aleyküm selam ablam...
her zamanki halim ablam sağolasın:a37:
bekleme ablam kimseyi ben yine hazırlarım merak etme..
:a15::a15::a16:
aleyküm selam ablam...
her zamanki halim ablam sağolasın:a37:
bekleme ablam kimseyi ben yine hazırlarım merak etme..
ben ekmek bancaktım yaaa....ekran müsade etmedi neyse yarın ki tarife banayım........ellerinize sağlık..
afiyet olsun...kahvaltınız hazır..gülnisa ablam buyur...diğerlerini çağırmayı unutma ama tamam:a12:
çocuklar aceleden bu kadar hazırlayabildim eşim dün sabah anjiyo oldu gece yoğun bakımda kaldı bu sabah hastaneye gidiyorum size afiyet olsun ha sakın sofrayı toplamadan bırakmayın gelince evi temiz bulayım belki birkaç gün gelemem dua edin
bu konuyu sevmedim boş boş uğraşılarla vakit kaybı allah akıl fikir versin
afiyet olsun...kahvaltınız hazır..gülnisa ablam buyur...diğerlerini çağırmayı unutma ama tamam:a12:
çocuklar aceleden bu kadar hazırlayabildim eşim dün sabah anjiyo oldu gece yoğun bakımda kaldı bu sabah hastaneye gidiyorum size afiyet olsun ha sakın sofrayı toplamadan bırakmayın gelince evi temiz bulayım belki birkaç gün gelemem dua edin
zeynepcım ellerıne sağlık
harıka görünüyor
haydı afıyet olun
:a12:
Görüntüsü güzel olanın tadıda güzelldir
Emeğinize sağlık ..Anlaşılan beni 1 dereceden obeyiz yapmaya niyetlisiniz..
bunlarda benden:a14:
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 600x450
abla açlık tan midemden garip sesler geliyor ekrana ekmek bandım tadı yok yarın rafadan yumurta olsada yesek yaparmısın .....zahmet olmazsa...........hem çok güzel bir konu genç kızlara sofra kurma adabı öğretiyosunuz ..beğenmeyen beğenmesin ben beğenip ekmek banıyosam onlarda imrenmiştir banamadılar ya laf atıyolar.......selametle
Ellerinize Sağlık ablalarım - abilerim ne güzel sofralar onlar öle .. insanın monitörü delesi gelior .. bnde hazırlardım da vakit kahvaltı vkti deiL .. baska zaman İnsallah