RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
RE: buyurun maklube yiyelim
HAYIRDIR ABİM NE HABERİ YAA MERAK ETTİM ŞİMDİRABBİM HER DAİM İNŞAALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA..GÜZEL GÖNLÜNÜZDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM..DAVET ETMEK Mİ..SİZ İSTANBULDA DEĞİLMİSİNİZ ZATENEĞER ORDAYSANIZ DAVETE NE HACETORDA DEĞİLSENİZ DE ELBETTE BUYRUN GELİNBEKLE BİZİ İSTANBULKALBİMİZE MUHABBETİ YERLEŞTİREN VE BİZLERİ SIRADANLIKTAN KURTARAN RABBİME(c.c.)EMANET OLUN ABİ..aska mecnun yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
HAYIRLISI ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..TATLIYI SEVİP SEVMEDİĞİMİ NASİP OLURDA İSTANBULDA GÖRÜŞEBİLİRSEK ANLARSINIZ ABİMBİZ İSTANBUL İŞİNİ CİDDEN DÜŞÜNÜYOR VE 2-3 HAFTA İÇİNDE GELECEĞİZ AMAN KAYBOLMAYIN ABİ..REHBER SİZSİNİZ KAAN ABİYLE ONA GÖREaska mecnun yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ABİ YAA..TATLI FORMU GİTMİŞSİLMESEYDİNİZ KEŞKE YA DURSAYDI KEŞKE BEN DE BAKMAYIVERİRDİM YANİ
Aleykümselam...
Yok yaw sadece kilitledim anlaşıldı tatlıyı çok seviyorsun ama bu sıcaktada iyi gitmez be kardeşim. iştahın iyice kabarmasın diye kilitledim
Elbette davet ederseniz niye gelmiyeyim ki Hayırlısı olsun inşAllah gönlümde istanbulda kapılarını açtı size sevgili kardeşim Allah hayırlısıyla rızasıyla kavuştursun Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah Allah'a emanet olun selam dua ve sağlıkla yakında sana güzel bir haber gelecek onu iyi değerlendir inşAllah