ALLAH RIZASI İÇİN HAYIR KAPILARIMIZIN AÇILMASI DUALARIMIZIN KABULU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN....
YASİN SÜRESİ
Zerrin abla......................10(okundu)
leyla...............................1(okundu)
Nur61..............................4
ZÜHRE_...........................24(okundu)
kalbiminurlandır...............1
mernenur1........................2(okundu)
seher abla........................7
leyla arkadaşı...................3
sıla1................................3
okunan...35
kalan......6
ALLAH CC kabul etsin İNŞALLAH
Canım kardeşlerim ben yarın gece şehir dışına çıkıyorum gittiğim yerde bilgisayar olanağı olmayabilir dualara katılmaya çalışacağım elimden geldiğince ALLAH bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü gözü hürmetine ALLAH bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Memurluk için dualarını bekliyorum kardeşlerim ALLAH hepimize tez zamanda hayırlı rızk kapıları iç kapıları kısmet kapıları açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etmek nasip etsin Rabbim.YASİN bitince aynı benim yaptığım gibi duasını yapıp yazarmısınız kardeşlerim size zahmet ALLAH hepinizden binlerce razı olsun sizleri çok seviyorum ALLAH tez zamanda gönlünüzün muradını vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
YASİN SÜRESİ
Zerrin abla......................10(okundu)
leyla...............................1(okundu)
Nur61..............................4
ZÜHRE_...........................24(okundu)
kalbiminurlandır...............1
mernenur1........................2(okundu)
seher abla........................7
leyla arkadaşı...................3
sıla1................................3
okunan...35
kalan......6
ALLAH CC kabul etsin İNŞALLAH
Canım kardeşlerim ben yarın gece şehir dışına çıkıyorum gittiğim yerde bilgisayar olanağı olmayabilir dualara katılmaya çalışacağım elimden geldiğince ALLAH bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü gözü hürmetine ALLAH bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Memurluk için dualarını bekliyorum kardeşlerim ALLAH hepimize tez zamanda hayırlı rızk kapıları iç kapıları kısmet kapıları açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etmek nasip etsin Rabbim.YASİN bitince aynı benim yaptığım gibi duasını yapıp yazarmısınız kardeşlerim size zahmet ALLAH hepinizden binlerce razı olsun sizleri çok seviyorum ALLAH tez zamanda gönlünüzün muradını vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun