Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin.Emeğine sağlık.Ne güzel bir dua.Allah kabul etsin.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
(Bu duayı hergün okuyanın sıkıntıları gider ve ne dilerse Allah'ın izniyle olur) Okuyalım inşe Allah.

“Allah'ım (c.c.) ben kendime hiçbir fayda sağlayamadığım gibi, zararda vermedim. Hayatımı devam ettiremediğim gibi, ölemem ve öldükten sonra dirilemem. Sen bana ne verirsen ben onu alırım, onun dışında bişey alamam. Senin beni muhafaza ettiğin dışında ben kendimi koruyamam. Allah'ım (c.c.) beni söz, fiil, sıhhat ve afiyetle senin sevdiğin, razı olduğun şeyleri yapmaya muvaffak eyle. AMİN

ablacım bu duayı benim içinmi koydun yoksa böyle bi duayaihtiyacım vardı allah senden razı olsun

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.Allah razı olsun.Emeğine sağlık.Çok güzel dualar.

Karaman'lı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım razı olsun çok güzel bir paylaşım..

CORE

Kayıtlı Kullanıcı

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
(Bu duayı hergün okuyanın sıkıntıları gider ve ne dilerse Allah'ın izniyle olur) Okuyalım inşe Allah.

“Allah'ım (c.c.) ben kendime hiçbir fayda sağlayamadığım gibi, zararda vermedim. Hayatımı devam ettiremediğim gibi, ölemem ve öldükten sonra dirilemem. Sen bana ne verirsen ben onu alırım, onun dışında bişey alamam. Senin beni muhafaza ettiğin dışında ben kendimi koruyamam. Allah'ım (c.c.) beni söz, fiil, sıhhat ve afiyetle senin sevdiğin, razı olduğun şeyleri yapmaya muvaffak eyle. AMİN

tuana 1

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim.Emeğine ve yüreğine sağlık.Ne güzel bir dua.Allah kabul etsin.

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
Ashab-ı keyf buyrun arkadaşlar bi okuyun neler bilmiyoruz daha

Ashab-ı keyf buyrun arkadaşlar bi okuyun neler bilmiyoruz daha

ESHAB-I KEHF
Peygamber Efendimiz buyuruyorlar ki: “Evlatlarınıza Eshab-ı Kehf’in isimlerini öğretiniz.” Çünkü onların isimleri bir binada bulunursa, o bina yanmaz; bir eşya üzerine yazılırsa, o eşya çalınmaz; bir hayvan üzerinde bulundurulursa o hayvan kaçıp gitmez.
Yangında bir bez parçası üzerine Eshab-ı Kehf’in isimleri yazılıp ateşin ortasına atılsa, yangın söner.
Çok ağlayan çocuğun beşiğinde başının altına konulsa, çocuk ağlamaz.
Çekirge için, bir kâğıt üzerine yazılıp bir ağaca takılıp tarla ortasına dikilirse çekirgeler gider. Hamile kadının sol oyluğuna bağlanırsa, doğum kolay olur.
Ayrıca; Uyuyamayan bir kimseye, Haşir Suresinin sonunda Lev enzelnâ’dan başlayarak 4 ayet, arkasından da Eshab-ı Kehf’in isimleri okunursa, o kimse uyur.
ESHAB-I KEHF’İN İSİMLERİ

Mernûş, Mekselînâ, Mislînâ, Yemlîhâ,
Kefeştatayyûş, Şâzenûş, Debernûş,
Kıtmîr .( Köpeklerinin ismi dir )

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesım.bu ısımlerı hıc duymamıstım.bulabılırsem anlamlarına bakıcam

bırazdan inşallah.cok guzel bır paylasımdı.Emegınıze sağlık kardesım.Allah a emanet olun.

Selametle...

melis

Kayıtlı Kullanıcı
Amin arkadaşım inş şşşş tüm ümmeti muhammet için aminnnnnnnn

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kardeşim.Allah cc razı olsun sizlerden.

Geylani

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm çok güzel dualar allah razı olsun sizden bizlerle paylaştığınız için.

Allah'a emanet olun.
Selam ve dua ile...
Es selamün aleyküm ve rahmetullahı ve berekatullah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt