Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (3 Kullanıcı)

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

SELAMÜN ALEYKÜM
RABBİM izin verirse bende haftada 7 YASİN-İ ŞERİF ve 500 Adet Kelimei tevhit okurum. İNŞALLAH.B)B)

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

PAZERTESİ GÜNÜ BAŞLARIM

reyhan33

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM...Cumanız mübarek olsun.
5000 Kelimeyi tevhit,5000 Salavat.5 Yasin okudum.
ALLAH izin verirse inşaallah okumaya devam edeceğim.
Allah yar ve yardımcımız olsun.B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm ravza nur ben 7 yasin 5000 kelimeyi tevhit çekerim hayırlı cumalar B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Haftaya cuma akşamına kadarmı ? biz duaya gittiğimiz zaman kelimeyi tevhidi LAİLAHEİLLALLAH DİYE ÇEKİYORUZ DOĞRUMU ?

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Bu defterde yazılı olanları inkâr ediyor musun? Muhâfız kâtiplerim (olmadık şeyler yazarak sana) zulmetmişler mi? Kul:

' Ey Rabb'im, hayır, (hepsi doğrudur!) der. Allah Teâlâ sorar:

' (Bunları işlemenden dolayı beyan edeceğin) bir özrün var mı? Kul:

' Hayır, ey Rabb'im, der. Azîz ve Celîl olan Allah Teâlâ:

' Evet, senin bizim yanımızda (büyük ve makbul) bir de hasenen (iyiliğin) var. Biz bugün sana zulmetmeyeceğiz! buyurur. Hemen bir kart çıkarılır. Üzerinde, 'Eşhedü enlâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden Resûlüllah (Şehâdet ederim ki, Allah'tan başka ilah yoktur. Ve şehâdet ederim ki, Muhammed Allâh'ın Resûlü'dür)' yazılı.

Sonra Allah Teâlâ buyurur:

' Ağırlığını (yani amellerini) hazırla! Kul sorar:

' Ey Rabb'im! Bu defterlerin yanındaki şu kart da ne? Allah Teâlâ ona:

' Sana zulmedilmeyecektir! buyurur.

Hemen defterler mîzânın bir kefesine konulur, kart da diğer kefesine. Tartılırlar. Neticede defterler hafif kalır, kart ağır basar. Esasen Allâh'ın ismi yanında hiçbir şey ağır olamaz!'

S.A B)B)B)B)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Haftaya cuma akşamına kadarmı ? biz duaya gittiğimiz zaman kelimeyi tevhidi LAİLAHEİLLALLAH DİYE ÇEKİYORUZ DOĞRUMU ?

selamünaleyküm hafize kardeşim,

sanırım siz şimdi aldınız duaları o zaman haftaya cumaya kadar bitmiş olması gerekiyor. Ben La İlahe illALLAH Muhammedün RasülÜLLAH olarak Kelimeyi Tevhid çekiyorum.Cumamız mübarek olsunB)B)B)

selamünaleyküm

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

5 Yasin-i Şerif ve 1.000 Adet Kelime-i Tevhid ' i ALLAH ' ın izni ile bitirdim. ALLAH-Ü TEALA kabul eder inşaALLAH. Cumamız mübarek olsunB)B)B)

selamünaleyküm

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
hafize annem hayırlı cumalar duada unutmayın inş annem lailaheillallah diye çekiyoruz ama 100.cüde muhammedün rasulullah diyoruz rabbim sizden razı olsun

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

reyhan33 yazdı:
SELAMUNALEYKUM...Cumanız mübarek olsun.
5000 Kelimeyi tevhit,5000 Salavat.5 Yasin okudum.
ALLAH izin verirse inşaallah okumaya devam edeceğim.
Allah yar ve yardımcımız olsun.B)
aleyküm selam kardeşim rabbim razı olsun rabbim kabul etsin inş

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,

5 Yasin-i Şerif ve 1.000 Adet Kelime-i Tevhid ' i ALLAH ' ın izni ile bitirdim. ALLAH-Ü TEALA kabul eder inşaALLAH. Cumamız mübarek olsunB)B)B)

selamünaleyküm
aleyküm selam kardeşim rabbim razı olsun rabbim sevabınızı yazsın inş dua ile cumanız mübarek olsun

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM BENDE 6 YASİN-İ ŞERİF , 5000 KELİME-İ TEVHİT ,
1000 SALAVAT-IŞERİF BİTİRDİM.ALLAH KABUL ETSİN..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşler okunan yasinler ve çekilen tesbihlerin duaları bugün yapıldı rabbim izzetidergahında kabul buyursun inş hepinizin cuması mübarek olsun bu davete katılan katılmayan tüm kardeşlerimizden rabbim razı olsun duada buluşalım inş selametle

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

YÂ RAB! ŞU ANDA SENİN MEDH Ü SENÂN İÇİN KALEM TUTAN ELLER, SENİ TESBİH İÇİN İKRÂRA GELEN DİLLER HÜRMETİNE,
FELEKLERİ NÛRA, MELEKLERİ SÜRÛRA, ÂLEMLERİ HUZURA KAVUŞTURAN O MÜBAREK VELÂDETİ MUHAMMEDÎ HÜRMETİNE,
DERGÂH-I İZZETİNE UZANAN, BARİGÂH-I MECD-İ AZÂMETİNE AÇILAN MÜMİN ELLER HÜRMETİNE, AŞKINLA TUTUŞUP YANAN HÂLİS GÖNÜLLER HÜRMETİNE,
ALLAH ALLAH DİYEREK MÜBAREK İSMİNİ ANAN SÂFÎ DİLLER HÜRMETİNE...
GÖNLÜMÜZÜ AYDINLATACAK FEYZİNE, YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK NÛRUNA, RUHUMUZU COŞTURACAK AŞKINA MUHTACIZ.
BÜTÜN ÜMMET-İ MUHAMMEDE LUTFEYLE YÂ RABBÎ!

RUHUMUZUN CİLASI, HAYATIMIZIN ZİYASI, KURTARICI KELÂMIN KURAN-I KERÎMİNİ OKUDUK.
BAŞLARIMIZIN TACI, DERTLERİMZİN İLÂCI,HABİBİN MUHAMMED MUSTAFAYA (S.A.V) SALAT Ü SELAM YOLLADIK;
DERGÂH-I İZZETİNDE KABUL EYLE YÂ RABBÎ!..
OKUNAN KURAN-I KERÎ Mİ AHSEN-İ KABUL İLE KABUL EYLE YÂ RABBÎ

HASIL OLAN SEVABI İKİ CİHAN SERVERİ, KÂİNATIN EFENDİSİ, BAŞLARIMIZIN TACI, GÖNÜLLERİMİZİN İLÂCI HABÎBİN SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)İN RÛH-U TAYYİBELERİNE HEDİYE
EYLEDİK HABERDÂR EYLE YÂ RABBÎ!..

FİLİSTİNDE,ÇEÇENİSTANDA, BOSNA-HERSEKDE, KEŞMİRDE,AFGANİSTANDA VE DAHA DÜNYANIN PEK ÇOK YERİNDE ŞEHİD OLAN KARDEŞLERİMİZİN MÜBAREK RUHLARINA VE ZULÜM ALTINDA İNLEYEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN RUHANİYETLERİNE HEDİYE EYLEDİK HASIL EYLE YÂ RABBÎ!..

HASSETEN HASIL OLAN SEVABI, HATİM-İ ŞERİFE KATILAN KARDEŞLERİMİZİN AHİRETE İRTİHAL ETMİŞ BÜTÜN YAKINLARININ RUHLARINA HEDİYE EYLEDİK KABUL EYLE YÂ RABBÎ! KABİRLERİNİ KURAN;IN NÛRUYLA AYDINLAT, KABİRLERİNİ PÜR-NUR, MAKAMLARINI CENNET EYLE YÂ RABBÎ...

AMİN AMİN AMİN...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim razı olsun canım kardeşim dualarımızı kabul buyursun inş

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm;

cumanız mübarek olsun Allah razı olsun Allah kabul etsin inşAllah Dualarınızda benide unutmayın.. kardeşimede dua edin hafızlığını en iyi şekilde tamamlamak nasip olsun inşAllah tüm hafızlık yapan kardeşlerime duam Rahmanın izniyle nur olsun inşAllah Allah'a ement olun selam ve dua ile

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

cumanız mübarek olsun Allah razı olsun Allah kabul etsin inşAllah Dualarınızda benide unutmayın.. kardeşimede dua edin hafızlığını en iyi şekilde tamamlamak nasip olsun inşAllah tüm hafızlık yapan kardeşlerime duam Rahmanın izniyle nur olsun inşAllah Allah'a ement olun selam ve dua ile
MAŞALLAH HAFIZLIK OKUYOR DEMEK.VALAL KISKANDIM.RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞ.ALLAH ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN..

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

MAŞALLAH HAFIZLIK OKUYOR DEMEK.VALAL KISKANDIM.RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞ.ALLAH ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN..

BEN DE KISKANDIM.ALLAH MUVAFFAK EYLESİN HER DAİM.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

amin ecmain inşAllah kıskanılmaz mı Allahın izniyle vede keremiyle Hafızlık tacıyla onurlanacak onun gibisi güzel bir makam varmıdır ki . Allah o yolda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşAllah Allah fatma kardeşle sizdende razı olsun inşAllah

hafızlık yapan her kardeşimizi destekliyelim inşAllah onlardan alaacağımız bir hayır duası bize belkide büyük bir karşılık olarak döne bilir selam selam ve dua ile

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

amin ecmain inşAllah kıskanılmaz mı Allahın izniyle vede keremiyle Hafızlık tacıyla onurlanacak onun gibisi güzel bir makam varmıdır ki . Allah o yolda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşAllah Allah fatma kardeşle sizdende razı olsun inşAllah

hafızlık yapan her kardeşimizi destekliyelim inşAllah onlardan alaacağımız bir hayır duası bize belkide büyük bir karşılık olarak döne bilir selam selam ve dua ile
İNŞ RABBİM O TAÇLARDAN BİZLEREDE NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN.İNŞ..RABBİM CÜMLESİNE ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt