Kaan Erdem
Yönetici
Bugün Kuran-i Kerim Okudunuz Mu?
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize sağlık Rabbim hiç birimizi dinden imandan Kur'andan ayırmasın dini görevlerimizi tam itikatiyle bir bütün olarak yapmak nasip etsin Rabbim. Dilimizden Kur'an kalbimizden iman eksik etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
s.a. kardeşim.okudum inşallah.yaklaşık 20 gün oldu hergün mutlaka 2 sayfa okumayı adet ettim kendime ne olursa olsun.ben daha çok yeni okuyorum.buyüzden çok korkarak okuyorum ya yalnış okursam diye.ama yalnışda olsa en az 2 sayfa okuyorum ve okudukça hızlanmaya hatalarımı görmeye okudukça okumaya başladım.hani tabiri caiz ise ağzım sulanıyo desem çok yeri okumak için.rabbim hakkıyla okuyup anlayan ve uygulayanlardan olmayı nasip etsin inşallah.dua edin inşallah daha güzel okuyalım diye.selametle kardeşim AEO
aleykümselam sayın kardeşim.ALLAH cc razı olsun.sizi daha iyi etsin inşaALLAH.mevlam kusur ve hatalarımız ile kabul eylesin ve daha da iyi olmamız için fırsatlar versin.
ALLAH cc emanet olun.selametle kalın hayırlı ve bereketli geceler olsun kardeşim.
KURAN-I KERİM KENDİSİNİ OKUMAYAN VE YAŞAMAYANLARDAN HUZURU İLAHİDE
ŞİKAYETÇİ OLACAK.
Kur'an "RUH"tur...
Kur'an dirilere ŞİFA, ölülere ise NUR yani aydınlıktır..
Okuyunuz...Okutunuz..
Allah Razı Olsun Okuyanlardan, Okutanlardan...
"Şifahane-i hikmetten erişe dertlere derman
Bula dertli devasını Cenab-ı Hakk ede ihsan..
ALVARLI EFE Hz.(R.A.)
Kur'an-ı Kerimin ahkamının..ruhunun ruhumuza nüfuz etmesini..
her derdimize deva-şifa..geçmişlerimize Rahmet sağanağı nur olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
ben kuranı kerim okumaını bilmiyorum türkçe mealini okuyorum öğrenmeyide çok istiiyorum o sebepten burayı keşfettim zaten bana dua edin allah zihnimi açık etsinde çabuk ve anlaşılır şekilde öğreniyim ççok istiyorum çünkü allah razı olsun şimdiden
KURAN-I KERİM KENDİSİNİ OKUMAYAN VE YAŞAMAYANLARDAN HUZURU İLAHİDE
ŞİKAYETÇİ OLACAK.