylan yollarmısın bizim kızlar beceremiyo

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
ben maklube'yi dersanemizin bir hocasının iftarında yedim müthiş bir lezzet denemenizi tavsiye ederim.(unutmadan yapanında lezzette büyük katkısı var.)

Sehide_

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ilk defa duyuyorum ama rica etsem kargoyla bi porsiyonda bana gonderirmisiniz:a32:​

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
masallah ya super olmus... super bi goruntu cok hos hepsi.. ellerinize saglik.. bende yapmayi denicem nasipse :)

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
Doğrudur kardeşim öğrencilik yıllarında sık yaptığımız bir yemekti Yurtta iple çekerdik maklube günlerini şimdi yapmak için zor topluyoruz insanları ama o zamanlar öylemiydi maklubeyi duyan tüm yurt sakinleri katılırdı neredeyse ::(

SELAMÜN ALEYKÜM .
EVET KARDEŞİM AYNI ŞEYLERİ BİZDE YAŞARDIK.AMA AYDA BİRDE OLSA HALA YAŞIYORUZ DİYEBİLİRİM.SAĞ OLSUN BAKİ DOSTLUKLARIMIZ DEVAM EDİYOR.BU GELENEĞİ ELİMİZDEN GELSİĞİNCE YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ.SELAM VE DUA iLE

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
tavsiye edrim cakdok cok güzel oluyor.ama yaptıgnda bizide cagırmayı unutma:a26:

hihihihi hepsiniz davetlisiniz buyrun gelin buyuk bir sofra kuralim :)ne guzel.. bayiliyorum boyle toplantilara.. hem dua edilir hem sohbet hemde yemek:) bekliyom hepinizi hihi:)

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
maklubee:):):)
öğrenciliğimizin yemeği :)
nasıl sevinirdik maklube yapılacağı zaman :):)
ellerine sağlık kardeşim

dua sekeri

Kayıtlı Kullanıcı
Ya çok güzel görünüyor!!!!!!!!!!! Ben hayatta yapamam da yerim. Kim yaparsa çağırsın beni:)

ozlemsu

Kayıtlı Kullanıcı
biz de bugün okulda maklube yedik ilk defa tattım çok güzeldi

DLink

Kayıtlı Kullanıcı
Aman Allahım Görünce Gözüm Gönlüm açıldı o ne nimet öle ALLAH'ım sana şükürler olsun bize böle nimetler verdiğin için amin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt