Bugünde kahvaltı benden olsun.. Acemiyim biraz bu işlerden anlamam ama inşallah beğenirsiniz
hafize hanım ablacığım..bakmayın siz ona buna , bizler sizden çok memnunuz,
ona bakarsanız benim yaşımda ufak değil, ailece takılıyoruz sitemİze,,eşim ve çocuklarımla...
valla kim ne derse desin..gönüldaş kardeşlerimizle sohbet ve muhabbet,DUALARA KATILIM, büyük mutluluk..
ALLAHA EMANET OLUNUZ ABLAM...,
selamunaleykum güzel arkadaşlarım
allah razı olsun o güzel kahvaltılar için
hepınıze ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın biraz rahatsızdım ve misafirim vardı
sofraların hepsı en birinci
iyi varsınız
nasılda acıkmışım
hem ye hem formda kal
afiyet olsun
cokca mutlu kalın
gülnisa kardeşim sensiz forum, öksüz kalmış gibi..çook geçmişler olsun, rabbim rahatsızlıklarımızı, günahlarımıza kefaret sayar inşallah......
bende sabah size yazmıştım merak etmiştim..
neyse iyi olduğunuzu bilmek huzur verdi bize..Allah yar ve yareniniz olsun..:a35:
Gülnisa Hanım döktürmüşsünüz yine .Maşallah ...Hazırlayan elleriniz dert görmesin ye ye formda kal .Yesem yesem kilo almasam diyenler için.Biz yine de sünnete uyup doymadan kalkalım.Elhamdülillah.Allah hazırlayan ellernize dert vermesin.Ruhunuz gönlünüz herdaim huzurla dolsun.İki cihanda afiyette olun İnşaallah...
selamün aleyküm gülnisa hocam...
Ellerinize saglık ne güzel bi sofya hazırlamışsınız bakıp bakıp gözlerimiz doydu... Emeginize saglık...
Rabbim bereketini arttırsın inşallah...
Gülnisa hocam ya mavci abi yani mustafa abim gözükmüyor uzun zamandır sitede nerde olduguna dair bi fikriniz varmı...
Teşekkürler.hocam..
Selam ve dua ile..
ooh oohh canım ablacım, kuş sutumuz eksık ben de kahvaltı yapmıstım ama boyle bır kahvaltıya da hayır dıyemem, benı de aranıza alırsanız tabı
aleykumselam güzel kardeşim
allah razı olsun
hem ye hem formda kal
mavci semınere gıdecektı
formunda oyle yazmıştı
sanırım bugünlerde gelır
inşaallah ıyıdır
allaha emanet ol
mutlu kal
allah sizden de razı olsun hocam...
Isminiz gibi yüregi güzel hocam...
Teşekkürler ben bilmiyordum göremeyince mustafa abiyi merak ettim...
Hamdolsun hocam iyiyim. Siz nasılsınız?
Sizde rabbime emanet olun..
Inşallah hepimiz hep mutlu ve huzurlu kalırız..,
selam ve dua ile..
aleyküm selam
hamdolsun bende ıyıyım evladim
resim yüklemio neden acaba
Gecen aksam bize gelen arkadaslarim bos gelmemis bir yigin pasta malzemeleri getirmislerdi. Boyle misafire can kurban) Sermin arkadasimin yapti Hazir muffin buyuklugunde ici bos minik kek, cirpilmis krema ve cikolata sos.. Bu sekilde bir keki, iri boy muffinlarin ustunu acarak ve icini kasik yardimiyla oyarak yapabilirsiniz.kahvaltida iiiiii olur.