Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (8 Kullanıcı)

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
HZ. EBUBEKİR'İN DUASI (UFUK-I MÜBİN'e yükselten dua)

HZ. EBUBEKİR'İN DUASI (UFUK-I MÜBİN'e yükselten dua)

(Bu duayı okuyan kimsenin ruhu Ufuk-ı Mübin'e yükselir. UFUK-I MÜBİN: Arşın önündeki geniş ovadır. Bu ovaya her Allah'ın (c.c.) günü 100 rehmet yağar.) Okuyalım inşe Allah.

“Allah'ım (c.c.) bütün mahlukatı karşılıksız ve hiçbir şeye ihtiyaç duymadığın halde yarattın. Onların bir kısmını Cennetlik bir kısmını da Cehennemlik olmak üzere ikiye böldün. Sen ben kulunu Cennet ehlinden kıl, Cehennemliklerden kılma. Allah'ım (c.c.) insanları halk etmeden evvel onları çeşitli bölüm ve gruplara ayırdın. Bazısını Said, bazısını hak yol yolcularından kıldın. Beni sana isyan etmekle azdırma. Allah'ım (c.c.) sen herkesin ne yapıp ne yapmayacağını henüz halk etmeden de biliyordun. Senin bilginde asla değişiklik olmaz. İlminin dışında olan hiçbirşey yoktur. Beni ibadetine daim olan kullarından eyle. Allah'ım (c.c.) sen istemessen kimse istemez. Öyle ise benim sana yakın olmamı istemeni iste. Allah'ım (c.c.) iyiliği, kötülüğü ve işlenecek herşeyi yaratan sensin. Beni bu grubun ilklerinden ve hayır işleyenlerden eyle. Allah'ım (c.c.) Cennet ve Cehennemi yaratan sensin. Beni Cehennem ehlinden değil, Cennet ehlinden eyle. Allah'ım (c.c.) bazı insanlar için kötülük murat ettin ve onların kalblerini sıkıştırdın. Benim kalbimi iman nuru ile süsle ve genişlet. Allah'ım (c.c.) bütün işlerin sevk ve idaresini yapan sensin, onlar sana yönelirler. Ben ölünce beni ulaştıracağın hayat temiz olsun. Beni yakın olan kullarının sınıfına dahil eyle. Allah'ım (c.c.) bütün güvenim, dayanağım sensin. AMİN.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim...
Emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
İnşaAllahu Teala okuyacağım...

ALLAHa emanet ol
selam ve dua ile...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin bu duayı bizimle paylaştığınız içn Allah razı olsun kardeşim.

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..Amin inşallah..
Rabbimiz c.c razı olsun, duası ile yücelenlerden eylesin inşallah..
Emeğinize sağlık.. Selam ve Dua ile.

Ve aleykümselam. Rabbim dualarınızı (dualarımızı) kabul eder inşe Allah. Yüce Allah sizlerdende razı olsun.

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Sıkıntı gideren ve arzu edilene kavuşturacak dua

Sıkıntı gideren ve arzu edilene kavuşturacak dua

(Bu duayı hergün okuyanın sıkıntıları gider ve ne dilerse Allah'ın izniyle olur) Okuyalım inşe Allah.

“Allah'ım (c.c.) ben kendime hiçbir fayda sağlayamadığım gibi, zararda vermedim. Hayatımı devam ettiremediğim gibi, ölemem ve öldükten sonra dirilemem. Sen bana ne verirsen ben onu alırım, onun dışında bişey alamam. Senin beni muhafaza ettiğin dışında ben kendimi koruyamam. Allah'ım (c.c.) beni söz, fiil, sıhhat ve afiyetle senin sevdiğin, razı olduğun şeyleri yapmaya muvaffak eyle. AMİN

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
amin..AMİN...AMİN..

amin..AMİN...AMİN..

AMİN !

Yâ Rab! İşte bir kez daha kapına geldik. Rızan istikametindeki arzu ve recalarımızı kabulle karşılaman istikametinde içimizi Sana açıyoruz. Ne olur, salih kullarının niyazlarını kabul buyurduğun gibi bizim dualarımızı da kabul buyur!.

Başta Kumandanımız olmak üzere bütün tutsak gönüldaşlarımız ve yeryüzünde davay-ı din-i mübin-i İslam için esarete düçar olmuş kardeşlerimize hürriyet-kurtuluş ve zafer ihsaneyle ! Filistin de , Çeçenistan da , Irak da , Afganistan da , Doğu Türkistan da , Keşmir de , Filipin Coğrafyasın da , Somali de ve şimalden cenuba- şarktan garba her yerde ehl-i cihadı zaferlerle taltifeyle ! Zalim-kafir-işgalci-saldırgan düşmanların tahakküm ve tasallutundan , maddi-manevi tahribatlarından Ümmet-i İslamı Nusretinle tahkim eyle...Gönlümüzde-kalbimizde cihad aşkını , şahadet bilincini muharrik bir maneviyat olarak zuhurlara vesile eyle !

Ey bütün hamd ü senâların yegâne sahibi ve biricik mercii Yüce Rabbimiz! Hazinelerinden bizlere lutfettiğin bütün nimetler, kalblerimizi donattığın tüm zînetler ve ruhlarımıza sevdirdiğin topyekün güzellikler için biz de Sana hamd ve şükranlarımızı arzediyoruz. Bahtına düştük, halimize merhamet eyle ve lütfen bu kadar ikram ü i’zaz ve ihsanda bulunduktan sonra bunları geri almak suretiyle bizi ikab etme.. hoşnutluğundan mahrum bırakmak suretiyle cezalandırma!.. Sana doğru yürüdüğümüz rıza yolunda hususî inayetinle bizi teyi’d buyur ki, huzuruna yüzümüz ak olarak gelebilelim.

Rabbimiz! Bizi nezdinden göndereceğin bir ruh ve garazsız, ivazsız Sen’in muhabbetine ulaştıracak bir marifetle te’yîd buyur.. kalbimizde dolaylı ya da doğrudan Sen’in rızana ulaştırmayan/ulaştırmayacak olan sevgiler varsa onları da sil süpür.. havâss-ı zâhiremizi ve bâtınamızı (tatmak, görmek.. gibi duyularımızı ve hayal, hafıza.. gibi kalbe bağlı duygularımızı) Sen’in emrine muhalefetten muhafaza eyle!

Rabbimiz! Bütün bunları dilenirken yine Sen’in gazabından rızana sığınıyor, rahmetine iltica ederek cezalandırmandan rahmaniyet ve rahîmiyetine kaçıyoruz; ne olur, göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa bizi nefislerimizle başbaşa bırakma!

Rabbimiz! Niyazımıza hitam-ı misk olacağı mülahazasıyla bir kez daha yakîn-i etemmin biricik kahramanı ve beşeriyetin en şereflisi efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile halkına ve arkadaşlarına salât ü selam ediyor ve dualarımızı kabul buyurmanı istirham ediyoruz. Lütfundan ve kereminden dileniyoruz , lütfen bizi duaları kabul olmayan tali’sizlerden eyleme!
Ey kullarına her zaman hilmle muamele edip , onların günahlarını görmezden gelen ve yeniden dönüp sırat-ı müstakimi bulmaları için fırsat üstüne fırsat veren yüce Mevlâmız! Bizler çok hatalar irtikap ettik , çok günahlar işledik...Şimdi “Tevbeler tevbesi!” diyor , yüce huzurunda boyun büküyor , huşû ile iki büklüm oluyoruz...Şayet bizi cezalandıracak olursan adaletinle muamele etmiş olursun ; yok eğer onca günahlarımıza , kusurlarımıza ve isyanlarımıza rağmen o hududu olmayan rahmet ve merhametinle muamelede bulunur ve affedersen , o da Sen’in fazlın olur ; Sen’in fazlın bizim hayal sınırlarımızı bile aşacak kadar büyüktür...

Ey rahmeti gazabının önünde bulunan , kullarının tevbelerini kabul buyuran ve dua dua yalvaranların nidalarına icabet eden Yüce Rabbimiz! Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil , hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizim dualarımıza da icabet buyur ; bizi haybet ve hüsrana uğratma!

Efendiler Efendisi'ne, O’nun nezih ehl-i beytine, seçkinlerden seçkin ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz , Rabbimiz! Amin!...

--------------------

BU YÜREK VURULMAZ ZİNCİRE...BU YÜREK ÖLÜME HAZIR !

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi duaymış ALLAH celle celalühü razı olsun kardeşim. hayırlı günler.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Dua bin kapıyı açarmış dileyene
Bin umut katarmış yürekten isteyene,
Duasız hiçmiş seven,
Sevgisiz hiçmiş dua,
İçmiş dua
içinin en saklı yeriymiş ,en gizli köşesiymiş,
Susunca yağmur,Konuşunca gökkuşağı,
Bin kapı açarmış dua dileyene lal olupta isteyene,
Aşk dolupta inleyene
Bin melek tutarmış bir duanın elinden aminler düşmezmiş meleklerin dilinden.
Dua ile tutunan dua ile korunan
Eksik etme duandan

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi duaymış ALLAH celle celalühü razı olsun kardeşim. hayırlı günler.

Dua bin kapıyı açarmış dileyene
Bin umut katarmış yürekten isteyene,
Duasız hiçmiş seven,
Sevgisiz hiçmiş dua,
İçmiş dua
içinin en saklı yeriymiş ,en gizli köşesiymiş,
Susunca yağmur,Konuşunca gökkuşağı,
Bin kapı açarmış dua dileyene lal olupta isteyene,
Aşk dolupta inleyene
Bin melek tutarmış bir duanın elinden aminler düşmezmiş meleklerin dilinden.
Dua ile tutunan dua ile korunan
Eksik etme duandan

Amin kardeşim.Allah c.c. cümlemizden razı olsun. Selam ve dua ile hoşçakalın.

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Allahım..Bizleri İSLAM İHTİLAL VE İNKILABININ MADDİ VE MANEVİ ŞARTLARINA ERDİR..TEK SENİN HÜKMÜN HÜKMETSİN..KAİNAT BEREKETLE DOLSUN...YA MUNTAKİM ALLAH...BİZLERİ İNTİKAMINA MEMUR ET...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN AMİN AMİN
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun...

Allahcc razı olsun...Allahcc yar ve yardımcınız olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt