berat05
Yönetici
HAYDİ KUR'AN-I KERİM okumaya
Kuran okumak - anlamak- yaşamak- yaşatmak için
Kuran'ı sevmek-sevdirmek-öğrenip-öğretmek için
HAYDİ KUR'AN-I KERİM okumaya
"Biz Kur’ân’dan mü’minlere rahmet ve şifâ olan şeyler indiriyoruz..." (el-İsrâ, 82)
Selamünaleyküm...ALLAH c.c. emanet olun...selametle İNŞALLAH...
bugün Kuran-i Kerim Okudunuz Mu?
kuran-i Kerim Kendisini Okumayan Ve Yaşamayanlardan Huzuru Ilahide
şikayetçi Olacak.
PEYGAMBER EFENDİMİZ'İN (S.A.V) KUR'AN-I KERİM'İ AÇIKLAMA VAZİFESİNDEN BAHSEDEN AYETİ KELİMELER
"Sana da bu zikri(Kur'an'ı) indirdik ki,kendilerine indirilenleri insanlara açıklayasın ki,ta ki düşünüp öğüt alsınlar.(Sure-i Nahl,ayet 44).
Biz sana kitabı indirdik ki,hakkında ihtilafa düştükleri şeyi açıklayasın.Ve inanan bir kavim için(o kitap) yol gösterici ve rahmet olsun.(Sure-i Nahl,ayet 64)
"Doğrusu biz harikulade güzel bir Kur'an dinledik ki doğru yola iletiyor.İşte biz ona iman ettik...Rabbimize hiçbirşey ortak koşmayacağız dediler"(Cin 72/1,2)
Selamün Aleyküm.Ben okuyamadım,çünki henüz bilmiyorum.Allahım inşallah o günü bana gösterir.3 gün önce yazıldım,eylül ayında nasip olursa başlıyacağız .Çocuklar gibi sevinçliyim.Sanki ilk defa okula gideceğim gibi heyecanlıyım Allahu Taala cümle müslüman kardeşlerimize nasip etsin inşallah.Allaha Emanet Olun.
Bugün Kuran-i Kerim Okudunuz Mu?
KURAN-I KERİM KENDİSİNİ OKUMAYAN VE YAŞAMAYANLARDAN HUZURU İLAHİDE
ŞİKAYETÇİ OLACAK.
"İşte bu Kur'an muazzam bir kitabdır. Onu biz indirdik. Çok mübarektir. (Fayda ve bereketi çoktur). Artık buna uyun, emirlerine bağlanın ve Allah'tan korkun. Tâ ki merhamet olunasınız" (En'âm: 155).
[SIZE=+2]''And olsun ki biz KUR'ANı düşünüp öğüt alınsın diye kolaylaştırdık.Öğüt alan Yokmudur ?'' (KAMER:22)[/SIZE]