gul_i rana
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende daha once hic yemedim makbule cok guzel gorunuyor ama biraz eziyetli gibi gorunuyor. emeginiz icin Allah razi olsun.
Tipine değil tadına bakmanızı tavsiyede buluna bilirim. gerçi şeklide tadı gibi lezizdir.:evet
valla çok güzel bir yemek ben defalarca yedim ayrıca hep beraber toplanıp yerken insan ayrı bir haz duyuyor ayrıca çok bilinen bir yemek çeşidi!!!!
yadırgadım doğrusu....
hııı hııımm süper görünüyo valla
Aleykümselam....
MaşALLAH maklubeyi bilenlerin sayısı artmaya başladı nede güzel, lezzeti alan bırakamaz ki ee nede olsa nefisss-missss-lezizzz şimdiden afiyet olsun bizim yerimizede yemek nasip olsun inşALLAH selam ve dua ile kalınız
Selamun Aleykum Aşka Mecnun Abi. Hiç Yemedim Bu Yemekten Ama Yorumlara Bakilinca Güzel Bir Tadi Olduğu Anlaşiliyor. çok Merak Ettim. Bende Yapsam Ilk Seferde Tadini Tutturabilirmiyim? Tutturamassam Yazik Olur Malzemeye Ama çokta Merak Ettirdiniz Tadini. Deneye Deneye öğrenirim Ama Dimi..
-MaşALLAH kardeşim, daha önceki mesjlarımızdada belirttiğimiz gibi yine belirtmek isterim maklube maneviyat yüklü bir yemektir. yiyene haz ve bereket huzuru samimiyet ihlası vermektedir... ahbap eş dost ile paylaşılacak en keyifli bir yemek hükmündedir, hele ki birde öğrenci sofrası ise sofra ALLAHHHHH deymeyin maklubecilerin katmerli keyfine
:KAfiyet olsun maklubeyi tattığınıza sevindim rabbim tadına bakamayanlarada nasip eylesin inşALLAH