Selamun AleykumCanım
Ben yine 33 tane alayım inş.Canım benim vaktim bol sıkıştığınız olduğunda bildirirseniz seve seve yardımcı olurum allahın izniyle
Selam Ve Dua ile
Amin.kardeşim CENABU ALLAH yar ve yardımcın olsun selametle acizane banada dea edermisin.......
21 adet kendim ve işsiz kardeşlerim için okuyacağım inşaALLAH.
rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim hakkınızda hayır olanı ihsan eylesin inş.![]()
Belirsiz ve muğlak şeyleri keşfeden ’a hamdolsun. Yaratılmışların hayırlısı Hazreti Muhammed’e (A.S.) salât ü selâm olsun!
ALLAH’dan başkasına gönül bağlamayıp ürken, ALLAH CC ile gönül alışkanlığı içinde ünsiyet kuran GAVS-I Â’ZAM diyor ki:
“Cenâb-ı Hak (c.c) Bana (ilham yoluyla) şöyle buyurdu:
— Ey Gavs-ı Â’zam!
— Buyur ALLAH'ım buyur, emrine âmâdeyim!
Ey Gavs-ı Â’zam! Kendi arkadaş ve yâranlarına de ki: Sizden kim Beni arzuluyorsa fakirliği seçip beğensin; sonra da fakirliğin fakirliğini… İşte bu fakirlik tamamlanınca artık onun ötesinde ancak Ben varım.
teselli olmuştur umarım. ben okuyunca kendimi mutlu hissetmiş ve işsizliği nimet bilmiştim.
leyla ablam 5 tane okudum.inşallah sende bende ve burdaki tüm işsiz kardeşlerimizde bir an önce iş buluruz ablacım.ne olur kusura bakma siteye fazla girip ilgilenemedim.kurslar varya.ALLAHA emanet ol ablacım
10 tane okudum... allah kabul etsin inşalah. sana ve bi işe ihtyacı olan herkese hayrlı işler helal kazançlar nasip etsin