Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maklube ismini duydum hatta arkadaşımın biri ev ablasına yaptıracaktı benim için .çok yemek istedim ama daha nasip olmadı.inşallah birgün.leziz görünüyor doğrusu .ellerinize sağlık.
valla kardeşim ALLAH ION verdiği utun nimetlr güzel ama biraz eziyetli bir yemek gibvi görunuyor... yemeğin görünüşü tanıdıkta ismi yuabancı... ismini daha önce duymadım sizin uydurdugunuz bi yemek mi yoksa yöreselmi... bildiğimiz tas kebabınıda yapıp bilavın üstüne dökeriz... bildiğimizden şaşmayalım... biz en iyisi.... Rabbim herkesin sofrasına bereket versin inşallah....
aaaaaaaaa makrube yenmezmi hiç antakyada çok yaparlar süper bir yemek,ben tavuklusunda yapıyorum makrubenin çok lezzetli oluyor.bu arada süper görünüyo makrube.odtulu seyma hahaha katılıyorum dediğine bizim öğrenci evindede sık sık yapılan yemektir bu.
yemegi yeme safhasındaki hazırlanışı bi yerden hatırlıyorumemegine saglık ayrıca yemekteki görsellige bayıldım inşALLAH dener sonucu iletiriz acıktım sanırımhadi saglıcakla kalın emi
selam ve dua ile
maklubeye bayılırum cok seviyorum ama onun tadı kalabalıkta güzel oluyo ilk yedigim gün cok sacma bi yemek gibi gelmişti ama süper bu yemegin ustası abilerdir
Maklube, Arapça bir kelimedir. Türkçe anlamı tersine dökülmüş veya dönmüştür. Maklube dedince akla Siirt gelse de aslında maklube bir Süryani yemeğidir.
Maklube!!!!! çok güzel bir yemek ama ramazanda sanki ağir olur gibi
çünki insan bu yemeği yerken ne kadar yediğinin farkina varmiyo sonra da rahatsiz olunabilü
ama çok güzel bi yemek.... Herkesin yemesini tavsiye ederim
Maklube!!!!! çok güzel bir yemek ama ramazanda sanki ağir olur gibi
çünki insan bu yemeği yerken ne kadar yediğinin farkina varmiyo sonra da rahatsiz olunabilü
ama çok güzel bi yemek.... Herkesin yemesini tavsiye ederim